Del
XXX.XXX.144.69
Používáte někdo hodně vybavení jak už na koně nebo pro vás z Decathlonu? Je to kvalitní nebo se to vybavení z jezdeckých obchodů a známých značek nevyrovná ani za mák? Děkuji za odpovědi. =).
konickarka123
XXX.XXX.165.211
Keď mám cestu okolo nejakého Decathlonu tak neváham a vždy tam vkročím :) veci odtiaľ mám veľmi rada. Kupujem tam hlavne rajtky, na zničenie za také peniaze mi nikdy nieje ľúto kupiť si aj 3 či 4 kusy. Tiež rukavice, či už tenké na leto alebo zateplené na zimu, vydržia veľmi veľa len škoda, že sa mi tak často strácajú :D ďalej mám ešte jednu mikinu a tričko, všetko sa príjemne nosí :)
keďže mám koňa - slona čo ma veľmi mrzí tak veci na neho už moc nenakúpim, ale keď bol menší tak som kupovala ohlávky s barančekom, kvalita perfektná! vydržali všetko (dokonca aj jednu zimu niekde vo výbehu - potom sa našla), mala som flisové bandáže, boli super no moc som ich nevyužívala, podsedlovka za tie peniaze veľmi kvalitná :)
tot vsjo :D.
felicia
XXX.XXX.161.187
Mam od tama také dost věcí. Podsedlovku, rukavice, čištění. Jen skoda ze jsem moc velka a rajtky mi jsoi maly :D.