Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
kapička
napsal(a):
Tak napište na ste.jan@seznam.cz a můžeme se domluvit
Dobře.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
sisi58
napsal(a):
Na kobču takovou, jaká teď je, by to bylo trestné.
Jedině kvalitní endurance sedlo. Hybrid mezi kozlíkovým a anglií. Velmi ohleduplné sedlo k zádům.
Já píšu jen kolik váží, o vhodnosti mlčím.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
sisi58
napsal(a):
Velmi dobře.
Je lehounké oproti tomu astralskému které nesedělo na bederce. Kobylka má od nepadnoucího sedla na bederce takovou bouličku tak doufám že se ztratí. Sedlo co ted mám končí mimo tuhle bouli.
Divím se že to nikdo neřešil že je háklivá na záda a protivná. No co no jízdárenská kobyla.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
22verunka
napsal(a):
Ja teda nevim asi zitra sedlo prevazim ale bezne dostihove sedlo (pracovni) ma 2 kg.
Zavodni placka vazi kolem 500 g
to bude jiste kvalitni sedlarska prace kdyz vazi 2 kg.
A není to jedno? Hlavní že jí sedí a je v pořádku ne? nevím co se tu zas řeší.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
22verunka
napsal(a):
A atlantida ma jiste super odhad koupila sedlo na kobylu ktera byla jako koza a odhadla jak a kde presne nasvali ze ji ted sedi. Dobra prace.
Zas problém? Zase blud?
Sedlo kontrolovali 4 lidi protože tohle neovládám a chtěla jsem aby sedělo. Bylo mi řečeno že sedět bude. V době kdy tam byli nedostatky jsem ne ní ještě nejezdila. V dnešní době sedí až přestane sedět budu to řešit. Nechávám to kontrolovat že sedí.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
22verunka
napsal(a):
Vite co ja se tam k vam asi vypravim. Protoze je to cele tady jako pohadka tisice a jedne noci.
Když si mě najdete. Hledej šmudlo.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
22verunka
napsal(a):
Tak pokud je kobylka spravne jezdena vy vypadate lepe nez drive sedlo sedi tak proc se schovavat atlantido? Ja vam sve kone kdykoliv rada predvedu i s padnoucim sedlem.
A proč ne? Neznám vás a po tom tady nemám ani zájem. stýkat se s někým kdo se ke mě takhle choval fakt nepotřebuji. Sorry.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já nevim, ale taky všechny ty rady jsou dost o penězích..Tak každý nemá tolik třeba..
Nejsou o penězích, jsou o tom přemýšlet tak, abych kobyle když už ne pomohla, tak alespoň neuškodila.
Můj návrh byl nejlevnější, poslat kobylu na pastviny, aby se vzpamatovala z přesunů, porodů, stresů apod., nejlépe tak na půl roku i déle.
V té době by se zatla vzdělávala, učila jezdit a pokračovala v hubnutí, pokud už zhubla 30 kg, tak ví, jak na to, tak to nebude takový problém. Nejhůř se shazuje posledních 5 kg.
Následně pod vedením odborníků začne jezdit na svém koni.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.231.71
sisi58
napsal(a):
Nejsou o penězích, jsou o tom přemýšlet tak, abych kobyle když už ne pomohla, tak alespoň neuškodila.
Můj návrh byl nejlevnější, poslat kobylu na pastviny, aby se vzpamatovala z přesunů, porodů, stresů apod., nejlépe tak na půl roku i déle.
V té době by se zatla vzdělávala, učila jezdit a pokračovala v hubnutí, pokud už zhubla 30 kg, tak ví, jak na to, tak to nebude takový problém. Nejhůř se shazuje posledních 5 kg.
Následně pod vedením odborníků začne jezdit na svém koni.
Tak u mě má asi koník o strost míň se sedlem a s váhou.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
22verunka
napsal(a):
Jedno je kolecko u trakare. Kdyz tu neco presentujete tak si za tim stujte a nepiste neni to jedno.
Značka sedla mi je fuk.
Hlavní je aby sedlo sedělo Kobče, bylo lehké příjemné i mě, ale já jsem až v poslední řadě.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nevím značku bylo psané že bylo vyrobeno sedlářem a že je to drezůrní univerzál.
Na značku jsem nehleděla ale hleděla jsem aby sedělo kobyle. Aby bylo v pořádku jak polštáři tak kostrou. To je podle mého hlavní než značka, kouknu případně pak na sedlo jestli tam je nějaký výrobce či značka.
Sedlo mi připadá lehčí než syntetické univerzál daslo ale i kdyby nebylo bude váhově stejně. Podle váhy na balíku měl balík 3,5kg z toho něco váží krabice a vystýlka krabice byla taky hojná takže 1-1,5kg byla krabice s vystýlkou. Bylo to na štítku protože váha se DPD a jim podobným dopravcům hlásí my hlásili do 5kg a na bedně pak bylo od dopravce 3,5kg.
Přečetla jste si, co jste napsala?
A počítala, kolik vám tedy to sedlo vyšlo? 2 kilogramové drezurní sedlo? Kožené?
Dostihové sedlo z odkazu
http://jockey-exclusive.com/cs/dostihova-sedla/161-dostihove-sedlo-12-kg.html
váží 1,25 kg.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
sisi58
napsal(a):
Přečetla jste si, co jste napsala?
A počítala, kolik vám tedy to sedlo vyšlo? 2 kilogramové drezurní sedlo? Kožené?
Dostihové sedlo z odkazu
http://jockey-exclusive.com/cs/dostihova-sedla/161-dostihove-sedlo-12-kg.html
váží 1,25 kg.
Sedlo je lehké, kobyle sedí tak co tu řešíme? Rozdíl 1kg? sedlo se váhou rovná syntetice. Mě přišlo to daslo co kobyla měla teda tešší ale i kdyby byli váhou stejné tak momentálně zde jde o ho*no. Takže pěkný večer dámy.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak u mě má asi koník o strost míň se sedlem a s váhou.
Každý kůň má ze začátku ježdění problém se sedlem a s váhou jezdce.
Je na jezdci, aby to vyřešil. U některých koní to problém není, u jiných to problém je. To je také jedna věcí, na ktrou by se měl nový majitel koně zeptat. Mimo jiné.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
Dotaz
napsal(a):
Takže to zdobené nepoužíváte? Ani tu syntetiku?
Zdobené jsem prodala mělo 15kg. O syntetice jsem nikde nemluvila to byl blud někoho jiného. Sedlo na fotce je váhově jako syntetika je to údajně kvalitní sedlo ale použité. Značku nevím a sedlo padne polštáře i kostra OK. Kontrolovali 4 lidi a sedlo mi zkontroloval i kamarád sedlář.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Sedlo je lehké, kobyle sedí tak co tu řešíme? Rozdíl 1kg? sedlo se váhou rovná syntetice. Mě přišlo to daslo co kobyla měla teda tešší ale i kdyby byli váhou stejné tak momentálně zde jde o ho*no. Takže pěkný večer dámy.
Pokaždé něco napíšete a když vás tu upozorníme, že to není možné, otočíte na štyráku popřípadě hodíte invektivu nebo opět odcházíte z diskuze.
Tak se konečně pořádně urazte a víc nepište nebo komunikujte a neblbněte.
Už kvůli Zlatce.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mám tohle.
Vypadá jako moje staré, to ale 2 kg nemělo. Ale to je fuk, dyť co vlastně řešíme, ne...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.231.71
sisi58
napsal(a):
Je na jezdci, aby to vyřešil. U některých koní to problém není, u jiných to problém je. To je také jedna věcí, na ktrou by se měl nový majitel koně zeptat. Mimo jiné.
Základy už vim, ale stejně bych si sám sedlo netroufnul koupit.Je to docela věda co jsem viděl.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
sisi58
napsal(a):
Řekla bych, že to myslí tak, že na koni nejezdí
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Tak se zkoušením sedla mám vtipnou historku. Jako prodávající jsem přivezla sedlo na odzkoušení. Starší paní a myslím 2 slečny kolem kobyly, paní nandala podsedlovku, na to položila sedlo, a cpala ruku mezi podsedlovku a kohoutek se slovy "to sedlo sedí na kohoutku", a mně to přijde takový a makový, počkáme, až přijede "odborník" co řekne na ni dám, co myslíte vy? Řikám mně se neptejte, já to sedlo prodávám. Přijel "odborník", všichno skákali kolem koně 10 minut, různě zkoušeli, porovnávali, zaznívalo jen "mně se zdá lepší než tamto" "mně přijde nejlepší ze všech co jsme zkoušeli" a po 10 minutách "odborník" řekl "no když á to nepoznám, jestli to sedí". Tak mi paní sedlo vrátila a odjela jsem.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak se zkoušením sedla mám vtipnou historku. Jako prodávající jsem přivezla sedlo na odzkoušení. Starší paní a myslím 2 slečny kolem kobyly, paní nandala podsedlovku, na to položila sedlo, a cpala ruku mezi podsedlovku a kohoutek se slovy "to sedlo sedí na kohoutku", a mně to přijde takový a makový, počkáme, až přijede "odborník" co řekne na ni dám, co myslíte vy? Řikám mně se neptejte, já to sedlo prodávám. Přijel "odborník", všichno skákali kolem koně 10 minut, různě zkoušeli, porovnávali, zaznívalo jen "mně se zdá lepší než tamto" "mně přijde nejlepší ze všech co jsme zkoušeli" a po 10 minutách "odborník" řekl "no když á to nepoznám, jestli to sedí". Tak mi paní sedlo vrátila a odjela jsem.
Taky bomba. Tak ono kdyby nesedělo Zlatka by to dala vědět. ale nechtěla jsem na to vsázet a tak jsem to nechala zkontrolovat. Kontrolovala to bývalá ustajovatelka, můj podkovář ( Vyzná se a umí koně i napravit ) nový ustajovatel a trenér. Všichni řekli že je ok a chování Zlatky tomu odpovídá.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
Ještě se zeptám je možné že podsedlovka a beran vysuší místo kde jsou polštáře sedla skoro do sucha? Tak záda jsou skoro suchá a podsedlovka je vlhká. Je to rovnoměrné. Máme podsedlovku celkem silnou a savou.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jinak to jsou ty pseudosedla, o kterých mluvím.
To hnědé jsem viděla někde na bazoši,.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Možne je vše, já to mám přímo z indie.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ještě se zeptám je možné že podsedlovka a beran vysuší místo kde jsou polštáře sedla skoro do sucha? Tak záda jsou skoro suchá a podsedlovka je vlhká. Je to rovnoměrné. Máme podsedlovku celkem silnou a savou.
No, já nevím, většinou, když je suché místo pod sedlem, tak je to známka toho, že sedlo nesedí, tlačí. Ale to poradí zkušenější. Já se s tím setkala párkrát.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
Dotaz
napsal(a):
No, já nevím, většinou, když je suché místo pod sedlem, tak je to známka toho, že sedlo nesedí, tlačí. Ale to poradí zkušenější. Já se s tím setkala párkrát.
Ono to není úplně suché jen to není mokré jako bývalo s tou slabší podsedlovkou. Polštáře sedí je to vše rovnoměrné bez suchých map.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
O suchých flekách pod sedlem byla spousta diskuzí na Equichannelu:
http://www.equichannel.cz/forum/vyhledavani/?q=such%C3%A9+fleky.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
jednorožecAmálka
napsal(a):
O suchých flekách pod sedlem byla spousta diskuzí na Equichannelu:
http://www.equichannel.cz/forum/vyhledavani/?q=such%C3%A9+fleky.
Není to suché je to jen vlhké. A tak mě zajímá zda to může být kvalitnější a silnější podsedlovkou. S tou starou byla mokrá kobyla i dečka. bez suchých map.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
A nebo je to i tím že je kobylka v klidu zažila jsem i 2 práce na starém ustajku po tom co tam ustajovatelka prvně použila průvlečky kdy byl boj na té jízdárně. Všude byla ok jen na jízdárně ne a to jsme se po 20 minutách vraceli jak popisovala jedna z majitelek úplně durch a v pěně. Proto že jsem nepovoila odchod z jízdárny kdy si kobča chtěla prosadit svou a tak jsem pak čekala kdy trošku přestane blbnout. Bylo mi řečeno že nesmím ihned když si postaví hlavu povolit.
Poté jsem už pak na tuto jízdárnu nešla a kobča se sklidnila. Na novém ustajku se zdálo že bude jízdárna ok. nesnažila se mi utíkat a byla v klidu. Jízdárnu bez kecání v klidu obešla a šli jsme ven.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
sisi58
napsal(a):
Nejezdí, chodí na procházky. S koníky. I s jednou slepou. Koně jsou rádi.
To o tom sedlání jsem jen napsala pro pořádek.
Já jsem taky rád. Akorát teda ta spotřeba mrkve roste.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Sportem k trvalé invaliditě
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Nekazit
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
tony-jcb
napsal(a):
Meifi tě budu muset zkazit
To by se asi nepodařilo.To spíš já tebe.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
tony-jcb
napsal(a):
Jako že bych chodil po svích jo ?
To asi né, viď?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
To mi povidej když mi dali do ruky dostiháka.Taky jsme došli, ale už vim jak na ně...Brzdíme mrkví.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Jeeee tatíííí...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
A já včera musela koupit celej pytlík, protože dítě chtělo
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
tony-jcb
napsal(a):
No jo ale já myslel děti ty na mrkev prdí
Tak s tim ti neporadim.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A já včera musela koupit celej pytlík, protože dítě chtělo
To je správně, né?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Jo, dvě mouchy jednou ranou, zbytek sněděj koňové, protože po jedný mrkvi neprodávaj
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
To mi povidejte..Maj ale i 20kg pytle.