Linda5
XXX.XXX.2.216
Mam dve kobylky A1/1 jakeho hrebce by jste z tohoto rance doporucili? A nebo na kazdou jineho?
Nekoukejte na to co je nejliz. Nepisete jakeho hrebce, na co chcete hribata?( prodej nebo si je nechate) chcete teplokrevnika nebo plnokrevnika do dostihu, nebo americana? Jakou maji klisny vykonnost. To vse je treba zohlednit. V neposledni rade exterier. Co je treba vylepsit co naopak klisny maji predat potomkum. Je toho tolik ze se neda napsat takhle jednoznacne toho nebo toho.
Linda5
XXX.XXX.2.216
Vypadl tex...hrebce z rance Veselicko
Chci si hribata nechat na rekreaci a hobby.
Linda5
XXX.XXX.2.216
Linda5
napsal(a):
Vypadl tex...hrebce z rance Veselicko
Chci si hribata nechat na rekreaci a hobby.
Rikam si, nez kone kupovat a riskovat zdrav.stav radsi si odchovam a vychovat vlastni koniky...
Taky jsem byla toho nazoru ikdyz je to beh na delsi dobu vyplati se. Moji odchovanci jsou proste takovy jaky jsem si je udelala. Vim ze dostavali vseho dost od krmeni pres strouhani i male zraneni bylo osetreno a zdrav. Stav znam.
Ovsem casove a finance to vzdy presahlo kupni cenu. Kdyz pak vidim na internetu hribose za 15- 30 tisic rikam si ze se to absolutne tem lidem nemuze vyplatit. Pokud to tedy delaji tak jako ja. A tech rizik s tim spojenych, at uz vyvojove vady, nebo samotny porod nasledna nekolikaleta pece kdy se muze cokoliv stat. Podle rance chcete tedy americana. Kouknete po cele cr. Muzou se pripoustet inseminacne i kdyz mate a1/1 a vybrala bych si kvalitniho hrebce. A samozrejme pokud rekre vybirat povahu. A1/1vsichni zname takze opravdu klidase. Pokud hoby sport, zohlednete zamereni. Davku vam poslou odkud koliv si vzpomenete.
Linda5
XXX.XXX.2.216
Mm prave pohodove kobci a postavou jak Ph ci Qh- proste haltrove typy...na Ranci maji dva hrebce Ph Qh coz by davalo sanci mit strakate hribe ale zase dve hribata po stejnem hrebci se mi nechce...
Linda5
XXX.XXX.2.216
Ten Qh je krasny zlutakale mlady tam se neda jeste jeho potomstvo zhodnotit
Druhy Ph War leo je znamy hribat ma dost
Zase si rikam proc jsou tak levni aby za tim neco nebylo.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Tak si to zadejte tady do vyhledávače - n War Leo Jacka tu je xy recenzí lidí, co mají potomky.
Linda5
XXX.XXX.2.216
Jeste se zeptam pry je nositelem nejake bile barvy hribe pak umira...vite o tom neco.
hanulinka
XXX.XXX.17.204
Co vim, hribata po war Leo jac -z plnokrevnych kobyl jsou dost slozita charakterove.byt vami, pokud nechcete delat vyslovene western, pripustila bych plnasku nejakym teplokrevnikem, budete mit pohodoveho, vsestranne vyuzitelneho konika
a kdyz by se preci jen stalo, a byla jste at ze zdravotnich, nebo financnich duvodu nucena kone prodat, nebude tak slozite najit kupce a vyuziti pro takove koniky.
krizence qh s plnaskou, nebo ph s plnaskou...by se vam velmi tezko prodavalo.
samozrejme, ze nejaky duvod to ma, ze war Leo jac pripousti tak levne.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Linda5
napsal(a):
Jeste se zeptam pry je nositelem nejake bile barvy hribe pak umira...vite o tom neco.
Může být nositelem genu Lethal white syndrome, což lze zjistit genetickým testem. Při spojení s "čistým" jedincem, není riziko vzniku syndromu, hříbě ale může být dále přenašečem (heterozygotem).