Uživatel s deaktivovaným účtem

Prosím, zda má někdo zkušenost s krmením sladu, tedy ječmene, který prošel naklíčením a opětovným usušením (odrolené a usušené klíčky jsou zde oblíbený výživný sladový květ). Uvnitř zrna tedy došlo k aktivaci klíčicích enzymů, jinak by nemělo mít jiné parametry než klasický ječmen. Můj poznatek je, že mu tím procesem zkřehnul obal, tedy předpokládám lepší využitelnost i při krmení celého zrna..
Předem díky za postřehy.
kackakovandova

XXX.XXX.143.160
Hledejte pod názvem sladový květ, mají dnes hodně v krmivářských prodejnách např aminocentrum, rajkrmiv ad..
Uživatel s deaktivovaným účtem

No, sladový květ je k sehnání běžně. Sladovnický ječmen pochybuji, že seženete v krmivářském ochodě. Jedná se o potravinu - komoditu, která by měla mít stejné parametry jako obilí pro pekárenský průmysl například. A tu v silech pro dobytek taky budete hledat marně...
Takže nikdo nic k tomu ječmeni?