Čipy v hlezenim kloubu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.8.2017 07:26
Nezzie

XXX.XXX.220.254

Prosim o zkušenosti s čipy. Operovat / neoperovat atd.
Mam 2leteho valska Cs, ted bez viditelných potíží,24/7 venku, noha neotika, nekulha, někdy kdyz to přežene tak ji vic odlehčuje. Ale řeším co do budoucna.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.8.2017 07:28

Nezzie napsal(a):
Prosim o zkušenosti s čipy. Operovat / neoperovat atd.
Mam 2leteho valska Cs, ted bez viditelných potíží,24/7 venku, noha neotika, nekulha, někdy kdyz to přežene tak ji vic odlehčuje. Ale řeším co do budoucna.

Čipy určitě nechcete, při ponechání v kloubu časem způsobí artrózu jak prase a s tou už nic nenaděláte.

hop

16.8.2017 09:54
hop

XXX.XXX.92.78

To co popisujete neznamená "bez potíží". Vyndat hned.

16.8.2017 13:13
sovicka

XXX.XXX.32.109

To co popisujete rozhodně není bez obtíží, představte si co to teprv udělá, když se kůň obsedne a bude nosit váhu jezdce... Asi není o čem debatovat...

16.8.2017 13:43

Zavolajte do Brna, pošlite im RTG a porozprávajte sa o tom s ortopédom. Prípade do HM, rovnaký postup. Sú tam ľudia, ktorí majú skúsenosti aj s operovanými koňmi a určite vám povedia odbornejšie info, než tu na diskusii(bez urážky k diskutujúcim).

17.8.2017 13:21
Nezzie

XXX.XXX.201.249

Děkuju, že jsem se nic co bych nevěděla ani nedozvěděla.

17.8.2017 13:23
majkulka

XXX.XXX.237.148

Nezzie napsal(a):

A proč se tedy ptáte? Sama víte vše nejlépe, takže asi tak.

17.8.2017 15:37

Lenže bez nejakých hlbších ortopedických znalostí vám nikto na diskusii nepovie, či máte, alebo nemáte operovať. Ani veterinári ortopédi sa v tomto nezhodnú, niektorí sú za operáciu v každom prípade, iní nie. Preto je najlepšie posúdiť prípad individuálne, nechať si snímky pozrieť viacerými doktormi(najlepšie je poprosiť vášho veta, aby vám doporučil kolegov, ktorým dôveruje a poslať snímky na konzutáciu im), za konzultáciu si doktori obvykle nič neúčtujú, len to teda nebude na počkanie do desiatich minút.

19.8.2017 07:10
dsj

XXX.XXX.207.141

Nezzie napsal(a):

Nevím, co jste čekala? Můžete do toho investovat peníze a retgenovat a operovat a rehabilitovat, ale jestli se koník uzdraví vám neřekne nikdo. Nebo jestli se mu časem neudělají další čipy někde jinde... Já bych spíš uvažovala jestli má vůbec cenu snažit se léčit prcka, který je nemocný, už když je jeho jedinou zátěží chození po pastvině.

Přidejte reakci

Přidat smajlík