Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.4.2017 14:07
danluci

XXX.XXX.70.101

Dobrý den, poraďte prosím dobrého veterináře. Nevím, koho šikovného volat ke koním, mám pocit, že tu žádný dobrý doktor není. Děkuji.

16.4.2017 19:45
jesie

XXX.XXX.35.242

danluci napsal(a):
Dobrý den, poraďte prosím dobrého veterináře. Nevím, koho šikovného volat ke koním, mám pocit, že tu žádný dobrý doktor není. Děkuji.

Vím, že ve Varech je výborný doktor, ten jezdí k nám do stáje, ale jinak...

16.4.2017 23:42
danluci

XXX.XXX.70.101

A nevíte prosím jeho jméno?

17.4.2017 09:13
jesie

XXX.XXX.94.173

Http://kvveterina.cz/kontakt

V týdnu mi přijede na koně, taky do stáje v Chomutově.

17.4.2017 15:34
canka

XXX.XXX.35.233

Zalezi, na co presne veta potrebujete..na obycejne ockovani apod., volam Mvdr.Remtu.Pri pripousteni ci problemech s pohybovym aparatem Mvdr. Buckovou, ale u te si priplatite(rika se, ze je na Chomutovsku nejdrazsi).A ted jsem jove slysela o nejake mlade veterinarce, tusim ze snad z Mostu, ktera konim rozumi, ma i prenosne sono a pracuje za velmi dobre ceny..jen si nemuzu vzpomenout na jmeno..

18.4.2017 09:11
danluci

XXX.XXX.213.186

jesie napsal(a):
Http://kvveterina.cz/kontakt

V týdnu mi přijede na koně, taky do stáje v Chomutově.

Děkuji, kontakt si uložím :).

18.4.2017 09:24
danluci

XXX.XXX.213.186

canka napsal(a):
Zalezi, na co presne veta potrebujete..na obycejne ockovani apod., volam Mvdr.Remtu.Pri pripousteni ci problemech s pohybovym aparatem Mvdr. Buckovou, ale u te si priplatite(rika se, ze je na Chomutovsku nejdrazsi).A ted jsem jove slysela o nejake mlade veterinarce, tusim ze snad z Mostu, ktera konim rozumi, ma i prenosne sono a pracuje za velmi dobre ceny..jen si nemuzu vzpomenout na jmeno..

Děkuji, koukala jsem na netu a mohla by to být paní doktorka Kubísková... S Mvdr. Bučkovou právě nemám po několikáté dobrou zkušenost a i z okolí na ní slýchám zajímavé věci, tak jsem právě řešila koho jiného budu volat. A při připouštění jste měla s paní Bučkovou dobrou zkušenost?

Přidejte reakci

Přidat smajlík