Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

riki159

25.12.2016 21:04
riki159

XXX.XXX.167.152

Zdravím, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s bezpečnostními třmeny, jaké jsou nejlepší ve všech směrech ? Uvažuji o Freejumpech -zkušenosti ? prodáváte někdo freejump Softup lite, nová verze bez váhového omezení? :).

Sedylko

26.12.2016 09:14
Sedylko

XXX.XXX.2.216

Asi to nechcete slyset, ale ze zkusenostech svych i dalsich znamych a kamaradu se vam v kazdem bezpecnostnim trmenu muze stat ze se vam noha zasekne a budete vlaceni.Minuly tyden se to stalo me kamaradce v nemecku na zavodech mela Freejump.

Takze ja pouzivam na vycvik toto

http://www.potreby-jezdecke.cz/jplanskroun/eshop/3-1-POTREBY-PRO-KONE-Anglie/0/5/2229-Bezpecnostni-kosicky-do-trmenu

https://www.nejlepsiceny.cz/doplnky-k-jezdeckym-sedlum/stirrups-trmeny-kosickove-endurance.html

muyu rict, ze v tech se noha nikdy neyasekne a pouyivaji to vsichni mi klienti v jezdecke skole.

riki159

26.12.2016 12:15
riki159

XXX.XXX.167.152

Já mám kloubové jsem s nimi spokojená, ale bezpečnost určitě není 100%...Zajímalo by mě jestli se košíčky dají používat do parkuru...na závodech jsem to ještě neviděla. Jelikož chodíme s koníkem Z, ZL...tak se bojím aby to neomezovalo...přece jenom jsou košíčky určeny na vytrvalost, vyjížďky,...

26.12.2016 12:24
vattunka

XXX.XXX.129.153

Přesně jak psali výše, kočíčky v prvním odkaze mám také na všech sedlech jak pro sebe tak pro klienty, ano jezdím vytrvalost, ale i běžnou základní práci, takže i menší parkur odskákaný, akorát do drezury jsem je musela sundat, rozhodčí řekla, že to být nesmí, ale do parkurů o.k., moje zkušenost, rozhodně jsem nepocítila, že by to koni nebo mě překáželo, naopak, jak jsem jela tu drezuru bez nich, najednou mi bylo divněsmajlík jak jsem na tu jistotu zvyklá..

26.12.2016 15:42
misakk11

XXX.XXX.49.6

Také používám ty plastové košíčky do třmenů. Namontovala jsem je na kloubové Inteci a je to super. Jsem rekreační jezdec, jezdim převážně na vyjížďky, ale myslim, že při skákání by to nemělo nijak omezovat.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.12.2016 16:29
Uživatel s deaktivovaným účtem

Používám klasické s bezpečnostní gumou a jsem spokojená mojí zmámé život zachránili a guma povolila.

29.1.2017 06:37
Grandina

XXX.XXX.130.3

Sedylko napsal(a):
Asi to nechcete slyset, ale ze zkusenostech svych i dalsich znamych a kamaradu se vam v kazdem bezpecnostnim trmenu muze stat ze se vam noha zasekne a budete vlaceni.Minuly tyden se to stalo me kamaradce v nemecku na zavodech mela Freejump.

Takze ja pouzivam na vycvik toto

http://www.potreby-jezdecke.cz/jplanskroun/eshop/3-1-POTREBY-PRO-KONE-Anglie/0/5/2229-Bezpecnostni-kosicky-do-trmenu

https://www.nejlepsiceny.cz/doplnky-k-jezdeckym-sedlum/stirrups-trmeny-kosickove-endurance.html

muyu rict, ze v tech se noha nikdy neyasekne a pouyivaji to vsichni mi klienti v jezdecke skole.

Prosím tě a jak jsou ty košíčky těžké? Řeším něco pro 4,5 letou holčičku a tohle se mi zdá jako nejrozumnější řešení. Ale trochu se bojím té váhy... Děkuji :).

29.1.2017 12:32
Francy_

XXX.XXX.7.72

Také používám klasické bezpečnostní třmeny s gumičkou. A osvědčily se, zrovna minulý tyden při pádu, kdy koník ve cvalu běžel do kopce a přední nohy se mu propadly. Vyhodilo mě to ze sedla na jeho krk a pak už se nedalo udržet a sklouzla jsem z něj do sněhu. Gumička praskla a nic se nestalo :).

29.1.2017 16:24
kutenami

XXX.XXX.236.138

Kupte Freejumpy jsou super. Ale nejlepší máte Soft Up Pro tam jsou kovové hroty, ale na Lite jsou ty zoubky jen plastové a bude vám ta noha klouzat.

29.1.2017 16:26
Helios

XXX.XXX.104.143

Taktéž jsem spokojená s Freejump. Mám Soft Up Pro a naprostá spokojenost, noha neklouže a tolik se nepřetáčí.

Neregistrovaný 1

29.1.2017 16:49
Neregistrovaný 1

XXX.XXX.225.193

Mám na prodej trmenově kosicky na 12 cm trmeny, cena 300, - pokud máte nájem posslete vás email sem jako komentář a k vám na něj napíší...

29.1.2017 17:03
Arkarian

XXX.XXX.52.212

Bezpečné jsou třmeny s gumou na boku. Ta povolí vždycky, a dá se jezdit i bez ní. Kloubové jsou dobré na ulevení bolavým kotníkům, ale nějakou extra bezpečnostní funkci podle mě nemají, a freejump tak maximálně pro odlehčení peněženky.

29.1.2017 17:37
vattunka

XXX.XXX.129.153

Pro Grandinu:váhy se nebojte ty košíčky jsou plastové lehoučké, navíc koukám že máte kovové třmeny, takže buď košíčky přímo do nich, nebo pokud to chcete odlehčit koupit k tomu třmeny plastové pro takhle malé dítě určitě dětské tuším 10cm?se dělá, ne dospělé 12cm.Dělají se třmeny i košíčky, tím košíčkem ta noha prostě fakt neprojede, ostatně ty kloubové už třeba ve vytrvalosti nejsou povolené jako bezpečnostní, takže bych je za ně nepovažovala...

Přidejte reakci

Přidat smajlík