chovatelka78520
XXX.XXX.165.142
Dobrý den, chci se zeptat na názory a zkušenosti tohoto výrobku. Přemýšlela jsem že bych ho dávala mojemu 10-ti letému valáškovi, který ted ukončil dostihovou kariéru. Měla trošku nátáhlé šlachy a při dostizích byl na jednu operován, často odpočívá na nožky, ano každý kůn ale chtěla bych mu na ně něco dopřát. děkuji
ANNIE.54
XXX.XXX.42.151
Ahoj, tak tím MSM se asi nic nezkazí, osobně bych ale dala spíš třeba tohle:
https://equitum.cz/cz/detail/dromy-devils-flex-liquid-1000-ml
Mám vyzkoušeno, pomáhá to
chovatelka77777
XXX.XXX.94.26
azo
napsal(a):
Já bych mu dala msm s acerolou a kolagen, kůru 2měs a za 4měs bych to zopakovala. Ať se mu pohybový aparát trochu zletýruje. Oboje děla Dromy.
Děkuji.
Investujte do bonharenu, jestli mu chcete opravdu ulevit.
Využitelnost jakéhokoli perorálně podávaného přípravku je cca 30%, takže 70% kupní ceny MSM máte už předem v háji...
Bonharen už v současné době nestojí tolik, aby se nedal pořídit (cca 4tis) a rozhodně to má lepší a trvalejší účinek než MSM.
Známá dává jednu kůru ročně koním, které má ve vysoké zátěži i koním starým provozním a nemůže si to vynachválit.
Letuce
XXX.XXX.42.151
alfi pav
napsal(a):
Investujte do bonharenu, jestli mu chcete opravdu ulevit.
Využitelnost jakéhokoli perorálně podávaného přípravku je cca 30%, takže 70% kupní ceny MSM máte už předem v háji...
Bonharen už v současné době nestojí tolik, aby se nedal pořídit (cca 4tis) a rozhodně to má lepší a trvalejší účinek než MSM.
Známá dává jednu kůru ročně koním, které má ve vysoké zátěži i koním starým provozním a nemůže si to vynachválit.
Tildren je ještě lepší než Bonharen, ale zase je to driják pro játra, atak.
Já teda s perorálně podávanými připravky problém nikdy neměla a výsledek byl viditelný
Ale souhlasím, že Bonharen nebo Tildren čas od času stojí za to, obzvlášť pokud má kůň nějaký problém
Také nakupujeme ve 4fitness cena 1kg MSM 177, - Kupujeme tam i Colagen, glukosaminsulfát, vitamín C a td. Vše za velmi příznivé ceny /oproti cenám v koňoshopech/. Tohle dáváme starým koním cca 2x ročně. Nejstarší bábina na jaře dostala poprvé Bonharen a výsledek opravdu znatelný. Z jara budeme zase opakovat:).