Ladaeomen

XXX.XXX.166.2
Ahoj, pozorovala jsem vcera stadecko a zaujal me jeden jev, ktery nevím jestli si dobre vykladam. Tak bych se rada zeptala, zda mate nekdo podobnou zkusenost a nevite jak to je ;-)
Mám ve stade 5 koni, tady jde o kobylku CT,10let a shetty valaska 4roky (kastrovan ve 3letech). Kobylka se rozříjila, valaskovi se nastavovala, on na to slysel a zrejme by na to hupsli kdyby na ni dosahl. On je prcek takze samozrejme bez sance. Kazdopadne, blbli spolu, onuchavali se, honili, tocili kolem sebe atd. Pony ji skakal za krk. Pak ale a tim se dostavam k jadru veci - zacal ji tlacit na přední nohy tak, ze si nejdrive poklekla na jednu nohu, pak se mu podarilo ze si klekla uplne. Ale jakmile polevil hned vstala. Udelal to nekolikrat. A tak by me zajimalo, jestli je vazne tak chytry ze chtel aby si lehla aby k ni mohl nebo je v tom neco uplne jineho ?;-) Dekuji moc vsem.
Dobrý den, je to příroda no. I když už je to valach, má ještě dostatek testosteronu. Zmínila jste, že je katrovaný teprve před rokem. Můj valach to dělal také. Postupem času testosteron z těla vyprchává a takové "chutě" ho přejdou Jeho chování poněcuje kobylka, která začne říjit a různě valachovi nadbíhává a je dotěrná. Až si kobyla uvědomí, že nic nebude, dá mu pokoj. Pokud si klisna kleká a valach ji k tomu podněcuje, je to pouze důkaz toho, že příroda si vždy cestu najde. Hříbě z toho nebude, takže si minimálně trochu užijou