Pronájem koně pro videoklip

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.10.2017 15:30
N.I.C

XXX.XXX.36.133

Zdravím,
Předem prosím, aby jste po mně hned nevyskakovali vzhledem k tomu jaká je tu občas komunita.
Nuže, neznáte pronájem koní pro videoklip poblíž Litoměřicka zhruba do 500 Kč?

27.10.2017 16:39
-Veru-

XXX.XXX.142.99

500 Kč? No nevím, o co přesně by se mělo jednat, ale za tuhle cenu bych svého koně neposkytla...

27.10.2017 16:47
N.I.C

XXX.XXX.36.133

-Veru- napsal(a):
500 Kč? No nevím, o co přesně by se mělo jednat, ale za tuhle cenu bych svého koně neposkytla...

Nevadí.. i tak děkuji. A mohla bych vás o něco osobnějšího poprosit? Pokud tedy ne, neznáte někoho či nemáte své vlastní video, kde jezdí dívka má koni při západu slunce? Byla bych za to velmi vděčná.

27.10.2017 18:54
-Veru-

XXX.XXX.252.245

Na youtube nic není? Ono kdybychom věděli, k jakému to je účelu, tak by možná ochota byla větší smajlík

27.10.2017 19:46
N.I.C

XXX.XXX.36.133

-Veru- napsal(a):
Na youtube nic není? Ono kdybychom věděli, k jakému to je účelu, tak by možná ochota byla větší smajlík

Máte pravdu. Na YouTube jsem se koukala, ale záběr nesmí být zkopírovány-> autorská práva.. Jde o to že kůň je tedy moc komplikovaný-> vím že to není zadarmo, ale prostě sháním záběr koně a dívky při západu slunce-> tak, aby nebylo vidět do tváře. Pro skupinu s účtem VEVO. Více bych svěřila v SZ. Pokud by jste někdo něco měl, byla bych neskonale vděčná a i bych něco dala. (Buď peníze, nebo jezdecké vybavení i pro jezdce i pro koně atd..).

Neregistrovaný uživatel

27.10.2017 19:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.151

Kontaktuje holky s vlastnimi konmi ve vetsich stajich tam nekde u vas. Ja znam jen Lounsko a Mostecko. Litomerice uz netusim.

27.10.2017 21:24
N.I.C

XXX.XXX.36.133

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Kontaktuje holky s vlastnimi konmi ve vetsich stajich tam nekde u vas. Ja znam jen Lounsko a Mostecko. Litomerice uz netusim.

Dobrý nápad! děkuji. Pokusím se je kontaktovat. Chtěla bych se vás pane/í leithiane zeptat zda nemáte možnost se s nimi domluvit? Popř. poslat mi na ně kontakt přes soukromé zprávy?

27.10.2017 21:26
N.I.C

XXX.XXX.36.133

Nejblížší známé farmy jsou tak ochotné, jako by jste po myši chtěli, aby se namalovala a pózovala. Takže tak.

Neregistrovaný uživatel

27.10.2017 21:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.151

Pokud by vam stacilo Lounsko. Kontaktujte Andreu Koudelkovou (ma takto i fb) ze staje Tatinná u Loun. Případně zajeďte do Židovic (kousek od Ranné) tam je kolem stovky koní. Minimálně pulka bude soukromých zbytek statkovy. Pripadne kousek od Loun Kňavovi s malou farmou a nekolika poniky a haflingy. Bohuzel primo na litomericku opravdu nevim.

28.10.2017 13:38
N.I.C

XXX.XXX.36.133

Pokud by vam stacilo Lounsko. Kontaktujte Andreu Koudelkovou (ma takto i fb) ze staje Tatinná u Loun. Případně zajeďte do Židovic (kousek od Ranné) tam je kolem stovky koní. Minimálně pulka bude soukromých zbytek statkovy. Pripadne kousek od Loun Kňavovi s malou farmou a nekolika poniky a haflingy. Bohuzel primo na litomericku opravdu nevim.

Děkuji. Moc jste mi pomohl/a

29.10.2017 15:38
sovicka

XXX.XXX.42.68

Já se obávám, že za 500 Kč nebude nikdo ochoten. Spíš bych zkusila oslovit fotografy co koně fotí, zda nemají ve svém portfoliu nějaké takové fotky, ale opět se obávám, že to nebude za takovou částku...

Přidejte reakci

Přidat smajlík