Uživatel s deaktivovaným účtem

Https://sluzby.bazos.cz/inzerat/75373167/AKTIVNI-PASEVNI-USTAJENI-BEROUN.php
Nevim, jestli je to uplne blizke okoli, ale pani znam a jeji pastevko muzu jen doporucit.
Lokalita Praha-východ, obec Štiřín, viz https://www.ifauna.cz/kone/inzerce/r/detail/2926797/pastevni-ustajeni-ve-stirine-praha-vychod/
Mám tu ustájeny své koně, ale "bydlí" tu i několik dušných koní. Přes léto pro "dušňáky" k dispozici pastva (dostatek), přes zimu senáž. V ceně ustájení je krmení jednou denně, ale není problém si domluvit častějí "příkrmy" (ovšem za příplatek).
Majitelka stáje: Kateřina Hubáčková, tel.724064012 (nezávazné návštěvy vítány
Tindle
napsal(a):
Moc dekuji za odpovedi :) obe staje jsou pro me trochu dal. Hledam neco stejneho, ale bliz k Praze, coz asi nenajdu a pujdu do jedne z Vami nahvrhovanych staji.
Blíž k Praze to půjde těžko, pozemky jsou drahé... Vím to od majitelů "dušňáků". Ale držím palce při hledání.

deauville
napsal(a):
Blíž k Praze to půjde těžko, pozemky jsou drahé... Vím to od majitelů "dušňáků". Ale držím palce při hledání.
Je to nesmysl, že tu nic není. Nevím, co je to "blíž" k Praze, ale kolem těch 30 km od Prahy (tedy např.20 minut cesty vlakem) najdete již krásná pastevka. Je tu spousta soukromníků, kteří přes léto pasou. Ale je jasné, že se k nim hůř dostává, protože se nikde neinzerují.
napsal(a):
Je to nesmysl, že tu nic není. Nevím, co je to "blíž" k Praze, ale kolem těch 30 km od Prahy (tedy např.20 minut cesty vlakem) najdete již krásná pastevka. Je tu spousta soukromníků, kteří přes léto pasou. Ale je jasné, že se k nim hůř dostává, protože se nikde neinzerují.
25 km od Prahy je právě naše stáj, kterou uvádím, a zadavatelce se to zdá daleko... Z toho usuzuji, že chce něco blíž než je těch 30 km, a to já tedy žádné pastevko neznám - běžné boxové ustájení ano, pastevko ne.
Na této pastvině mám koníka, mohu doporučit, ale nevím, jestli se přikrmuje senem přes léto
https://sluzby.bazos.cz/inzerat/75901448/PASTEVNI-USTAJENI-NA-VYSOKE-UROVNI-JEDNO-MISTO.php.