Kůň v saních vs běžkaři.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.1.2017 19:25
datel

XXX.XXX.127.101

Ahoj rád bych se zeptal jak to je. Konečně jsem se dostal k tomu že postavím sáňky.
Jak je to na polní cestě v lese, kde jezdí i běžkaři. Co když jim budu muset vjet do stopy.
Jelikož jsou tady stopy všude už se těším jak mi někdo vynadá že jim ničím stopu, nebo
do mě vletí. máte s tím někdo zkušenosti.

9.1.2017 19:51
kareina

XXX.XXX.247.241

My se běžkařským stopám samozřejmě snažíme vyhýbat, ale sem tam je zkřížit musíte, nebo pokud je mají v místech, kde mám pocit, že to nejmíň bude klouzat a tudíž jde o bezpečnost, vlezu do nich. Tak nějak podle hesla, že sníh a cesty nejsou ani naše, ale ani běžkařů.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.1.2017 20:02
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ja ako bežkár veľmi nemám rada, keď ľudia lezú do stopy. teda, ak sa bavíme o lyžiarskom stredisku, kde sú značené trate. Chodím bežovať aj doma, ale chodia tu kone, kočiar, turisti, všetci, takže to, že niekto prebehne po stope, čo si pracne šlapeme so susedom ma vôbec netrápi.
Zo slušnosti by som podľa možností do stopy nešla, keď to ináč nejde, tak čo už.

9.1.2017 20:15
datel

XXX.XXX.127.101

No tady jsou jak stopy upravované a značené - tam bych nikdy nelezl. A pak normální polní cesty lesem. Nechci schválně do stop lézt, ale někde jezdit musim.

9.1.2017 22:01
polárka.15

XXX.XXX.208.141

Ohleduplnost na prvním místě, ale jak my koňáci, tak běžkaři si musí uvědomit, že ta cesta, pole, louka není jen jejich (pokud to není ofiko trasa). Vždy člověk narazí někde na blbce, tomu se holt nevyhneme.

9.1.2017 23:20
jazzinka

XXX.XXX.107.28

Je fakt, ze treba v jizerkach je dnes v podstate kazda cesta vedena a upravena jako bezkarska trasa. Do strojove upravenych cest se snazim nelezt, tam kde si to vyslapali lidi to beru jako spolecne. Samozrejme idealne nejit primo ve stope.

10.1.2017 00:56
liva

XXX.XXX.83.65

S běžkaři jsme " bojovali" každou zimu.
Také jsem se snažila stopě vyhýbat a někdy, když jsme se potkali, padaly na mou hlavu nadávky... Ale to asi na všechny jezdce, které potkali.
Jenže, běžkaři si vždy vyrobili stopu uprostřed cesty, takže ať jsem dělala co mohla, nevešla jsem se s koněm ani doprava ani doleva mimo stopu, a odmítali pochopit, že kdyby byla stopa kousek bokem, vejdeme se na cestu v pohodě všichni...

Přidejte reakci

Přidat smajlík