Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.6.2017 12:28
miška13

XXX.XXX.115.57

Potřebuju vyprat - bezove bandaze, neonovou ruzovou podsedlovku, cervenou a hnedou ohlavku, tmavě modrou tašku na čištění? Jak to vyprat, zda to nějak dělit, aby se to nezabarvilo? :(.

18.6.2017 07:44
sisi58

XXX.XXX.191.1

Ohlávky a tašku směle dohromady. Podsedlovku zvlášť, badáže zvlášť. Na obojím by měly být cedulky, jak prát.

Neregistrovaný uživatel

18.6.2017 14:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.231.71

Si pamatuju jak vyprala dečku bývalá majitelka kobči v savu na bělení aby byla krásně bílá.Ten smrad byl cítit na dva metry.Bránil jsem kobču pod pohrůžkou fyzického násilí aby to na ní nedávala. Podle mě by jí snad slezli chlupy na těch závodech tehdy.Co si myslíte vy?

18.6.2017 15:51
sisi58

XXX.XXX.191.1

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Si pamatuju jak vyprala dečku bývalá majitelka kobči v savu na bělení aby byla krásně bílá.Ten smrad byl cítit na dva metry.Bránil jsem kobču pod pohrůžkou fyzického násilí aby to na ní nedávala. Podle mě by jí snad slezli chlupy na těch závodech tehdy.Co si myslíte vy?

Savo už není ta nebezpečná látka, jak bývala. Je i Savo na bělení prádla, na čištění kuchyní, na dezinfekci bazénů. Atp. A některá Sava jsou i s vůní.

Neregistrovaný uživatel

18.6.2017 16:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

sisi58 napsal(a):
Savo už není ta nebezpečná látka, jak bývala. Je i Savo na bělení prádla, na čištění kuchyní, na dezinfekci bazénů. Atp. A některá Sava jsou i s vůní.

Joo už jsem to taky našel..smajlík Tehdy mi jenom volala jestli bych jí mohl koupit savo a neříkala co s tím chce dělat.No snad by se kobuli nic nestalo, ale jistota je jistota.

Přidejte reakci

Přidat smajlík