sedloo

XXX.XXX.165.142
Dobrý den, mám dotaz jestli máte nějaký fígl jak ochránit (sukovat, zapletat) ocas, tak aby byl co nejkratší a tím se i ochránil lip před blátem. Mám koně činíka, a každý den se vyválí. Ja mu ten ocas nechci často rozčesávat, nebo by mu tam nic nezbylo, ale zase nechcu jezdit ven se špinavým ocasem. Zkoušela jsem to tak nějak zasukovat, ale nedrží to. Máte nějaký fígl? nebo obrazek jak zapléáte nebo něco vy ? děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den. Nevím, co je zasukovat ocas, ale co si pamatuji, tak kamarád, co měl závodní westernovou bílou kobylku, co se ráda válela (byť v boxe) ve svých kobylincích, tak jí dával na ocas pytlíček (ve tvaru ocasu - co do délky a tloušťky)... třeba něco vymyslíte. Měl to nahoře prostě na gumičce :) Maximálně by se dal udělat popruh přes plece a hřbetní linii ke kořeni ocasu, aby to drželo a neškrtilo kořen ocasu jednou gumičkou jako ten původní model...
Ensin

XXX.XXX.133.229
Já používám rozčesávač z Decathlonu. Blato se na ocasu a hřívě blbě drží a jde hezky dolů. Navíc po něm žíně vyrostly o několik cenťáků a zdají se mi mnohem pevnější
sedloo

XXX.XXX.94.26
Ensin
napsal(a):
Já používám rozčesávač z Decathlonu. Blato se na ocasu a hřívě blbě drží a jde hezky dolů. Navíc po něm žíně vyrostly o několik cenťáků a zdají se mi mnohem pevnější
Můžete mi prosím napsat přesný výrobek ? děkuji moc
Zaneta2

XXX.XXX.162.36
Já měla dlouho ten oranžový obyčejný (Equistar? nebo co to bylo?, půllitr okolo stovky), pak mi přišel lepší (lesklejší, hladší) z Decathlonu ten půllitrový Fouganza, stojí do 150ti Kč (130?), srovnatelný s Leovetem SilkCare, ale Decathlon je levnější, ale od loňska mám Showsheen lesk, toho je litr asi za pětistovku a je zatím nejlepší, jaký jsem zkoušela, i když je dražší, ocas vypadá zatím nejlíp nejdýl. Ale jakýkoliv lesk bude fajn, já u světlých ocasů bez lesku už roky ani ránu
Ensin

XXX.XXX.105.13
JoPan

XXX.XXX.159.21
Nejlepší lesk/rozčesávač, vydrží po nastříkání cca týden, krásně voní. Už nic jiného nepoužívám.
https://www.equimall.cz/podle-vyrobce/absorbine/absorbine-showsheen-showring-shine-946ml.html.
Zaneta2

XXX.XXX.162.36
JoPan - jo, to je přesně ten, co mam, je bezkonkurenční.