Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.12.2016 17:48
vattunka

XXX.XXX.129.153

Prosím potřebovala bych poradit, v mém bývalém vlákně tento přidaný dotaz asi nikdo moc nečetl, takže dávám samostatně, tamto jsme už vyřešili.
Jaké udidlo se hodí, nebo by mělo být k tomuto postroji, aby to vypadalo?nevím kde to pohledat.Vůbec nejde o ovladatelnost koně, ti chodí na tupém roubíku-kvůli dětem, pod sedlem a úplně v pohodě, nosí ta udidla i do zápřeže, jenže vím, že to na tu reperezentaci není no...takže co pořídit?

27.12.2016 09:56
vattunka

XXX.XXX.129.153

To jo, díky, ale já právě nevím jaký typ k těmto postrojům a ke kočáru má být...

27.12.2016 10:21
spajzka

XXX.XXX.133.113

Podle mne to musí vyhovovat hlavně koni. Jak má vypadat už je na vkusu každého vozataje. Mně osobně by se líbila taková ta slza a zapnout si to můžete podle potřeby. Chlápek co jezdí svatby je má taky a vypadá to pěkně, ale jak říkám, to je spíš na vozatajovi a koních.

Tady máte stránku z Loesdau, kde jsou postroje, tak mrkněte co mají koně v hubě a jak to vypadá :) Snad se to otevře tak jak má

http://www.loesdau.de/Geschirre.htm?websale7=loesdau&ci=06-fahrgeschirre.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.12.2016 17:24
Uživatel s deaktivovaným účtem

vattunka napsal(a):
Prosím potřebovala bych poradit, v mém bývalém vlákně tento přidaný dotaz asi nikdo moc nečetl, takže dávám samostatně, tamto jsme už vyřešili.
Jaké udidlo se hodí, nebo by mělo být k tomuto postroji, aby to vypadalo?nevím kde to pohledat.Vůbec nejde o ovladatelnost koně, ti chodí na tupém roubíku-kvůli dětem, pod sedlem a úplně v pohodě, nosí ta udidla i do zápřeže, jenže vím, že to na tu reperezentaci není no...takže co pořídit?

Neporadím, ale záprah je strašne pekný, nedá mi nepochváliť!
(Ale v kočiari sa mi páči páka typu liverpool, pôsobí elegantne).

27.12.2016 23:22
koně

XXX.XXX.205.252

Mě se taky líbí ty slzičky, padl by i Liverpool.Dají se sehnat i lomená udítka, zapnete kam chcete.A pěkné je obojí.
Nebo pak ty čtyřkroužkové, ale v zápřežích s kočáry vídám nejvíc ty první.

28.12.2016 17:13
kapička

XXX.XXX.5.211

Mně se teda liverpool strašně moc nelíbí, možná ještě tenhle dvouočkový https://www.eshop-zemedelske-potreby.cz/kocarove-udidlo-feeling-liverpool-lomene-p24203/ Hezčí mi přijde páka motýlek jako mají koně na obrázcích v odkazu z Loesdau.
Ale ani roubíky mě nijak nevadí. U nás jsem na postrojích viděla buď klasické déčko nebo thiedelman. A zrovna to déčko mi přijde jako hezký kompromis mezi tím, na co jsou koně zvyklí, a parádou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík