KD

XXX.XXX.163.3
Napište své krmné dávky. U těchto vzrušivých koní je to oříšek, jsou špatně krmitelní a každý úplně jiný. Co zrovna funguje u toho vašeho koníka. Dík za příspěvky.
Co si představuješ koně v tréninku, volnějším režimu nebo jen pastevně ustájené? Já mám kliku že i ti vzrušivější jsou dobří jedlíci. Mnoho lidí je přesvědčeno že pl na rekre se nesmí moc krmit aby nebyl divoký, ale moje zkušenost je že ti dobře živení jsou spokojenější a hodnější. V zimě mimo sezonu krmím pařený oves asi 6 kg,3/4 kg mačkaného ječmene, řezanku 4 velké hrsti řízků, nějaké vitamíny. někdy když to počasí nedovolí nejdou pod sedlo dva týdny a není s nimi žádný problém. Většinou méně práce je uvolní a jsou pak líní. Ta KD je celodenní.
Uživatel s deaktivovaným účtem

6kg ovsa sme kŕmili dostihákom v sezóne
Http://www.nutrin.cz/kun/special-line/NUTRIN-Guardian-Muscle-15-kg1528.html
Po tomto krmení mi mladá kobyla krásně nasvalila i při méně náročné práci. A ted ještě hodně dělá tráva takže mám z A1/1 krásnou kuličku :) Ještě jí dávám Musli od stejný zančky a nic víc nedostává jenom mrkev(cca 500-1kg denně) občas jablko a suš. chleba :) někdy jí hodin usušenej klas z kukuřice, ale to má spíš na chuť :D.
Romeee

XXX.XXX.162.229
Krmím vojtěškou a musli Hippie, olej vitamíny + celý den na trávě - valach hezky přibral.
Na podzim/
zimu plánuji rýžové otruby od fitminu + musli - vojtěšku teda vysadím..
Romeee

XXX.XXX.162.229
Dobrý den, mohu se zeptat kolik dáváte musli? Zůstane Vám tak kobyla po celý rok? Koukala jsem na složení a jsou tam rýžové otruby, tudíž bych je nemusela kupovat zvlášt, ale dalo by se koupit pouze todle balení.
popř. čím krmíte v zimě?
Děkuji :).
Https://www.jezdeckyraj.cz/krmivo/musli-novaequi-energy-20-kg.htm
Dvě odměrky denně v zimě, jednu přes léto. Dříve jsem krmila mačkaným ovsem, ale moc jim to nelahodilo.
Jinak ráno, večer kupku sena a přes den pastva - v zimě jim většinou vyvalím balík ven a dopujeme vitamíny.
Jestli se ptáte mě tak tím krmim od konce února :) přes zimu dostávala NovaEqui muscle a vojtěškový granule, ale tam jsem musela dávat fakt velký dávky, aby to na ní bylo vidět a hlavně měla moc energie a občas byla na zabití :D
ted krmim: Ráno cca 700gr. Musli a 200gr. Muscle
Večer: 700-1400gr Muscle a 200-300musli (kvůli zamíchání vitamínů jinak ne)
Je to první krmení se kterým jsem fakt spokojená a kobyla taky
jamajka123456

XXX.XXX.162.234
Svou kobcu mam jen na senazi a na mineralech a vode a vypada jak pekne nakrmene CT
KD

XXX.XXX.163.3
Děkuji za pěkné příspěvky, fakt to má každý úplně jinak. Pište dál, jeden můj plňas dostával 1 kg ovsa + 1 kg granulí + vojtěšku a byl úžasně hodný a krásný. Dát to druhému, tak ho nevyvedu z boxu. Horší je to u starších koníků, méně ježděných.
KD

XXX.XXX.163.3
K porovnání KD, jak mohou být rozdílné, co komu může vyhovovat. Proč jeden koník může to a prospívá druhý koník ne.
KD

XXX.XXX.163.3
Krmíte někdo vojtěšku, pš. otruby, lněné semínko, řízky?