V prosinci jsem prodala poničku, počkala 6 týdnů, zda bude vše v pohodě na straně kupujícího.Ten je velice spokojený s povahou a zdravotním stavem.Jde mi o to, jak dlouho po prodeji já jako prodávající mám mít schovanou smlouvu?Koně již u sebe nemám, protože uchylák začal řádit i ve vedlejší vesnici a nestačí mu jen koně, ale už i krávy a tak jsem malou prodala a velkou jsem odvezla ke známé do ustájení, jako měla u nás a je tam spokojená kobča.Jen ty výdaje jsou mnohem větší, než při domácím chovu, ale to už je vedlejší.Sice nepospíchám na likvidaci smlouvy, ale zajímá mě, jak dlouho jste je uchovávali vy a zda jste něměli po jejich likvidaci nějaké další handrkování s kupcem.Díky za názory.
polárka.15
napsal(a):
Jen taková poznámka - už neplatí 6 týdnů ale 2 roky! Takže min. po tuto dobu bych si smlouvu nechala.
Jakto?Bývalo šest týdnů na skryté vady, to je u všech zvířat?Po dvou letech mi můžou vrátit koně v dezolátním stavu, jak psychickém, tak fyzickém, pokud to nebudou pořádní majitelé.Navíc nemají poničku na sebe napsanou ani v plemenné knize a to jsem je upomínala
gitule vrtule
napsal(a):
Jakto?Bývalo šest týdnů na skryté vady, to je u všech zvířat?Po dvou letech mi můžou vrátit koně v dezolátním stavu, jak psychickém, tak fyzickém, pokud to nebudou pořádní majitelé.Navíc nemají poničku na sebe napsanou ani v plemenné knize a to jsem je upomínala
Jakto? To si vyřiďte s Novým občanským zákoníkem
Snorlax

XXX.XXX.211.130
gitule vrtule
napsal(a):
¨polárko a odkdy platí?
Už pár let.