Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím sháním reference na sedlo Wintec 2000 starší typ s výměnou komorou. Moc děkuji Petra.
Doporučuju novější typ. Starším wintecům tvrdne cair, jsou tak koni méně pohodlné, a v nových se mi lépe sedí, hlavně mají měkčí a lépe tvarované kolení opěrky. Starší model Wintecu jsem nesnášela po celou dobu co jsem ho měla, z nového (mam ten nejnovější) jsem sice zpočáku nebyla nadšená, ale povedlo se mi se tam usalašit a už mi nevadí.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
A já bych atlantidě nic neradila a nepsala názor, stejně o to nestojí a udělá si vše podle sebe.
Arkarian
napsal(a):
Já mám naopak se starším typem wintecu 2000 velmi dobré zkušenosti v novějším jsem pravda zatím neseděla. Ale zprostředkovaně jsem slyšela, že novější je méně kontaktní.
Jak jsi/jste vysoká? Do starších mám problém že se nevejdu stehenní kostí a i když mám posedlí velikosti ve které jezdím stále, tak mám kolena na hranici sedla a pokud kůň dělá bordel, je pro mě těžší to usedět, tak mě sedlo při každém poskočení "zradí" a já mám kolena před sedlem.
Ale je možné, že menší lidi s kratšíma nohama nemaj problém.
keira
napsal(a):
Jak jsi/jste vysoká? Do starších mám problém že se nevejdu stehenní kostí a i když mám posedlí velikosti ve které jezdím stále, tak mám kolena na hranici sedla a pokud kůň dělá bordel, je pro mě těžší to usedět, tak mě sedlo při každém poskočení "zradí" a já mám kolena před sedlem.
Ale je možné, že menší lidi s kratšíma nohama nemaj problém.
Měřím 185 a nohy mám naopak dlouhé dost Ale asi jsem si zvykla, nebo tento problém nevnímám, kolena před opěrkami jsem na wintecu 2000 neměla nikdy i když je pravda, že bočnici bych mohla mít delší - ale to na většině sedel. Pro mě je to pořád nejlepší kompromis cena x kvalita x bezúdržbovost x snadné napasování na většinu koní x pohodlné pro jezdce.
ztracena,atlantida

XXX.XXX.252.37
Mám 164cm Kobylka má atypickou lopatku mnou vybrané sedlo je staré cca 5.let tak netuším zda je to starčí či novější typ.

Týjo, ne, že bych chtěla odpovídat Atlantidě, ale poznatek ode mě:
Přišel mi taky hodně nekontaktní. Na širokých koních se přetáčí.
Každopádně tento typ sedel už se tu řešil, tak fakt nevím, proč se zakládá nové téma.
Keiro, neblázni, fotek Atlantidy i její kobyly jsme tu viděli už dost a dost... nechtěj zase popichovat vosí hnízdo. Je zbytečné radit, zda toto sedlo jo nebo ne. Neztrácej čas.
Chtěla reference, ty jsme jí daly. Tím bych to uzavřela to si pojď povídat radši se mnou do SZ
Mně je to sedlo dost nepohodlný. Seděla jsem v něm párkrát na úzkém kohoutkatém A1/1, jednou dokonce i 4 hodiny. Zadek mě nebolel, nic odřeného jsem neměla, ale nebylo to ono. Nějak jsem se nemohla napasovat do kolenních opěrek, tak abych měla svoje normální třmeny, naštěstí teď jezdím dost v drezurním sedle, tak jsem se dlouhými nějak popasovala...Ale že bych v tom musela jezdit pořád...
napsal(a):
Týjo, ne, že bych chtěla odpovídat Atlantidě, ale poznatek ode mě:
Přišel mi taky hodně nekontaktní. Na širokých koních se přetáčí.
Každopádně tento typ sedel už se tu řešil, tak fakt nevím, proč se zakládá nové téma.
Keiro, neblázni, fotek Atlantidy i její kobyly jsme tu viděli už dost a dost... nechtěj zase popichovat vosí hnízdo. Je zbytečné radit, zda toto sedlo jo nebo ne. Neztrácej čas.
Chtěla reference, ty jsme jí daly. Tím bych to uzavřela to si pojď povídat radši se mnou do SZ
Šmankote, já nechtěla fotky atlantidy, jen sedla, kouknu a vidím (nebo si aspoň myslím, že to vím dobře), jaká je to generace.

Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
Jedná se o sedlo wintec 2000 starší typ kupovaný před 5 lety a málo ježděný.
Kobylka u bývalé majitelky chodila v tom šmejdu značky Star a byla to učiněná katastrofa. Kvůli atipickým lopatkám je potřeba mít bočnice tvarované do drezůrního sedla které momentálně mám ale máme větší komoru a není to opravdu ono.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jedná se o sedlo wintec 2000 starší typ kupovaný před 5 lety a málo ježděný.
Kobylka u bývalé majitelky chodila v tom šmejdu značky Star a byla to učiněná katastrofa. Kvůli atipickým lopatkám je potřeba mít bočnice tvarované do drezůrního sedla které momentálně mám ale máme větší komoru a není to opravdu ono.
Toto je wintec 250 starší typ bez výměnných komor, pokud se nemýlím.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
Jo omlouvám se spletla jsem fotku opravdu to byla 250 ale měl komory prý výměnné.
přikládám fotku toho winteku 2000. nevím zda má cair systém zjistím až v průběhu dne.
Arkarian
napsal(a):
Tohle bude wintec 500 starší typ ;-).
Takhle vypadaly myslím i hodně staré wintec 2000, ale nešla bych do toho, zvlášť v případě atlantidy. I kdyby to původně mělo cair (nebo spíš - právě kdyby ho to mělo), tak už to bude ztvrdlé a jezdkyně svojí váhou zaryje konce sedlových polštářů koni do zad
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
keira
napsal(a):
Takhle vypadaly myslím i hodně staré wintec 2000, ale nešla bych do toho, zvlášť v případě atlantidy. I kdyby to původně mělo cair (nebo spíš - právě kdyby ho to mělo), tak už to bude ztvrdlé a jezdkyně svojí váhou zaryje konce sedlových polštářů koni do zad
Je to 2000 starší typ 5 let starý minimálně ježděný polštáře jsou ok. Budu si ho zatím jen půjčovat a poté kontrolu provede sedlář. Cair systém to má.

Nevěřím, že by někdo "takovému jezdci" půjčil sedlo!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Já se spíš divím, proč chce reference, když si ho nakonec půjčí a sedlář zkoukne... Ale to je fuk.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
Můžete se laskavě dámi uklidnit? Nic jsem vám neudělala. Pouze jsem chtěla reference na sedlo respektivě značku a pokud vím moc jste se nevyjádřili vy krasavice! Tímto myslím poslední tři příspěvky.
A pokud chcete nadále vůči mé osobě cílit útoky ok. Ale následky si ponesete sami. dohnali jste mě přesně kam jsem nechtěla.
Dovolte mi abych připomněla kdo je psaný jako majitel jak koní tak jiných našich zvířat.
Do toho co dělám se svým koněm je moje věc! To samé platí pro psa. Na základě nějakého sestříhaného pořadu soudíte něco o čem víte prd. Jsou to moje a mé rodiny zvířata!
Kdy se točil pořad víte? Za tu dobu se toho změnilo skutečně moc kdy jen ten pes chodí z procházek tak utahaný že je rád že lehne
Naposledy jste psali že kobyla už vypadá lépe. Vis Screen z 1.3 2017 O 14 dní déle je opět hubená? Vymýšlíte si akorát záminky. A co se vám hodí do krámu. Pomlouváte lidi o kterých nevíte zhola nic a neznáte se osobně. Kupříkladu Sáru jste její majitelce schválili a teď je zase nevhodná protože je kobyla dlouhá?
Na tyto cílené útoky proti mé osobě jsou zahájeny již první kroky! Už nebudu váhat. Varovala jsem vás a nechtěla jsem to takto!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
Můžete se laskavě dámy uklidnit? Nic jsem vám neudělala. Pouze jsem chtěla reference na sedlo respektive značku a pokud vím moc jste se nevyjádřili vy krasavice! Tímto myslím poslední tři příspěvky.
A pokud chcete nadále vůči mé osobě cílit útoky ok. Ale následky si ponesete sami. dohnali jste mě přesně kam jsem nechtěla.
Dovolte mi abych připomněla kdo je psaný jako majitel jak koní tak jiných našich zvířat.
Do toho co dělám se svým koněm je moje věc! To samé platí pro psa. Na základě nějakého sestříhaného pořadu soudíte něco o čem víte prd. Jsou to moje a mé rodiny zvířata!
Kdy se točil pořad víte? Za tu dobu se toho změnilo skutečně moc kdy jen ten pes chodí z procházek tak utahaný že je rád že lehne
Naposledy jste psali že kobyla už vypadá lépe. Vis Screen z 1.3 2017 O 14 dní déle je opět hubená? Vymýšlíte si akorát záminky. A co se vám hodí do krámu. Pomlouváte lidi o kterých nevíte zhola nic a neznáte se osobně. Kupříkladu Sáru jste její majitelce schválili a teď je zase nevhodná protože je kobyla dlouhá?
Na tyto cílené útoky proti mé osobě jsou zahájeny již první kroky! Už nebudu váhat. Varovala jsem vás a nechtěla jsem to takto!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
A čeho tím chcete dosáhnout? My jsme Vás k tomu donutili? A čím prosím Vás? Vaše slova - už sem nepolezu, ifauna je na dvě věci, všichni jste tu na mně hnusní, už sem nedám jedinou fotku, od vás radu nechci... a pořád přicházíte a pořád píšete. Když Vám to napsalo pár jiných lidí, že sem nemáte chodit, když Vám to prostředí tak náramně vadí a nikdo Vás tady nechápe, proč to nadále děláte? Jaký k tomu máte důvod? Já bych ráda znala odpověď, když na mne chcete podávat trestní oznámení. Mně zprávu klidně poslat můžete, když se slušně zeptáte, na cokoliv odpovím, já v tom problém nemám. Ale Vy jen stále útočíte, lidi obviňujete z věcí, které jste si vymyslela Vy, a svádíte to vše na ostatní, jak Vás nechápou, jak Vám chtějí ublížit.
Než podávat trestní oznámení se raději odpojte od internetu, a věnujte se lidem, kteří jsou ve Vašem životě reální a dokáží Vám tedy se zvířaty poradit lépe, než nějaký nány na internetové diskuzi, které si své vědomosti cucají z prstu. Ono to psaní taky stojí nějakej čas, a co jsem si všimla, jelikož tak nějak sleduji od téměř začátku (já trouba) snažili se Vám lidi poradit a pomoct. Ale když neznáte dostatek informací a přesné udání problému, a vše doplňujete Vy dále a dále, tak se nedivte, když lidi napíšou svůj názor, který se bohužel pro Vás diametrálně liš od toho Vašeho. A je to tady pořád dokola - Vy napíšete dotaz s prosbou o radu, nebo názor, když Vám jej lidé napíšou, tak dolňující informace je vždy - já si to stejně udělám tak a tak a mám to domluvený a vy nic nevíte a trenér, kovář... mi to říkal a já věřím jemu. Tak se proboha ptejte jich a ne na diskuzi, nemusíte tady pak vyhrožovat lidem, které vůbec neznáte nějakým trestním oznámením a policií.
Sedněte si a zamyslete se sama nad sebou, jestli Vám tohle stojí za to. Ale podle všech reakcí tady asi stojí, patně to je taky nějaká forma uspokojení.
A za mně - také jsem chodila do práce, také jsem měla spoustu koníčku, také jsem měla 2 psy, koně, peněz nic moc - ale nenapadlo by mně si jít někam stěžovat, chodit prosit o radu na internet (no, tenkrát se ještě tak hojně nepoužíval) a obviňovat všechny okolo, že mně nechápou, že chci mít taky svůj život. Ale to stačí si občas sednou a přemýšlet, co od života vlastně chci...