Pozor na Agrando - jezdecké potřeby

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.5.2017 00:51
Denny3

XXX.XXX.233.128

Chci varovat před objednáváním z tohoto eshopu.Agrando - Závišice, jezdecké potřeby.
Letos jsem si tam něco objednal, na webu měli uvedeno, že danou věc mají. Zaplaceno přes účet, na to se ozvali, že onen typ momentálně nemají, navrhli jinou variantu. Zboží došlo, velikost mi neseděla a věc se mi celkově nelíbila, zboží odesláno zpět ve lhůtě 14nácti dní. Balík došel zpět! Nevyzvedli si ho..Po telefonátu výmluvy, že mají poštu daleko atd!
Balík tedy poslán znova. Poslali opět zpět s tím, že zboží je škráblé..nejsem si ničeho vědom, se zbožím se zacházelo velmi opatrně..Neuvěřitelné jednání, poprvé jsem něco vracel u jezdeckého eshopu a již nikdy více tyto malé "No name" eshopy! Za mně určitě nedoporučuji! Doufám, že se jim takové jednání vrátí!

5.5.2017 06:28
peggi16

XXX.XXX.41.2

Takže zboží Vám zůstalo doma? Nechtěli ho zpět?
Já nakupovala taky v jednom e-shopu poblíž Čáslavi, taky menší e-shop a zkušenost otřesná. Poslali mi jiné boty než inzerovali, navíc mě ujišťovali o tom, že tyto boty budou sedět (poslala jsem jim míry a prosila o přeměření). Napsali, že boty mají stélku 26 cm, obvod holeně 39 cm...tak si říkám, akorát pro mě. Ale realita byla jiná, boty byly malé. Proběhlo pár telefonátů s nepříjemnou prodavačkou (mají i kamennou prodejnu), posléze s majitelkou. Dělali ze mě debila a nasr...mě takovým způsobem, že jsem to dala na čoiku (ač to nemám ráda, ale to, co dělali, bylo neúnosné, včetně chování). Ovšem v tomto státě se ani úředníci čoiky nechtějí ničím zaobírat...spravedlnost žádná. No jo, práce jim asi smrdí...

5.5.2017 07:37
sisi58

XXX.XXX.191.1

peggi16 napsal(a):
Já nakupovala taky v jednom e-shopu poblíž Čáslavi, taky menší e-shop a zkušenost otřesná. Poslali mi jiné boty než inzerovali, navíc mě ujišťovali o tom, že tyto boty budou sedět (poslala jsem jim míry a prosila o přeměření). Napsali, že boty mají stélku 26 cm, obvod holeně 39 cm...tak si říkám, akorát pro mě. Ale realita byla jiná, boty byly malé. Proběhlo pár telefonátů s nepříjemnou prodavačkou (mají i kamennou prodejnu), posléze s majitelkou. Dělali ze mě debila a nasr...mě takovým způsobem, že jsem to dala na čoiku (ač to nemám ráda, ale to, co dělali, bylo neúnosné, včetně chování). Ovšem v tomto státě se ani úředníci čoiky nechtějí ničím zaobírat...spravedlnost žádná. No jo, práce jim asi smrdí...

Ani ne, ale je mnohem jednodušší a mnohem lukrativnější, dát pokutu velkému obchodu/řetězci, než malému obchodu. Na nich si nic moc nevezmete, zato třeba řetězce platí, jak mourovatí

5.5.2017 08:10
peggi16

XXX.XXX.41.2

sisi58 napsal(a):
Ani ne, ale je mnohem jednodušší a mnohem lukrativnější, dát pokutu velkému obchodu/řetězci, než malému obchodu. Na nich si nic moc nevezmete, zato třeba řetězce platí, jak mourovatí

A ještě lukrativnější je dát úplatek přímo do kapsy...
Zvlášť ty malé e-shopy by měly být vstřícnější, aby se k nim lidi rádi vraceli...ale v dnešní době...

5.5.2017 14:11
Denny3

XXX.XXX.143.131

peggi16 napsal(a):

Ano, zůstalo mi doma, a prodat se to nedaří
aaachjo...no tohle by si na Obluku, Walkers Western, Equiwest, Kramer - tyhle větší obchody, nedovolili, takže už jen u nich..
naprosto špičkové jednání s Kramerem, zboží došlo okamžitě, takže s Rakouskem-Německem lepší jednání než s pitomým českým minieshopem. Nepochopím, když zboží nemají, že ho inzerují! Pozor taky na aurashop, tam mi poslali vestu uplně jiné barvy a taky otřesné jednání, navíc byla místo vel. "L" snad "S"..to samé..inzerovali že ji ještě mají, člověk zaplatil..nakonec šla komusi darem.
Ano, i Agrando mají nepříjemnou prodavačku a dělala z nás blbce, že věc je špinavá a podobné lži, že obal došel narušený! Vůbec bych se nedivil, kdyby onu věc poškrábala nehtem ta bába...Vidím, že s těmi malými eshopy je více špatných zkušeností...Např. na Obluk, jsem kupoval bundu a vše přeměřili, sami volají, perfektní..úplně jiná liga.

5.5.2017 18:58
alfi pav

XXX.XXX.30.253

Denny3 napsal(a):
aaachjo...no tohle by si na Obluku, Walkers Western, Equiwest, Kramer - tyhle větší obchody, nedovolili, takže už jen u nich..
naprosto špičkové jednání s Kramerem, zboží došlo okamžitě, takže s Rakouskem-Německem lepší jednání než s pitomým českým minieshopem. Nepochopím, když zboží nemají, že ho inzerují! Pozor taky na aurashop, tam mi poslali vestu uplně jiné barvy a taky otřesné jednání, navíc byla místo vel. "L" snad "S"..to samé..inzerovali že ji ještě mají, člověk zaplatil..nakonec šla komusi darem.
Ano, i Agrando mají nepříjemnou prodavačku a dělala z nás blbce, že věc je špinavá a podobné lži, že obal došel narušený! Vůbec bych se nedivil, kdyby onu věc poškrábala nehtem ta bába...Vidím, že s těmi malými eshopy je více špatných zkušeností...Např. na Obluk, jsem kupoval bundu a vše přeměřili, sami volají, perfektní..úplně jiná liga.

Jak prosím vychází poštovné z Krameru v Rakousku? Platíte kartou přes net?

Když jsem ve Vídni, jezdím do Krameru a Loesdau Traiskirchen, ale povětšinou vždycky něco zapomenu a chtěla bych si to koupit i přes net, ale nevím, jestli to jde i přeshraničně... Jsou schopni komunikovat na eshopu i anglicky?

Díky moc.

5.5.2017 19:40
lenacia

XXX.XXX.205.245

A to zrovna z agrandem mám já zkušenosti dobré

5.5.2017 20:23
fríský

XXX.XXX.64.144

To já mám dobré zkušenosti i Aurashopem (už několik let).

5.5.2017 21:58
Denny3

XXX.XXX.143.131

Ale pokud byste chtěli něco vrátit, či reklamovat..tak už byste asi dobré zkušenosti nemuseli mít..na Aurashop objednávka 2x, poprvé hoodně trvalo dodání. Podruhé kdy po zaplacení ani nekomunikovali, a tvrdili že mi poslali mail - žádný nedošel, poté poslali zboží jiné barvy a malé, jsem s nimi taky skončil. S tím Kramerem, platba na dobírku, bohužel to vyšlo cca 250 Kč poštovné + banka si něco strhla za zahranič. platbu, neví někdo, jak to pořešit levněji? Údajně jsou tam i české prodavačky. Dal jsem do překladače tu němčinu a v pohodě..

Neregistrovaný uživatel

6.5.2017 03:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Denny3 napsal(a):
Ale pokud byste chtěli něco vrátit, či reklamovat..tak už byste asi dobré zkušenosti nemuseli mít..na Aurashop objednávka 2x, poprvé hoodně trvalo dodání. Podruhé kdy po zaplacení ani nekomunikovali, a tvrdili že mi poslali mail - žádný nedošel, poté poslali zboží jiné barvy a malé, jsem s nimi taky skončil. S tím Kramerem, platba na dobírku, bohužel to vyšlo cca 250 Kč poštovné + banka si něco strhla za zahranič. platbu, neví někdo, jak to pořešit levněji? Údajně jsou tam i české prodavačky. Dal jsem do překladače tu němčinu a v pohodě..

S Aurashopem mám zkušenost dobrou udidlo došlo do týdne platila jsem předem a komunikace byla dobrá.

6.5.2017 08:46
deauville

XXX.XXX.175.69

alfi pav napsal(a):
Jak prosím vychází poštovné z Krameru v Rakousku? Platíte kartou přes net?

Když jsem ve Vídni, jezdím do Krameru a Loesdau Traiskirchen, ale povětšinou vždycky něco zapomenu a chtěla bych si to koupit i přes net, ale nevím, jestli to jde i přeshraničně... Jsou schopni komunikovat na eshopu i anglicky?

Díky moc.

Já tam nakupuju bez problémů... Platím kartou, poštovné je u Kraemer 10 EUR, u Loesdau bylo trochu vyšší, tuším že 15 EUR.

V "příhraničních" kamenných obchodech mají české prodavačky, ale nevím, zda na e-shopu... Popravdě řečeno jsem nikdy nemusela nijak extra s nimi komunikovat, protože vždycky dodali, co psalismajlík Jen jednou jsem v nějakém výprodeji kupovala kamarádce nějakou mikinu, nakonec neměli velikost, kterou uváděli a kterou jsem chtěla - napsali, že nemají a jestli chci něco jiného, když jsem napsala, že ne, poslali peníze bez problémů zpátky na účet... Německy umím jen málo, ale za pomoci Google jsem to zvládla bez problémů...

6.5.2017 09:40
sisi58

XXX.XXX.191.1

deauville napsal(a):
Já tam nakupuju bez problémů... Platím kartou, poštovné je u Kraemer 10 EUR, u Loesdau bylo trochu vyšší, tuším že 15 EUR.

V "příhraničních" kamenných obchodech mají české prodavačky, ale nevím, zda na e-shopu... Popravdě řečeno jsem nikdy nemusela nijak extra s nimi komunikovat, protože vždycky dodali, co psalismajlík Jen jednou jsem v nějakém výprodeji kupovala kamarádce nějakou mikinu, nakonec neměli velikost, kterou uváděli a kterou jsem chtěla - napsali, že nemají a jestli chci něco jiného, když jsem napsala, že ne, poslali peníze bez problémů zpátky na účet... Německy umím jen málo, ale za pomoci Google jsem to zvládla bez problémů...

Loesdau aktuálně 20 EUR

6.5.2017 15:35
alfi pav

XXX.XXX.30.253

Diky vsem za info skrz Kramer a Loesdau. To postovne neni az takova hruza na zahranici. Kdyz vezmu usporu casu a nafty kdybych tam mela jet autem, tak je to prakticky za hubicku.
Myslim to zkusim.

6.5.2017 18:39
peggi16

XXX.XXX.61.147

Denny3 napsal(a):

Já si v těchto případech fotím všechno, abych měla důkaz. Prodejci mají často nesolidní jednání, zkouší to na lidi. Podle občanského zákoníku je vysoká úroveň ochrany spotřebitele, bohužel pravda je jiná.
Se mnou se prodavačka hádala, že mi poslali stejné boty jako inzerovali. Já si posílala nafocené boty, co mi poslali a druhou fotku bot inzerovaných. Že jsou stejné by řekl jen totální blb. Ale kdyby mi aspoň seděly, nechala bych si je. Ale ani ta velikost, kterou mi napsali, že boty mají, neseděla. Boty jim nejlíp omlátit o hlavu...a čoice taky.

6.5.2017 18:44
Dep

XXX.XXX.37.60

Ještě k tomu nákupu Kraemer - a v jaké měně jim to platíte ? Normálně v CZK ? KOlikrát se mi tam hodně věcí líbí, ale mám strach něco objednat, kvůli poště nebo právě kvůli měně :).

7.5.2017 00:18
Denny3

XXX.XXX.134.75

peggi16 napsal(a):
Já si v těchto případech fotím všechno, abych měla důkaz. Prodejci mají často nesolidní jednání, zkouší to na lidi. Podle občanského zákoníku je vysoká úroveň ochrany spotřebitele, bohužel pravda je jiná.
Se mnou se prodavačka hádala, že mi poslali stejné boty jako inzerovali. Já si posílala nafocené boty, co mi poslali a druhou fotku bot inzerovaných. Že jsou stejné by řekl jen totální blb. Ale kdyby mi aspoň seděly, nechala bych si je. Ale ani ta velikost, kterou mi napsali, že boty mají, neseděla. Boty jim nejlíp omlátit o hlavu...a čoice taky.

Máte pravdu..jak jsem si tloukl do hlavy, že se to nenafotilo ! To by mně nenapadlo..jak se budou chovat! Platil se ten kramer přes inetbanking zahraniční platba, bohužel má banka si strhla vysoký poplatek cca 250..takže pokud to nějak nevyřeším, nastavit nějak ty platby a nebo změnou banky, zatím tam objednávat nebudu ..jinak za poštu 250, - cca, co si účtoval Kramer mi nevadí...to se dá, zboží vzorně zabaleno..zvlášť, kdyby se víc lidí třeba domluvilo.

7.5.2017 09:13
deauville

XXX.XXX.175.69

Dep napsal(a):
Ještě k tomu nákupu Kraemer - a v jaké měně jim to platíte ? Normálně v CZK ? KOlikrát se mi tam hodně věcí líbí, ale mám strach něco objednat, kvůli poště nebo právě kvůli měně :).

Jako v jakémkoliv jiném zahraničním eshopu. Platím kartou a banka to strhne v CZK - kurs, jakým to strhne, záleží na bance (a samozřejmě na měnovém kursu jako takovémsmajlík, někdy je lepší, někdy horší, ale celkově se tam dá pořídit levněji než v ČR (i když započítám poštovné), zvlášť když vybíráte v akcích či slevách.

7.5.2017 13:50
Dep

XXX.XXX.37.60

Děkuji, já jsem právě nikdy v zahraničí nenakupovala. Vždycky se mi líbili věci na ebay, jenže jsem měla strach, abych někomu nenaletěla a u Kraemeru vím, že je to normální obchod. Poštovné 250 Kč je dost málo řekla bych. Na to, že to je ze zahraničí. Díky za informace :).

JoPan

7.5.2017 23:28
JoPan

XXX.XXX.159.20

Zrovna u Kraemeru se mi 2x stalo, že poslali tričko ve výprodeji.1. urvaný nastřelený knoflík (nejde zašít).2. díra u rozparku, bez origoš obalu, asi viselo na prodejně, chtěla jsem vyměnit, ale poslali peníze zpět :(.

Přidejte reakci

Přidat smajlík