Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Del

28.11.2016 20:51
Del

XXX.XXX.144.69

Používáte někdo hodně vybavení jak už na koně nebo pro vás z Decathlonu? Je to kvalitní nebo se to vybavení z jezdeckých obchodů a známých značek nevyrovná ani za mák? Děkuji za odpovědi. =).

konickarka123

28.11.2016 22:04
konickarka123

XXX.XXX.165.211

Keď mám cestu okolo nejakého Decathlonu tak neváham a vždy tam vkročím :) veci odtiaľ mám veľmi rada. Kupujem tam hlavne rajtky, na zničenie za také peniaze mi nikdy nieje ľúto kupiť si aj 3 či 4 kusy. Tiež rukavice, či už tenké na leto alebo zateplené na zimu, vydržia veľmi veľa len škoda, že sa mi tak často strácajú :D ďalej mám ešte jednu mikinu a tričko, všetko sa príjemne nosí :)
keďže mám koňa - slona čo ma veľmi mrzí tak veci na neho už moc nenakúpim, ale keď bol menší tak som kupovala ohlávky s barančekom, kvalita perfektná! vydržali všetko (dokonca aj jednu zimu niekde vo výbehu - potom sa našla), mala som flisové bandáže, boli super no moc som ich nevyužívala, podsedlovka za tie peniaze veľmi kvalitná :)

tot vsjo :D.

29.11.2016 06:38
prasatko3

XXX.XXX.78.14

Je to kvalitní a za dobrou cenu..Kolikrát mě to překvapilo dobrou kvalitou.

felicia

29.11.2016 06:57
felicia

XXX.XXX.161.187

Mam od tama také dost věcí. Podsedlovku, rukavice, čištění. Jen skoda ze jsem moc velka a rajtky mi jsoi maly :D.

Přidejte reakci

Přidat smajlík