Laguuna

XXX.XXX.195.42
Co na to rikate? Cetla jsem ze bude stat 10tis a za to uz mohu mit bezkostru barefoot apod. Co bude lepsi?
Laguuna

XXX.XXX.195.42
Arkarian
napsal(a):
Orx neni sedlo, ale pad. Zalezi na kazdem co preferuje, doporucuji vyzkouset oboji a pak se rozhodnout.
Pani ale pridala na fb nove sedlo, ktere zatim testuje ;) bude i se trmeny apod proto se ptam.
anonym000

XXX.XXX.245.26
Já si nemyslím že filcové výztuhy ten tlak od třmenů dostatečně zvládnou.
anonym000

XXX.XXX.245.26
Jinak pad orx mám, jsem spokojená, je fajn, nepřetáčí se, ale víc jak 4500, - bych za něj nedala, a to už jsem se škubala za 4400, -, i tak mi přijde drahý, myslím, že adekvátní cena by byla do 4000, - is podbřišníkem, ale fajn je.
anonym000

XXX.XXX.245.26
Teda bez podbřišníku.
Romeee

XXX.XXX.162.229
Mám pad ORX kupovaný za 4 4000, - kč.. teď je o 1000, - dražší a už bych do něho nešla.
Za tu cenu co jsem ho kupovala, je super, kobyla i valach pod tím chodí lépe.
Sedlo ORX bych taky nekupovala, to si raději našetřím dalších 5000 a koupím si : http://m.equiservis.cz/vybaveni-pro-kone/berankove-sedlo-christ-cloud-spez-bareback-pad.html?listtype=search&searchparam=christ+cloud.
anonym000

XXX.XXX.245.26
Mě se líbí docela toto http://www.cleverhorse.cz/Fellsattel-Engel-Pad-d821.htm.
Romeee

XXX.XXX.213.131
Ono se to dá - sice jsem malá a kůň vysoký, ještě nejsem hubená, ale dá se to.. na kobylu vlezu u stáje, předem si najdu trasu, po které chci jet a vím, že budu mít kde nasednout.. a je to..z pařezu nebo tak bych nenasedla, musím mít opravdu něco vyššího.. u sedla nalezu i ze země, ale přeci jen, když je něco výš, je to lepší.
Romeee
napsal(a):
Ono se to dá - sice jsem malá a kůň vysoký, ještě nejsem hubená, ale dá se to.. na kobylu vlezu u stáje, předem si najdu trasu, po které chci jet a vím, že budu mít kde nasednout.. a je to..z pařezu nebo tak bych nenasedla, musím mít opravdu něco vyššího.. u sedla nalezu i ze země, ale přeci jen, když je něco výš, je to lepší.
Já mám vrozený problém, dost komplikovaný později váhou (a ono to de ruku v ruce), že nemám dostatečnou sílu ve svalech, nemůžu kvůli tomu ani moc vysoko vyskočit, odrazit...
Romeee

XXX.XXX.213.131
lenacia
napsal(a):
Já mám vrozený problém, dost komplikovaný později váhou (a ono to de ruku v ruce), že nemám dostatečnou sílu ve svalech, nemůžu kvůli tomu ani moc vysoko vyskočit, odrazit...
To už je pak jiná no.. tak pak leda koupit to co jsem posílala já. Paní co si ho koupila a vyzkoušela, psala, že ani ze země se nehlo a to má kulatého koně..
Tak snad někdy taky budu mít něco podobného :).
Romeee
napsal(a):
To už je pak jiná no.. tak pak leda koupit to co jsem posílala já. Paní co si ho koupila a vyzkoušela, psala, že ani ze země se nehlo a to má kulatého koně..
Tak snad někdy taky budu mít něco podobného :).
Tak to teda nevím, známá ze stáje má úplně ten samý fell, a při nasedání potřebuje asistenci aby se nepřetočilo a to má WPB v typu plnokrevníka takže atletický kohoutkatý kůň.