Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím, nemáte prosím tip na někoho šikovného, kdo by ušil lehkou reflexní deku pro minishetlanda cca.75khv? Potřebuji, aby byla malá v lese vidět, aby si ji myslivci nepletli s divočákem. Není to vtip, za tipy děkuji.
Zkuste tady, mají zakázkovou výrobu, třeba by to vyrobili...http://www.mikyfarm.cz/www-mikyfarm-cz/eshop/108-1-Vse-pro-pony-a-poniky.

Dess: Řešila jsem něco podobného. Když jsem měla shettynku - černou - a brávala jsem jí s sebou do lesa na volno, kde už nechodí lidi, tak jsem se taky bála, aby mi jí někdo neslovil. Sice chodila se mnou po cestách, ale člověk ví prd, na koho narazí...
Nebyla by jí prozatím bezpečnostní vestička na kolo? Kamarádka to obléká svým dvěma sviňkám, které chodí ždíbat vojtěšku, která je přes silnici, tak aby jí prasnice někdo nesrazil... myslím, že by mohli mít tak podobné proporce těla. Přes bříško jen stáhnout nějakým "obřišníčkem".

Konarka13, díky moc.
Hhippie, představa sviněk ve vestičkách, na poli s vojtěškou, mě pobavila . Vytáhla jsem vestu z auta, zítra zkusím. Malá je vichřice, prubnu, jestli outfit vydrží

Dess: jj, je to otázka věci za 50 Kč, když to náhodou někde nechá. Navíc to není moc pevné, takže kdyby se někde zahákla, tak si neublíží... a mezi tím si můžete nechat něco ušít, jak tu navrhovala Koňařka.