Barefoot cheyenne a podsedlová dečka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ferdaasek

1.9.2017 18:22
Ferdaasek

XXX.XXX.11.94

Mám nově sedlo Barefoot cheyenne, zatím bez podsedlovky. Chtěla jsem kupovat přímo physio dečku od barefootu, ale ráda bych pro koníka nějakou barevnou dečku. Např červenou. Máte někdo tip na výrobce/podsedlovku pod bezkostru? Aby měla aspoň trochu vlastnosti physio dečky?

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.9.2017 18:29

Dávala jsme pod čejena english bareback pad, cca takovýto:
https://www.google.cz/search?q=bareback+pad+english&client=firefox-b&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiRrK6As4TWAhUCWBoKHe47As0Q_AUICigB&biw=1920&bih=947#imgrc=2_jR08gQpTZmDM:
nebo silnou filcovku.
Netočilo sen, neklouzalo, s tím padem celkem komfortní, ale vozila jsme se jen po lese, žádné závody. Problémy byly spíš s přední komorou-neseděla výstuž, takže jsem ji vyndala a jezdila bez, i bez té zadní, měla tendenci stavět se na hranu. Pak kobucha zestárla, zvýraznila se jí lordosa a přední rozsocha lehla na kohoutek, takže baruny už nepoužívám.

Ferdaasek

1.9.2017 18:59
Ferdaasek

XXX.XXX.11.94

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dávala jsme pod čejena english bareback pad, cca takovýto:
https://www.google.cz/search?q=bareback+pad+english&client=firefox-b&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiRrK6As4TWAhUCWBoKHe47As0Q_AUICigB&biw=1920&bih=947#imgrc=2_jR08gQpTZmDM:
nebo silnou filcovku.
Netočilo sen, neklouzalo, s tím padem celkem komfortní, ale vozila jsme se jen po lese, žádné závody. Problémy byly spíš s přední komorou-neseděla výstuž, takže jsem ji vyndala a jezdila bez, i bez té zadní, měla tendenci stavět se na hranu. Pak kobucha zestárla, zvýraznila se jí lordosa a přední rozsocha lehla na kohoutek, takže baruny už nepoužívám.

Děkuji, kouknu se na to :) No to my si vyjedeme jen párkrát do týdne ven, krokovka max klusovka. Žádné závodní ambice nemám, jen si "vozím zadek" a užívám si vyhlídek po okolí. A koník je hodně při těle.

1.9.2017 19:54

Doporučuji na facebooku skupinu Jezdím v bezkostře či na padu, je tam spousta tipů na dečky. Já používám Barefoot Atlantu, má výrazně kratší bočnice než Cheyenne, tak konkrétní dečkou nepomohu. Nejradši používám filcovky.

1.9.2017 19:56

Barefoot Atlanta a filcovka Diamond.

2.9.2017 20:07
chromik

XXX.XXX.245.192

Měla jsem podsedlovku zn.Bonidos

Přidejte reakci

Přidat smajlík