Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Právě ten pomalej.
Depresivní je že člověk musí bojovat aby zhubl a když se mu to povede musí bojovat o to více aby to udržel. Protože pro některé v dnešní hektické době je problém udržet stravování 5x denně. Snadno se dostane někam kde jsem byla já ale špatně se dostává zpět.
Osobně už bych nechtěla mít zpomalený metabolismus. A uvažuji že střevní chřipku budu chytat asi často 2kg dole za den supr věc. Díky problémům mám ale hromadu věcí zakázaných takže svali mám jedina na holeních. No ale taky na to snad dojde.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
jednorožecAmálka
napsal(a):
Oba články z odkazu na Equichannel překládala Dominika Švehlová. Ta by asi nepřekládala něco, co by považovala za hovadinu, ne?
Tím jsem pouze chtěla říct že jelikož nejsem schopná informace přebrat nechodím tam.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
jazzinka
napsal(a):
Sice se to netýká koní, ale diskuze na webu jsou stejné ve všech oblastech... možná to neškodí přečíst, třeba se diskuze i tady stane konstruktivnější
http://www.emontana.cz/lezecke-diskuse.
Bezvadný počtení
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Depresivní je že člověk musí bojovat aby zhubl a když se mu to povede musí bojovat o to více aby to udržel. Protože pro některé v dnešní hektické době je problém udržet stravování 5x denně. Snadno se dostane někam kde jsem byla já ale špatně se dostává zpět.
Osobně už bych nechtěla mít zpomalený metabolismus. A uvažuji že střevní chřipku budu chytat asi často 2kg dole za den supr věc. Díky problémům mám ale hromadu věcí zakázaných takže svali mám jedina na holeních. No ale taky na to snad dojde.
Takovým postupem se nedivim, že se nedaří.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Prostě zařaďte do svého jídelníčku ovocné a zeleninové nápoje.Uvidíte že to bude fungovat aspoň na pár kg a trvale.Pak teprve můžete pokračovat, ano?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Takovým postupem se nedivim, že se nedaří.
Nedaří se akorát v zimním období. Kdy mám úkol nepřibrad. Ono díky problémům které jsem si udělala že jsem nabrala tuto neuvěřitelnou váhu hold mám zatím omezení. Ale to by mělo časem zmizet. U mě je důležitá psychycká pohoda. Pokud jsem OK jde to samo. Tou chřipkou jsem chtěla říct že to jde samo a bez námahy když se člověk bojí cokoliv sníst.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nedaří se akorát v zimním období. Kdy mám úkol nepřibrad. Ono díky problémům které jsem si udělala že jsem nabrala tuto neuvěřitelnou váhu hold mám zatím omezení. Ale to by mělo časem zmizet. U mě je důležitá psychycká pohoda. Pokud jsem OK jde to samo. Tou chřipkou jsem chtěla říct že to jde samo a bez námahy když se člověk bojí cokoliv sníst.
10kg dolu dáte jako prd, nebojte se toho.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Nebo umřu hlady
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
10kg dolu dáte jako prd, nebojte se toho.
Ráda bych těch 20. Ale v zimě možná to z ní blbě přecházím do klidu. Hold jsem zimomřivá a unavená ale to asi každý a tak dávám takou takzvanou pauzu a nechávám tělo odpočnout. A cukroví taky nechávám na pokoji a v březnu přichází dny kdy jsem už aktivní a nezmar každým coulem.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nebo umřu hlady
Neumřete, nebojte.Já už dneska na to prdim lehce..No docela těžce, ale tak makal jsem asi od patnácti poctivě a něco jsem se naučil.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ráda bych těch 20. Ale v zimě možná to z ní blbě přecházím do klidu. Hold jsem zimomřivá a unavená ale to asi každý a tak dávám takou takzvanou pauzu a nechávám tělo odpočnout. A cukroví taky nechávám na pokoji a v březnu přichází dny kdy jsem už aktivní a nezmar každým coulem.
Jasně, ale hladovění metabolismus ještě zpomaluje, takže hlad mít nesmíte.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Neumřete, nebojte.Já už dneska na to prdim lehce..No docela těžce, ale tak makal jsem asi od patnácti poctivě a něco jsem se naučil.
No jo, před 10ti lety jsem dala 5 kilo dolů za 2 měsíce. Teď už to jaksi nejde, a už přešla chuť. No ale nebudu už to tu rozebírat
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jasně, ale hladovění metabolismus ještě zpomaluje, takže hlad mít nesmíte.
Ono nehladovím ale jim málo a v pauzách né že se nacpu až mi bude zle. Je to hlavně o pohybu a v zimním odbobí mám jen ty tréninky. V letních dnech jdu i ráda ven ale v zimě jsem radši v teple nehledě na to že mám chabrus imunitu nemít koně a dravce z baráku mimo cesty do práce snad nevylezu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No jo, před 10ti lety jsem dala 5 kilo dolů za 2 měsíce. Teď už to jaksi nejde, a už přešla chuť. No ale nebudu už to tu rozebírat
Samozřejmě chápu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ono nehladovím ale jim málo a v pauzách né že se nacpu až mi bude zle. Je to hlavně o pohybu a v zimním odbobí mám jen ty tréninky. V letních dnech jdu i ráda ven ale v zimě jsem radši v teple nehledě na to že mám chabrus imunitu nemít koně a dravce z baráku mimo cesty do práce snad nevylezu.
Tak pravidlo zní: 80 procent úspěchu je strava.Zbytek je psychika a pohyb.Věřte mi je to tak.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak pravidlo zní: 80 procent úspěchu je strava.Zbytek je psychika a pohyb.Věřte mi je to tak.
U mě je to naopak. U mě je problém ta psychika. Když jsem v klidu a mám pohyb mohu sníst co chci a nepřiberu spíš naopak a když jsem ve stresu a jim pomálu přiberu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
U mě je to naopak. U mě je problém ta psychika. Když jsem v klidu a mám pohyb mohu sníst co chci a nepřiberu spíš naopak a když jsem ve stresu a jim pomálu přiberu.
Já vím není to lehké a každý člověk který s tím bojuje si zaslouží uznání.Nesmíte se stresovat každou píp taky.
Atlantida:
K aktivaci zadku někde doporučují stranové pohyby - i to se dá naučit na ruce.
http://www.equichannel.cz/zimni-tipy-neni-kde-pracovat-opravdu-neni
Tady je třeba cvičení na ruce - dovnitř plec na kruhu. Tenhle článek je fajn.
http://www.equichannel.cz/misto-rollkuru-dovnitr-plec-na-kruhu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Je to všechno sice moc hezké, ale mě už to někdy připadá jako výroba terminátora...Zbyde pak vlastně čas na toho koně? Podle mě se to zase nesmí všechno tak přehánět..Základy musí umět, ale zase to má své hranice, né?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Je to všechno sice moc hezké, ale mě už to někdy připadá jako výroba terminátora...Zbyde pak vlastně čas na toho koně? Podle mě se to zase nesmí všechno tak přehánět..Základy musí umět, ale zase to má své hranice, né?
Ono potřebuje ohýbat na pravou stranu je na tu stranu tupá problém dát hlavu k lopatce na levé se ohne až k zadku. Problém je někde v krční páteři mám domluvenou Fyzio až pomine tahle zkluzavka že se na to mrkne.
Začala jsem dělat trošku na dvou lonžích ale to je jen na hraní.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ono potřebuje ohýbat na pravou stranu je na tu stranu tupá problém dát hlavu k lopatce na levé se ohne až k zadku. Problém je někde v krční páteři mám domluvenou Fyzio až pomine tahle zkluzavka že se na to mrkne.
Ani za mrkví se tam neohne?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Určitě by to měl nejdřív vidět odborník..Já nereagoval ani na Vás jako spíš všeobecně.Znám to u psů, sice umí sedni, lehni, ale majitele pokouše u krmení.Můj pes umí prdlajs, ale jíst bych s nim mohl z jedné misky. Teď už i s koněm pomalu.
sisi58
napsal(a):
Jděte do háje, už.
Tohle říkám dobrých 10 let, když se mě někdo zeptá, co jsem dostala k Ježíšku. Odpovídám, že nic, že si Ježíšek zlomil nohu, tak k nám nepřišel.
Vy jste fakt nějaká vadná. Jestli já bych šmejdila po diskuzích a hledala nějaké "ústrky" které se tu někomu dějí.
Běžte dělat něco užitečného, máte toho na studium tak na 5 let, a neotravujte tu vzduch!
Sisi, my zas říkáme, že se Ježíšek zastřelil ...je to prostě taková sranda, že.
Klisnaklisna
napsal(a):
Atlantido za prvé Vaše myšlení ohledně peněz je tak krátkozraké na to, že asi nikdy nepochopíte, že čas odpracovaný v práci neznamená hodnotu toho, kolik vydělávám. Toto Vaše myšlení Vás dostává do bodu, kdy budete celý život živořit.
Skutečně bohatí lidé totiž obvykle dřou jako mezci prvních pár let podnikání a poté si na to najmou lidi.
Přečtěte si něco o pasivním příjmu, o přemýšlení úspěšných lidí. Oni nejsou placeni od hodiny, ale od toho, jak kreativní jsou, od toho, že o svých nápadech jen nemluví, ale ihned konají...
Pokud je pro někoho lepší chodit 30 let do práce a pracovat pro druhé, prodávat svůj drahocený čas, který je to jediné co skutečně vlastníme! Tak fajn, ale proto, že někdo to vzal jinak a 2-3 roky dřel 250 hodin měsíčně, aby měl vlastní firmu, osamostatnil se a pak si mohl užívat relativně finanční svobodu je jejich věc, do které Vám nic není.
Za druhé, Vaše příspěvky zde už jsou opravdu unavující, jste oběť života, oběť všeho, všichni to s Vámi myslejí zle, všichni jsou špatní... Tak já Vám něco řeknu, svět je jen takový, jaký si ho uděláte sama!
Z hlediska kvantové fyziky již mnoho i nekvantových vědců potvrdilo, že myšlenky řídí naše životy a vytvářejí naši realitu. Takže, pokud se stavíte do role oběti světa, budete jí vždy. Pokud si myslíte, že všichni jsou špatní a útočí na Vás, kvůli váze, nebo financím, tak to budou dělat!
Vždy se Vám bude dít to, jaké máte přesvědčení, na to myslíte.
Zkuste tento film, je to hodně poameričtěné, ale mohl by Vám pomoci a najdete v něm otázky na své odpovědi o tom, proč se Vám dějí všechny špatné věci v životě... a rozhodně to bude lépe strávených 90 min, než vypisováním na ifauně hloupostí.
Jestli myslíte: Jsem tak tlustá, mám to v genetice... tak ano jste. Jestli si myslíte: Jsem tak bohatá a finančně nezávislá, tak i když zrovna tak nevypadá, tak s tímto tvrzením, se věci začnou obracet k lepšímu a stanete se finančně nezávislou, pokud si přesvědčení o bohatství vytvoříte a skutečně mu upřímně uvěříte.
Sama s tím mám zkušenosti a moc mi to pomohlo otočit svůj život, vydělávám víc, mám vlastní podnikání, zhubla jsem, nyní si plním sen a koupila jsem si vlastního koně do sportu... Takže za mě ano, funguje to.
https://www.youtube.com/watch?v=YUaIkUWioz8.
Svatá pravda, je to tak. Hodně záleží na pozitivním myšlení...Já vždycky říkám, "stačí si přát" a ono to přijde samo, dřív či později.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jo tuto knihu chci pak taky dokoupit.
Ne pak, teď!
Když se podle vás nedá s kobylou nic dělat. Učte se vy.
Paalman je slabikář jezdce. Pokud mám pochyby, hledám v něm.
Pak jestě kniha od J.Dobeše. Náš vynikající jezdec. Popisy, nákresy, fotky.
http://www.profifauna.cz/Kniha-Skokove-jezdeni-A-Paalman-d9.htm.
Pro atlantidu
Kniha Anthonyho Paalmana vyšla poprvé v roce 1968 v Německu pod názvem Springreiten a okamžitě měla tak ohromný úspěch, že byla přeložena do deseti jazyků a stále vychází v obnovených vydáních. Získala uznání instruktorů i jezdeckých federací na mezinárodní úrovni jako základní a nezbytný výcvikový text. Obdobně obsáhlých a podrobných učebnic skokového ježdění, jako je tato, není mnoho. Autor v ní informuje o výběru vhodného koně, o zajíždění mladého koně, lonžování, skákání ve volnosti, práci na kavaletech, skokové drezuře, zkouškách Caprilli, jezdeckých soutěžích až po porozumění a opravování chyb a zlozvyků. Podrobné kapitoly věnuje výchově koně i stavbě parkuru, jezdeckých hal a kolbišť. Ve speciální části se zabývá výchovou mladých jezdců. Těžiště knihy leží ve výchově skokového koně klasickými, přirozenými metodami. Text je doplněn 90 fotografiemi a 582 instruktivními kresbami a schématy.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
sisi58
napsal(a):
Pro atlantidu
Kniha Anthonyho Paalmana vyšla poprvé v roce 1968 v Německu pod názvem Springreiten a okamžitě měla tak ohromný úspěch, že byla přeložena do deseti jazyků a stále vychází v obnovených vydáních. Získala uznání instruktorů i jezdeckých federací na mezinárodní úrovni jako základní a nezbytný výcvikový text. Obdobně obsáhlých a podrobných učebnic skokového ježdění, jako je tato, není mnoho. Autor v ní informuje o výběru vhodného koně, o zajíždění mladého koně, lonžování, skákání ve volnosti, práci na kavaletech, skokové drezuře, zkouškách Caprilli, jezdeckých soutěžích až po porozumění a opravování chyb a zlozvyků. Podrobné kapitoly věnuje výchově koně i stavbě parkuru, jezdeckých hal a kolbišť. Ve speciální části se zabývá výchovou mladých jezdců. Těžiště knihy leží ve výchově skokového koně klasickými, přirozenými metodami. Text je doplněn 90 fotografiemi a 582 instruktivními kresbami a schématy.
Knihu až budu moci dokoupím. Ted mám rozečtený dvě jiný. A to Jak myslí kůň a Práce ze země.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
Jasně malá holka a vše zná.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jasně malá holka a vše zná.
Slecno ted nevim zda myslite me. Ale verte nebo ne ja mela 14 letech jezdeckou licenci. Od 18 let jsem pusobila v nemeckem hrebcine a mam vystudovanou stredni veterinarni skolu. Takze ano
100% vim vic nez se vy naucite do konce zivota, kor s pristupem ktery k danym problemum mate.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
Dotaz
napsal(a):
A za tou mrkví se vám k té horší straně ohne?
Ano ale omezeně. Tak sotva k lopatce.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
22verunka
napsal(a):
Slecno ted nevim zda myslite me. Ale verte nebo ne ja mela 14 letech jezdeckou licenci. Od 18 let jsem pusobila v nemeckem hrebcine a mam vystudovanou stredni veterinarni skolu. Takze ano
100% vim vic nez se vy naucite do konce zivota, kor s pristupem ktery k danym problemum mate.
A komu to cpete?
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ano ale omezeně. Tak sotva k lopatce.
Protahování třeba tady http://www.equitv.cz/video/Konsky-strecink-aneb-Co-je-dobre-delat-pred-jizdou.html.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
Dotaz
napsal(a):
Protahování třeba tady http://www.equitv.cz/video/Konsky-strecink-aneb-Co-je-dobre-delat-pred-jizdou.html.
Děkuji vletím na to měla jsem nějaké cvyky v časopise Jezdectví tak jsem jela i podle toho.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A komu to cpete?
Mě to třeba zajímá, pokud budu chtít vědět, co je v německém hřebčíně jinak, než u našich koní, vím, kam se obrátit.
Němci mají koně vymakané do nejmenších podrobností. Ne, že bych s jejich vojenským přístupem ve všem souhlasila, ale alespoň mají řád. To koně mají rádi. Když ví, na čem si jsou.
Takže zavrhovat dopředu zdroj informací je krátkozraké.
Grandina
napsal(a):
Můj přítel je rozhodně beztučný...nechutně beztučný..a jeho stravovací návyky bych fakt neustála :D Tuny studentské pečeti, margotek, hranolek a rohlíků...to už bych neprolezla ani vratama :D.
Přesně, u nás bychom museli místo vchodových dveří dát garážová vrata, kdybych jedla jak manžel. Je prostě ten "vysírací" typ.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Grandina
napsal(a):
Můj přítel je rozhodně beztučný...nechutně beztučný..a jeho stravovací návyky bych fakt neustála :D Tuny studentské pečeti, margotek, hranolek a rohlíků...to už bych neprolezla ani vratama :D.
Některý mají štěstí
farfar
napsal(a):
Je to pořád to samé dokola. Atlantida zaplevelí jedno forum, přijde tam se svými rozumy a nářky, pak začne brečet jak jsou všichni nespravedliví, a po nadávkách a urážení to skončí tak že brečí jak jsou všichni na ní chudinku oškliví a at si jí nevšímají a nechají být... a pak vleze do nového vlákna, a vše se opakuje... a zas do nového...
Bylo by fajn si založit vlastné forum, anebo už opravdu nepsat, jak už tady bylo milionkrát slibováno.
Dlouhodobá střevní chřipka slečny Atlantidy nám nakazila všechny diskuze
Doufám, že už půjde do práce a bude zas jakýs takýs klid...
Grandina
napsal(a):
Ja tedy s timhle taky nikdy nemela moc problem. Muzu snist kazdy den pizzu cokoladu a zapijet to colou a nic. V zime mam standartne o 2 kg vic nez v lete ale to se asi telo zasobuje na zimu.
bflmpsvz

XXX.XXX.203.177
Hopsynek
napsal(a):
Ahoj lidicky tak jsem konecne uprosila rodice a poridi kone.Muzu poprosit o radu jakeho kone vybrat? Sestre se libi hafling ale me zase fris.Chci kone na rekreaci a dobudoucna skoky.Jeste chci vedet jak dlouho vam trvalo naucit se jezdit.Ja na koni zatim nesedela, ale koukala jsem na videa a tezky to asi nebude.Tata nam zaplati i trenera a zatim bude ustajen ve staji kousek od nas akorad nevim jestli klisnu urcite by mohla mit nekdy hribe ale jak starou.Taky se mi libi puntikaty kone.Tak piste rady rozpocet musi byt do 80tis.
Nevím odkud jste?ale zkuste www.h řebčín kněžičky.pavlína záhorová ta určitě pomůže.