Chtěla bych se zeptat jestli má někdo zkušenost se syntetickými sedly (např: Star, Daslo,..)?
Kolik tato sedla vydrží? ( Je mi jasné že ne tolik jako poctivé kožené sedlo)
Sháním sedlo na menší klisnu anglického plnokrevníka. Jezdíme rekreačně cca 5krát týdně vyjížďky občas jízdárna a nějaké ty skoky.
Popřípadně nevíte o nějakém levnějším koženém sedle? (nebo aspoň ta napodobenina kůže )
Napište mi svoje zkušenosti se sedly, zvažuji nad několika sedly ale stále mi žádné plně nevyhovuje.
Andy23
napsal(a):
Chtěla bych se zeptat jestli má někdo zkušenost se syntetickými sedly (např: Star, Daslo,..)?
Kolik tato sedla vydrží? ( Je mi jasné že ne tolik jako poctivé kožené sedlo)
Sháním sedlo na menší klisnu anglického plnokrevníka. Jezdíme rekreačně cca 5krát týdně vyjížďky občas jízdárna a nějaké ty skoky.
Popřípadně nevíte o nějakém levnějším koženém sedle? (nebo aspoň ta napodobenina kůže )
Napište mi svoje zkušenosti se sedly, zvažuji nad několika sedly ale stále mi žádné plně nevyhovuje.
5x týdně vyjížďky tedy terén apod. to je poměrně záhul na sedlo. Star a daslo jsou největší sra*. Stejně jako wembley a další. Nerozkládají moc dobře váhu, nemají pořádnou kostru, pod těžším jezdcem, nebo při nalézání ze země, a při aktivím ježdění se kostra deformuje někdy i po pár dnech či týdnech ježdění. Pokud čověk váží 40 kilo i s postelí, zřejmě pak nebude problém, nicméně starší používaná sedla jsou nabazoši k sehnání od cen tehle laciných odpadků potažených syntetickým materiálem.