Poradíte, jakou barvu mám použít na koženou uzdečku?
Sedlář mi ušil v přírodní barvě, já potřebuji hnědou.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Http://www.terno-shop.cz/barva_na_kuzi_a_semis_115_ml-id698.html
Tohle jsem používal na pouzdra na nože a pistole.Tak to musí fungovat i na uzdečku.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Staci normalni mořidlo na drevo. Musi se nechat radne vyschnout a pak neni problem.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Http://www.terno-shop.cz/barva_na_kuzi_a_semis_115_ml-id698.html
Tohle jsem používal na pouzdra na nože a pistole.Tak to musí fungovat i na uzdečku.
Děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Mořidlo taky funguje ale musí přes to přijít lak.Strašně dlouho jinak špiní a barva se vytrácí časem.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ano, lihove na drevo. Je pravda ze je lepsi prejet pote lakem nebo voskovou emulzi.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Ono když tak přemýšlím, tak bude spíš malér s tím že je to už v celku...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
No musíte být šikulka a trpělivě to probarvit všude. Naprosto nezbytně použít rukavice, protože to nejde absolutně dolů z rukou.Až to zaschne, tak to přejeďte voskovou pastou a bude to.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Krém na boty ztvrdne a vyschne..Musela byste to každou chvilku matlat znovu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Jinak pokud by šlo jen o ztmavení, tak se to maže jemnou emulzí ricinového oleje a vaječných žloutků jako emulgátoru.To je tovární předpis, ricínový olej je na vzduchu oxidující a právě tato směs dodává kůži její řekněme vůni když jí koupíte novou.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
jahodapavel
napsal(a):
Nevyschne, neztvrdne. Vy nemažete sedla a uzdečky pravidelně?
Noo budete se divit nemažu.Důvod je prostý: Žádný nemám. Jinak na sedla se určitě používají mazadla na bázi směsí olejů vysychavých s příměsí měkých vosků jako je včelí a různé další syntetické.A hlavně jsou určitě bezbarvé! Krém na boty má vysoký obsah tvrdovosků a barvivo zůstane jen na povrchu i s tím voskem.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Paráda.