kilsi
XXX.XXX.14.121
Dobrý den, potřebovala bych se poradit ohledně krmení mé kobylky. Kobylku jsem vzala ze špatných podmínek - úplně vyhublou (bývalá dostihanda) Nyní už vypadá lépe, ale pořád máme problém pořádně přibrat. S čím máte zkušenosti na zvýšení hmotnosti? Čím krmíte? Kobylka dostává Fitmin reformer, vojtěšku, musli a granule od Energys Standard (chvíli dostávala pšeničné otruby)- do toho nějaký ostropestřec olej, vitamíny Standard, něco na kopyta Dromy - biotin. - Cukrovarské řízky mi odmítala žrát. Děkuji za rady. :).
Takovych dotazu je tady mnoho. Zkuste projit starsi diskuze. Nepisete kolik ceho dostava ani jaky ma rezim takze tezko radit. Nejlepsi by bylo oslovit nejakeho krmivare tady vam lidi maximalne reknou cim krmi oni a kazdy kun potrebuje neco jineho. Ja osobne bych uplne vyradila energys granule po nich vam kun nepribere ani z nich nedostane nic prospesneho.
Loolipoop
XXX.XXX.42.151
Spillers conditioning =).
Uživatel s deaktivovaným účtem
kilsi
napsal(a):
Dobrý den, potřebovala bych se poradit ohledně krmení mé kobylky. Kobylku jsem vzala ze špatných podmínek - úplně vyhublou (bývalá dostihanda) Nyní už vypadá lépe, ale pořád máme problém pořádně přibrat. S čím máte zkušenosti na zvýšení hmotnosti? Čím krmíte? Kobylka dostává Fitmin reformer, vojtěšku, musli a granule od Energys Standard (chvíli dostávala pšeničné otruby)- do toho nějaký ostropestřec olej, vitamíny Standard, něco na kopyta Dromy - biotin. - Cukrovarské řízky mi odmítala žrát. Děkuji za rady. :).
Seno, seno a zase seno, to znamená seno furt.
kilsi
XXX.XXX.14.121
Seno má neustále :).
kilsi
napsal(a):
SENO, SENO, SENO,... teď bude tráva, takže TRÁVA, TRÁVA, TRÁVA na té se spraví každej kůň.
kilsi
napsal(a):
Seno má neustále :).
Nepíšete množstvá jadra, ale ak dostáva non stop seno + jadro a stále nenaberá dala by som skontrolovať zuby, koprológiu a spraviť krvný rozbor či je všetko OK. Môže tam byť aj nejaký zdravotný problém. Nemôže byť že sa k tomu senu nedostane? Že ju napríklad odháňa dominantnejší kôň?
Uživatel s deaktivovaným účtem
kilsi
napsal(a):
Svašou kŕmnou dávkou by 90% koní u nás v ustajnení nevošlo do dverí. Jediný, kto by vyzeral trochu iba pri tele by bola kobyla s 9-mesačnymm zřiebäťom pod sebou.
Takže za mňa niečo v poriadku nebude, niekde je nejaký "únik", nejaký dôvod, problém, prečo kobyla nevyzerá fajn. Teda ak naozaj má dostatok toho sena.
Ale na tie energys by som zmenila, nemajú nejaké fajn zloženie.