Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.5.2017 15:44
ann.gaia

XXX.XXX.182.216

Dobrý den, nutně sháním ježdění na Praze východ. V dobrém dojezdu z černého mostu a nebo letňan. Nemám auto, jsem odkázaná na MHD. Sháním nejlépe soukromníka, ale JK se nebráním. MOc děkuji za ochotu a chtěla jsem se jestě zeptat, jestli stále existuje nějaké stáj v Běchovicích, našla jsem jejich stránky, ale ty už určitě nejsou aktuální. Díky!

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.5.2017 15:53

Pokud by byla jen trochu schůdná oblast, doporučuji /MHD jede/.
http://www.jezdeckyklub-elite.cz/

Na JO naprosto neuvěřitelně ohledupný přístup ke zvířatům a pohodové zacházení s klienty, zvířata dle toho, takže ochotná, klidná, v dobrém výživovém stavu, upravená kopyta, všech velikostí, ras a výkoností...tam bych si přála začínat.. Tak rozumné majitele nemá ani mnoho koní sotvahouby a v soukromu.

25.5.2017 18:34
ann.gaia

XXX.XXX.182.216

Začátečník nejsem, jezdím už 8 let, ale kvůli škole nejspíše budu opouštět stáj, kde jezdím :/ O Elite jsem slyšela, že tam mají málo koní a hodně jezdců, tak nevím.

25.5.2017 18:50

Koní je tam hodně, ale dva poně, dvě obsedané hucule mladé, něco do begánka, kladrub, vysocí...netuším, kolik z těch cca 20ti?koní je soukromých. Určitě lze zavolat a domluvit se, ale ono jde spíš o to, oč konkrétně vám jde, jestli se požadavek a nabídka mohou protnoutsmajlík.

Přidejte reakci

Přidat smajlík