Jezdecký pad Waldhausen

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.7.2017 11:46
Elain

XXX.XXX.236.33

Dobrý den, chtěla bych si koupit Jezdecký pad Waldhausen, ale nevím jakou velikost vybrat. Jsou na výběr velikost SH a Full. Já mám haflinga a dva welsh coby a nevím si s tím rady. Velikost SH mi příde malá, ale s FULL si taky nejsem jistá. Poradí mi s tím někdo? Děkuji.

Romeee

10.7.2017 16:48
Romeee

XXX.XXX.213.131

Investujte raději do jiného padu - tento pad je opravdu na nic - přetáčí se, třmeny na pady rozhodně nepatří, spousta uživatelů píše, že řemeny od třmenů je tlačí - mají modřiny.

Kupovala jsem pad ORX - cena 4 400 a je super :)

Anebo pak docela vychází levně pad valteřice? Musela bych na to mrknout, tuším, že okolo 3000 - jeslti chcete gelovou výplň.
Tyto pady se šijí přímo na koně.

Anebo pad od balouna či barefoot - velmi se mi líbí, tak snad časem pořídím :).

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.7.2017 19:15

Z levných padů lidi docela chválí F.R.A. Dardo: http://www.cleverhorse.cz/Jezdecky-pad-F-R-A-Dardo-d1436.htm

Velikost padů se vybírá podle jezdce, ne podle koně, pokud se nejedná o extrém typu malý pony. Waldhausen nebrat, má ho jedna paní ve stáji a je to šunt. Lepší službu jezdci i koni udělá westernová deka a madla.

10.7.2017 20:37

S waldhausenem nemám dobré zkušenosti. Mám pad od balouna a spokojenost, je příjemný, dobře sedí a po chvíli se i vytvaruje podle koně (pokud ho člověk používá na jednoho koně nebo koně s hodné podobným hřbetem). A za dobrou cenu
Pokud ale opravdu chcete waldhausen, tak velikost FULL - SH Vám na velše ani haflinga asi moc sedět nebude (pokud mají záda typická pro své plemeno).

11.7.2017 15:00
smejdka

XXX.XXX.50.222

Já mám Waldhausen jako výrobce ráda, ale ten jejich "pad" je čisté neštěstí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík