Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

8.9.2017 16:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

V jiném vlákně jsme "zkritizovali" obraz za 8 tisíc. Otázkou je, jestli by to někdo namaloval lépe Pochlubte se svými výtvory, jen tak pro legraci, pak můžeme virtuálně vydražít

Já už nekreslím, a určitě bych to nezvládla bez předlohy. Kreslila jsem z nudy, když jsem chodila do školy a odpoledne a o víkendu nebylo co dělat. Teď už není čas, i tyhle obrázky jsou přes 10 let staré.

Tak co, přidáte se, nebo se bojíte rejpalů?

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.9.2017 13:40

Vyhovují mi nejvíc omalovánky. Ty milovník umění neocení . Ale vybarvování je super relax, někam si zalézt, vytáhnout Tajemné zahrady od Jovanny Bradford /už je vybarvuju třetím rokem, ten čas chybí/ a pastelky k tomu a nevím o světě. Přidávám i ptáka malovaného podle předlohy/ kdysi dávno/, ten tu ještě nebyl

23.9.2017 14:22
ameed

XXX.XXX.219.25

Ten obraz jsem přiznávám kritizovala já...zdálo se mi to přemrštěné

Tady mé výtvory...

23.9.2017 15:06
-Veru-

XXX.XXX.252.245

Každá věc má svého kupce, pokud někdo akceptuje cenu, je to naprosto v pořádku smajlík

23.9.2017 15:15
ameed

XXX.XXX.219.25

To ano, to je fakt, pokud někdo chce a má, tak dá.

Aner

24.9.2017 14:45
Aner

XXX.XXX.49.86

-Veru- napsal(a):
Každá věc má svého kupce, pokud někdo akceptuje cenu, je to naprosto v pořádku smajlík

Vy kozelnik ten treti je uplne kouzlo ale ja mam pocit ze ho odnekud znam... nesdilela jste ho kdysi i jinde?

24.9.2017 15:13
-Veru-

XXX.XXX.252.245

Aner, je to možné, někam jsem ho myslím už dávala. Nebo je taky tady https://veruveeh.deviantart.com/.

1.11.2017 14:06
MirkaKot

XXX.XXX.104.125

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
V jiném vlákně jsme "zkritizovali" obraz za 8 tisíc. Otázkou je, jestli by to někdo namaloval lépe Pochlubte se svými výtvory, jen tak pro legraci, pak můžeme virtuálně vydražít

Já už nekreslím, a určitě bych to nezvládla bez předlohy. Kreslila jsem z nudy, když jsem chodila do školy a odpoledne a o víkendu nebylo co dělat. Teď už není čas, i tyhle obrázky jsou přes 10 let staré.

Tak co, přidáte se, nebo se bojíte rejpalů?

Ty obrázky jsou krásné. Mohu se zeptat jakými tužkami to bylo kreslené? Popř stačily by nějaké takovéhle? http://www.penshop.cz/nahradni-tuzky-fabercastell-pro-perfect-pencil-ii-a-iii-3-kusy/dp-14468/.

Neregistrovaný uživatel

2.11.2017 20:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

MirkaKot napsal(a):
Ty obrázky jsou krásné. Mohu se zeptat jakými tužkami to bylo kreslené? Popř stačily by nějaké takovéhle? http://www.penshop.cz/nahradni-tuzky-fabercastell-pro-perfect-pencil-ii-a-iii-3-kusy/dp-14468/.

Není to sice otázka na mě, ale Faber - Castell je dobrá značka

Neregistrovaný uživatel

2.11.2017 22:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Malujete krásně děvčata. Já bych jen "prznil" papír a koně.

Neregistrovaný uživatel

2.11.2017 22:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Malujete krásně děvčata. Já bych jen "prznil" papír a koně.

Taky jsme se to nějak učily, a cestou zprznily spoustu papíru

Neregistrovaný uživatel

3.11.2017 08:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

MirkaKot napsal(a):

Děkuji, je to kreslené obyčejnou tužkou, určitě koh-i-noor, dříve nic jiného asi nebylo, ten "podkres" patrně způsobil skener.

Prznil, proč, někdo má talentu více, jiný méně, ale zkusit si to má každý. Děti jsou v tomhle dneska hrozné, když po nich člověk něco chce, první co řeknou je - já to neumím, mně to nejde - a to to ještě nezkusily, ani se nezasnažily. Až nakreslíte 10 obrázků, a žádnej se Vám nepovede, pak můžete hodnotit

19.5.2018 21:31

Vím že je to asi blbá otázka - kreslím, kreslím tužkou (případně rovnou štětcem "omalovánky")na papír různé zvířata všichni co moje kresby vidí mi říkaj že jsou krásné ale třeba u mojí kámošky stačí říct že se mi to nelíbí tak jsem už několikrát dostala facku
Vždy kreslím s předlohou (bez předlohy pouze různé bytosti) ale teď jsem to kreslila na notebooku(počítač zároveň tablet který se dá prehnout) tak že od ruky na rychlo nakreslim "siluetu"(nevím jak jinak pojmenovat) potom vše ostatní. A mlátím hlavou do stolu zda se později mohu polepšit? Pomáhá ta předloha? Potřebuji radu jiného jak to vidí. Béčko je obrázek obkresleny na notebooku, Áčko měla být co nejvíce shodná s Béčkem.

19.5.2018 21:34

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Vím že je to asi blbá otázka - kreslím, kreslím tužkou (případně rovnou štětcem "omalovánky")na papír různé zvířata všichni co moje kresby vidí mi říkaj že jsou krásné ale třeba u mojí kámošky stačí říct že se mi to nelíbí tak jsem už několikrát dostala facku
Vždy kreslím s předlohou (bez předlohy pouze různé bytosti) ale teď jsem to kreslila na notebooku(počítač zároveň tablet který se dá prehnout) tak že od ruky na rychlo nakreslim "siluetu"(nevím jak jinak pojmenovat) potom vše ostatní. A mlátím hlavou do stolu zda se později mohu polepšit? Pomáhá ta předloha? Potřebuji radu jiného jak to vidí. Béčko je obrázek obkresleny na notebooku, Áčko měla být co nejvíce shodná s Béčkem.

Áčko je navíc od ruky.
(Béčko: papír byl položen na notebook a podle obrázku kreslena silueta).

21.5.2018 08:34
saola

XXX.XXX.141.176

Teda dámy, některé obrázky moc pěkné.

Nalomily jste mě - objednala jsem si tedy ze sevtu sadu vybarvovacích koresek a akvarelové pastelky od faber-castell, tužky ještě nějaké doma pohledám z dřívějších let, zkusím se k tomu taky vrátit, je to skvělý relax.

-veru- : ten hnědák je moc pěkný

21.5.2018 11:21
Dom2

XXX.XXX.21.26

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Áčko je navíc od ruky.
(Béčko: papír byl položen na notebook a podle obrázku kreslena silueta).

Já bych asi přímo neobkresloval z obrazovky to je vyloženě kopie, ale jestli je pro tebe těžké například nakreslit něco souměrně (chápu) tak si v klidu narýsuj tence mřížku, ta ti na siluetu hodně pomůže smajlík...asi bych neměl moc dobrý pocit z díla, které bych jen přečmáral skrz průsvitný displej, když to bude od sebe budeš z toho mít lepší pocit :).

27.5.2018 23:14
Mellara

XXX.XXX.49.86

Dom2 napsal(a):
Já bych asi přímo neobkresloval z obrazovky to je vyloženě kopie, ale jestli je pro tebe těžké například nakreslit něco souměrně (chápu) tak si v klidu narýsuj tence mřížku, ta ti na siluetu hodně pomůže smajlík...asi bych neměl moc dobrý pocit z díla, které bych jen přečmáral skrz průsvitný displej, když to bude od sebe budeš z toho mít lepší pocit :).

Pro začátek to podle mě nevadí, taky jsem tak začínala a hodně mi to pomohlo :).

27.5.2018 23:19
Dom2

XXX.XXX.21.26

Mellara napsal(a):
Pro začátek to podle mě nevadí, taky jsem tak začínala a hodně mi to pomohlo :).

Jasně že to nevadí, to vůbec ne já nejsu žádný profesionál..enom sem chtěl prostě poradit že narýsovaná mřížka (jak na předloze tak na papíru) dokáže moc pomoct..a zanechává určitý prostor na vlastní kreativitu a zlepšování

Přidejte reakci

Přidat smajlík