aishaia91

XXX.XXX.29.144
Hledáte parťáka do nepohody, společníka na toulky přírodou či hrátky ze země...
Nabízím do bezplatného pronájmu mého 8letého valacha hucula.
Je to velice vnímavý a učenlivý koník se základy přirozené komunikace.
Odvoz do 100km od Třince aby byly možné návštěvy. Popřípadě po domluvě.
Nechci tě nějak urazit, ale po 4 letech ježdění určitě nepoznáš co děláš špatně. Znám hromadu lidi co jezdí skoro většinu života a i tak jezdí s trenérem. Sama mám za sebou mnoho let u koni,školu, ježdění pod trenéry i v zahraničí a stejně i když si přiježduji svého koně sama, tak mám jednou za čas někoho kdo se na nás s Broňasem koukne, protože člověk si prostě neuvědomuje své chyby. I špičkový jezdec má trenéra. Takže 4 roky u koni není opravdu doba na to tvrdit že poznáš chyby, protože pokud se nevidíš v zrcadle nebo tě někdo netočí, tak to nevidí.
Jen můj názor.
Antisgarcia
napsal(a):
Nechci tě nějak urazit, ale po 4 letech ježdění určitě nepoznáš co děláš špatně. Znám hromadu lidi co jezdí skoro většinu života a i tak jezdí s trenérem. Sama mám za sebou mnoho let u koni,školu, ježdění pod trenéry i v zahraničí a stejně i když si přiježduji svého koně sama, tak mám jednou za čas někoho kdo se na nás s Broňasem koukne, protože člověk si prostě neuvědomuje své chyby. I špičkový jezdec má trenéra. Takže 4 roky u koni není opravdu doba na to tvrdit že poznáš chyby, protože pokud se nevidíš v zrcadle nebo tě někdo netočí, tak to nevidí.
Jen můj názor.
Tak tak líbí se mi tvůj názor začínal jsem před více než 18 lety s konma a stále se učím tak po 4 rokach tak poznáš kulový s přehazovačkou 😋
Shajina

XXX.XXX.166.24
Dobrý den mužů více info o konikovy ? Děkuji
Eliška12

XXX.XXX.250.213
Dobrý den, mohu se zeptat jestli tento inzerát pořád platí? popřípadě kdyby ano měla bych zájem. předem děkuji za odpověď.