Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Karmín

17.8.2017 09:45
Karmín

XXX.XXX.42.151

Ahoj, je tady někdo, kdo se dělil o 1 koně s druhým jezdcem? Jestli jste se shodli ohledně výcviku, tréninku, péče a tak?

Kamarádka mi navrhla vzít si do pronájmu společně 1 koně. Jeho majitelka odjíždí do zahraničí. Mám obavy z toho, jestli se shodneme. Nemáme na koně vždy stejný názor a tak nevím, jestli je to úplně dobrý nápad.

17.8.2017 10:31
polárka.15

XXX.XXX.45.253

Pokud si nejsi jistá a je to tak, jak píšeš, tak do toho nechoď.

17.8.2017 11:07
ameed

XXX.XXX.248.64

Souhlas s Polárkou...a nebo by to znamenalo případné ústupky a kousání zubů.

22.8.2017 20:46
leri

XXX.XXX.33.80

Když to jde, tak se o koně nedělte, jestli koně nechcete jen na vyjetí do lesa, tak to nedoporučuju. Bohužel se taky musím dělit o jednoho koně a často se neshodujeme a kůň má z toho chudák zmatek.

Neregistrovaný uživatel

22.8.2017 21:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Majitelka odjíždí do zahraničí, nechá tady koně s nabídkou pronájmu dvěma slečnám které se asi neshodnou.Ví o tom majitelka, že si tady "naporcujete" jejího koně?Zná vás majitelka obě?

22.8.2017 22:24
Svatava

XXX.XXX.70.17

Karmín napsal(a):
Ahoj, je tady někdo, kdo se dělil o 1 koně s druhým jezdcem? Jestli jste se shodli ohledně výcviku, tréninku, péče a tak?

Kamarádka mi navrhla vzít si do pronájmu společně 1 koně. Jeho majitelka odjíždí do zahraničí. Mám obavy z toho, jestli se shodneme. Nemáme na koně vždy stejný názor a tak nevím, jestli je to úplně dobrý nápad.

Nebude to fungovat, pokud jedna z vás nebude mít jednoznačně rozhodující slovo.

22.8.2017 23:36
koně

XXX.XXX.205.252

Karmín napsal(a):

Měla jsem léta koně, s kamarádkou napůl.Skoro doslovně i ve smlouvě jsme byly dvě majitelky.Nám to fungovalo.Znaly jsme se léta, jezdily jsme předtím i cizí koně.Takže byl předpoklad.
Pokud vy už předem máte pochybnosti, nechoďte do toho.Časem se vyskytne spousta drobností, které pak mají tendenci přerůstat.Nakonec se rozhádáte i s kamarádkou a kůň z vašich neshod taky moc prospívat nebude.
Dnešní doba není příliš nakloněna komunikaci, dialogu, ani vzájemným ústupkům, natož toleranci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík