Vstupenky apassionata z viagogo - jsou pravé?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.11.2017 23:40
etnies86

XXX.XXX.245.26

Ahoj, máte někdo zkušenost s koupí vstupenek přes viagogo? Přítel mi chtěl udělat radost a dát pod stromeček vstupeny na apassionatu, bohužel klikl na první odkaz těchto pofiderních stránek. www. viagogo.com. Nejenže dost přeplatil, ale co jsme četli někdo se pak na akci ani nedostal, protože vstupenky nebyli platné :(.

6.11.2017 00:34
barena22

XXX.XXX.41.4

Ja jsem bohuzel s Viagogo taky naletela, ale banka mi nastesti penize vratila, takze jsem nakonec o nic neprisla (platila jsem kartou a nahlasila transakci bance hned po zaplaceni online, protoze mi naustovali 3x tolik, kolik puvodne vstupenky meli stat). Po asi 2 mesicich mi nakonec penize banka vratila. S viagogo uz nikdy!

6.11.2017 19:51
etnies86

XXX.XXX.245.26

barena22 napsal(a):
Ja jsem bohuzel s Viagogo taky naletela, ale banka mi nastesti penize vratila, takze jsem nakonec o nic neprisla (platila jsem kartou a nahlasila transakci bance hned po zaplaceni online, protoze mi naustovali 3x tolik, kolik puvodne vstupenky meli stat). Po asi 2 mesicich mi nakonec penize banka vratila. S viagogo uz nikdy!

Asi tak, tříkrát jej přeplatil, jakou banku prosím máte?
přítel na banku hned volal, ale řekli mu že s tím už nic nejde dělat.

6.11.2017 20:35
barena22

XXX.XXX.104.42

etnies86 napsal(a):

Ziju v Australii a byla to zdejsi banka (Commonwealth) a i s nima jsem se musela 2 mesice dohadovat a presvedcovat, ze to nebyla moje vina, ale podvod. Behem online nakupu se mi zobrazovala urcita celkem akceptovatelna cena a po poslednim odkliknuti ‘OK’ to najednou naskocilo na $900 AUD.

6.11.2017 20:36
barena22

XXX.XXX.104.42

etnies86 napsal(a):

Ziju v Australii a byla to zdejsi banka (Commonwealth) a i s nima jsem se musela 2 mesice dohadovat a presvedcovat, ze to nebyla moje vina, ale podvod. Behem online nakupu se mi zobrazovala urcita celkem akceptovatelna cena a po poslednim odkliknuti ‘OK’ to najednou naskocilo na $900 AUD (za dva listky na hudebni koncert)
Takze viagogo bohuzel radi po celem svete...
Jsem prekvapena a zdesena, ze jim to takhle prochazi, protoze podvedenych je velka spousta.
Zkuste se obratit na banku a tvrdte, ze jste volala na misto, kde se ma tato akce konat a ze Vam bylo receno, ze listky jsou neplatne. V ramci pojisteni karty Vam to snad nahradi.
Drzim palce!

6.11.2017 21:57
lenacia

XXX.XXX.211.41

barena22 napsal(a):
Ziju v Australii a byla to zdejsi banka (Commonwealth) a i s nima jsem se musela 2 mesice dohadovat a presvedcovat, ze to nebyla moje vina, ale podvod. Behem online nakupu se mi zobrazovala urcita celkem akceptovatelna cena a po poslednim odkliknuti ‘OK’ to najednou naskocilo na $900 AUD (za dva listky na hudebni koncert)
Takze viagogo bohuzel radi po celem svete...
Jsem prekvapena a zdesena, ze jim to takhle prochazi, protoze podvedenych je velka spousta.
Zkuste se obratit na banku a tvrdte, ze jste volala na misto, kde se ma tato akce konat a ze Vam bylo receno, ze listky jsou neplatne. V ramci pojisteni karty Vam to snad nahradi.
Drzim palce!

Problém tam je, že Viagogo je takový "vstupenkový bazoš" navíc ze zahraničí, celý je to popletený. Raději využívat offiko prodejních portálů na které odkazují přímo ffiko stránky akcí.

6.11.2017 22:04
barena22

XXX.XXX.41.4

lenacia napsal(a):
Problém tam je, že Viagogo je takový "vstupenkový bazoš" navíc ze zahraničí, celý je to popletený. Raději využívat offiko prodejních portálů na které odkazují přímo ffiko stránky akcí.

Neni to bazos. Rozhodne se tak netvari. A evidentle si plati reklamu a google rating, takze ve vyhledavaci vyjedou jako prvni hned nahore, takze se pak lidi lehce nachytaji. Ano, nabizeji moznost vstupenky skrz ne znovu prodat (misto vraceni penez), co je ovsem science fiction, protoze tak predrazene vstupenky si nikdo normalni nekoupi a jediny duvod, proc si je koupil zakaznik viagogo je jejich podly trik a nezobrazeni cele castky, az do posledniho kliku a pak uz je pozde... Je to nechutny scam a nechapu, jak je mozne, ze tahle spolecnost jeste funguje... Bohuzel nekde ze Svycarska, takze se jim zatim dari tahat z lidi penize. A nemale :(.

6.11.2017 22:06
etnies86

XXX.XXX.245.26

Děkuji mockrát, taky nechápu že to prochází když se lidi na vstupenky třeba ani nedostanou, ještě bych pochopila přeplacení, ale když se pak ani nedostanete dovnitř, dál teda využívají psychologických aspektů, že jsou poslední vstupenky apod., podávalo se na ně i trestní oznámení, nikam se nedovoláte, neni kde odstoupit od smlouvy... takže se divím že mohou takto fungovat, no zkusíme ještě tu banku a nebo aspon budem doufat že se na akci dostaneme :(.

6.11.2017 22:08
barena22

XXX.XXX.41.4

etnies86 napsal(a):
Děkuji mockrát, taky nechápu že to prochází když se lidi na vstupenky třeba ani nedostanou, ještě bych pochopila přeplacení, ale když se pak ani nedostanete dovnitř, dál teda využívají psychologických aspektů, že jsou poslední vstupenky apod., podávalo se na ně i trestní oznámení, nikam se nedovoláte, neni kde odstoupit od smlouvy... takže se divím že mohou takto fungovat, no zkusíme ještě tu banku a nebo aspon budem doufat že se na akci dostaneme :(.

Jestli to je mozne, zkuste poprit, ze tu transakci jste delala vy a nahlaste rovnou ztratu nebo odcizeni karty... Melo by se na to vztahovat pojisteni.

6.11.2017 22:17
lenacia

XXX.XXX.211.41

barena22 napsal(a):
Neni to bazos. Rozhodne se tak netvari. A evidentle si plati reklamu a google rating, takze ve vyhledavaci vyjedou jako prvni hned nahore, takze se pak lidi lehce nachytaji. Ano, nabizeji moznost vstupenky skrz ne znovu prodat (misto vraceni penez), co je ovsem science fiction, protoze tak predrazene vstupenky si nikdo normalni nekoupi a jediny duvod, proc si je koupil zakaznik viagogo je jejich podly trik a nezobrazeni cele castky, az do posledniho kliku a pak uz je pozde... Je to nechutny scam a nechapu, jak je mozne, ze tahle spolecnost jeste funguje... Bohuzel nekde ze Svycarska, takze se jim zatim dari tahat z lidi penize. A nemale :(.

Ano je to bazoš, a dala sjem to shcválně do uvozovek. Tam totiž nabízejí různí prodejci své vstupenky, proto jsou často dražší, a mohou se tam vyskytnout i falešné vstupenky. Celé je to takové zamotané a složité.

14.2.2018 00:51
Wave

XXX.XXX.142.32

Dobrý den,
Teď se budu bavit pouze o překupnictví, další příspěvek bude mířen na "legálnější" formu. Na začátek chci upozornit, že toto NENÍ NÁVOD, jak něco takového dělat, prodávání falešných lístků a padělání je ILEGÁLNÍ dle § 209 a může být potrestán odnětím svobody až na dva roky! Jedná se pouze na poukázání skutečnosti portálu viagogo a proč se nevyplatí riskovat nákup.

Jak to funguje na viagogo, první scénář (překupník falšuje):

Člověk (většinou překupník) vytvoří inzerát na akci, kterou viagogo vypsal (lze i požádat o vytvoření), i když se ještě officiálně prodávají originální lístky. Většinou ale nevytvoří ten inzerát jeden, ale tak 10 nejlevnějších, aby to vypadalo, že tam je spoustu lidí a "předhánějí se". Cenu stanoví prodejce (překupník) tak, aby na tom vydělal (VŽDY). Viagogo strhne něco jako "poplatek prodejce" (viagoga), což je tak 10% ceny lístku a DPH, což je kolem 2%, takže VIAGOGO si vezme 12% z ceny lístku (z té co vidíte a chcete za ni koupit) a zbytek jde prodejci (viz. obrázek).
Někdo si ten lístek koupí. Překupník jde a koupí jeden originální e-ticket (pokud falšujě pravé tak to už je jiné kafe) a pak jen změní čárkové kódy a vuala, máte neomezeně lístků. Takže máte jeden pravý a dalších mnoho falešných. A buď ten překupník na tu akci jde za ten pravý a prodává pouze falešné, nebo prodá i ten pravý. Taky může prodat jeden lístek 3x, takže vezmeme-li v potaz, že překupník ten pravý prodal, tak se na akci dostane aspoň první nejrychlejší člověk. Stále vám to za to riziko stojí nakoupit tam?

14.2.2018 01:06
Wave

XXX.XXX.142.32

Dobrý den,
Teď se budu bavit pouze o opakovaném přeprodávání, jedná se o "legálnější" formu, ale stále to je ILEGÁLNÍ. Na začátek chci upozornit, že toto NENÍ NÁVOD, jak něco takového dělat, prodávání neplatných lístků je ILEGÁLNÍ dle § 209 a může být potrestán odnětím svobody až na dva roky! Jedná se pouze na poukázání skutečnosti portálu viagogo a proč se nevyplatí riskovat nákup.

Jak to funguje na viagogo, druhý scénář (překupník prodává dokola):

Překupník si vybere akci, která teprve začíná s prodejem officiálních lístků (akce se koná o cca. půl roku později). scénář je podobný jako u falšování, dá tam několik inzerátů co se "předhánějí", protože akce teprve začala a většinou tam není ani jeden inzerát, ale dá je lehce nad officiální cenou + poplatek a dph. Pak si někdo koupí nějaké množství lístků, např. dva. Překupník jde, koupí dva e-tickety a pošle je kupci. Pak může cenu stanovit jak velkou chce, protože další lístky už kupovat nebude a bude dále "recyklovat" ony 2 koupené lístky. Takže v podstatě všechny jsou originální, ale ve skutečnosti třeba 10 lidí má mezi sebou 2 lístky na jednu akci a dostane se na ni jen ten nejrychlejší. Nojo, ale co když si někdo koupí ty lístky čtyři? No tak překupník jde a dokoupí další 2, pošle 2 nové do oběhu a 2 staré. Stále vám to za to riziko stojí nakoupit tam?

14.2.2018 01:18
Wave

XXX.XXX.142.32

Dobrý den,
Omlouvám se, že to je takhle rozkouskované a nepovažujte to za spam, jen mi přijde lepší, aby to bylo rozložené ve více příspěvcích než v jednom dlouhém a zmateném :)

Předchozí dvě praktiky byli ilegální z pohledu prodejce, tak co takhle legální forma?
Ano, stane se, že člověk je potřebuje prodat z jakéhokoli důvodu a tak hledá portály jako je tento, kde ten lístek prodá, v tu chvíli mu nejde o to vydělat, ale snažit se, aby ztratil co nejméně peněz z originálního lístku. Prodejce má tedy dvě možnosti. Buď zariskovat a dát onen lístek za stejnou cenu za kterou ho nakoupil + dph a poplatek a doufat že se prodá, nebo ho dát za nejlevnější cenu co je na portálu nabízena (která může být hluboko pod cenou z důvodu oněch překupníků).
Nebo je tu člověk, co na tom chce vydělat, ale legálně, tak si najde akci kde se neprodává pod cenou a zkusí tam dát inzerát, který bude nejlevnější, ale třeba 2x dražší než officiální lístek (akce, kde nejsou illegální překupníci).

14.2.2018 01:40
Wave

XXX.XXX.142.32

Dobrý den,
Toto je poslední příspěvek a se podíváme na to, jak tedy VIAGOGO VYDĚLÁVÁ a JAK SE BRÁNIT

Na začátku jsem říkal, že viagogo si bere poplatek prodejce a dph (10% + 2%), ale opravdu jim stačí 10% z lístků? Samozřejmě že NE. Má spoustu programátorů (kteří dělají nové akce, vylepšují nátlak na vás), kupují si reklamy na googlu, překladatele, uživatelskou podporu a tak dále, mají spoustu lidí a ty nemůžete nahnat obratem 10% z prodaných lístků.
Jak to tedy dělá? Je to jednoduché, v tom nátlaku na vás vám přičtou 5 tisíc navíc ani nemrknete! Oni mají profit, když se obrátíte na jejich podporu tak řeknou že to tam měli napsané a když se obrátíte na policii, tak ta nic neudělá z důvodu toho, že viagogo není české, ale někde v Ženevě ve Švýcarsku!

Tak a teď začíná dobrá tahanice. Jak se tedy bránit?
Můžete se dlouho fakt dlouho dohadovat s jejich podporou o tom že se jedná o nátlak na lidi, že tam ten poplatek nebyl od začátku napsaný atd. atd. Opravdu to tak lze vyhrát zpět, omluví se vám s tím že se jedná o nějaký bug (najednou) a vrátí vám onen poplatek.

Můžete napsat bance, že se jedná o podvod že vaši kartu zneužili a teď se vyplatí mít pojištění za 50 korun měsíčně (částku jsem jednou zaslechl v call centru kde jsem pracoval), která kryje zneužití karty do nějaké částky a banka vám ony peníze vrátí.

Můžete se obrátit na policii, ale ti neudělají nic, takže vlastně se akorát více naštvete

Můžete to nechat plavat s tím, že jste naletěli, přece jenom, je to životní zkušenost.

Viagogo je pouze portál na prodávání pochybných prodejců, ale stále vám ručí za kvalitu lístku. Pokud je neplatný, do pěti dnů se neváhejte obrátit na podporu s tím, že jste dostali neplatný lístek, vyfoťte si ho, aby bylo jasně vidět, že ho stále máte a neztratili (v případě poškození či ztráty lístku viagogo neručí za lístek), oni mohou napařit 20 Eur pokutu prodejci a nedostane ani peníze z lístku. Po pěti dnech prodejce dostane peníze za váš lístek (ano, dostanou je až pět dní po akci, do té doby si peníze drží viagogo) a vy už nemůžete nic dělat, než se jen zbytečně hádat s podporou.

Tak a abych to celé zakončil, tak se podíváme na to, proč tam vlastně (ne)chcete nakoupit

- Cena je nižší než originální lístek (v tom případě je buď falešný nebo originální prodaný Xkrát)

- Lístek už nelze nakoupit (v tom případě je lepší poohlížet do skupin na facebooku o akci, určitě tam bude spoustu lidí, co bude chtít onen lístek prodat a pokud se poštěstí, tak máte originální lístek i za levně. I tam jsou rizika, ale pokud se stane že ten lístek bude falešný či neplatný, stačí se obrátit na policii, která se obrátí na facebook a ten policii "vykecá" úplně všechno aby šlo dopátrat viníka)

- Vyskočilo mi to jako první (protože si viagogo platí reklamy, které nakonec zaplatíte vy)

A moje oblíbená otázka Stále vám to za to riziko stojí nakoupit tam?

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.2.2018 05:33

Upřímně řečeno nechápu, jak si vůbec někdo trochu uvažující může přes portál jménem "VIAGOGO" něco koupit. Nepřijde Vám to už od pohledu trochu podivné? A pokud kupujete lístky do O2 arény nebo někam v ČR, snad přece není tak těžké se tam proklikat přes ofiko stránky? Navíc Google není až taková svině - máte tam jasně napsané ("Reklama"), že co vám vyjede jako první je to, co si majitelé stránek zaplatí, ne to, co je nejlepší.

14.2.2018 08:21
Wave

XXX.XXX.142.32

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Upřímně řečeno nechápu, jak si vůbec někdo trochu uvažující může přes portál jménem "VIAGOGO" něco koupit. Nepřijde Vám to už od pohledu trochu podivné? A pokud kupujete lístky do O2 arény nebo někam v ČR, snad přece není tak těžké se tam proklikat přes ofiko stránky? Navíc Google není až taková svině - máte tam jasně napsané ("Reklama"), že co vám vyjede jako první je to, co si majitelé stránek zaplatí, ne to, co je nejlepší.

Když byl Linkin Park v ČR, tak jsem to chtěl koupit na oficiálních stránkách, ale nešlo mi to, tak jsem našel viagogo a taky naletěl, ale byl jsem mladej, tak jsem s tím nic nedělal a řekl si "Well, i got fucked" a musel jsem na něj vydělat 2x tolik.

14.2.2018 14:31
etnies86

XXX.XXX.245.26

No mě by taky přišli stránky podezřelé, ale přítel mi chtěl udělat radost, vyjelo mu to jako první a dělal to na mobilu, ano byla to chyba a samozřejmě nákup bychom udělali už jen z originálních stránek. Dost bysme ušetřili nebo měli za tu cenu vip :/

NAŠTĚSTÍ JSME SE TAM DOSTALI BEZ PROBLÉMU, nervy teda do poslední chvíle a ptala jsem se slečny u vstupu, jestli mají negativní zkušenost s lístky z viagogo a říkala že ne.

Musím říct, že jsem si to jen zkoušela na viagogo a nechápu že je to tu dovoleno. ten tlak tam, nekalý praktiky, myslela jsem že tohle tu povoleno není.

Zklamalo mě však i ticketportal, kdy mi prostě nebyli ochotni ověřit vstupenku, psala jsem i na přímého organizátora a taky smolík. Čekala bych trošku jiný zákaznický servis, i když to byla naše chyba.

Banka by nám pravděpobodně peníze vrátila, kdyby vstupenky byli falešné, nechali bysme si to potvrdit a pak by se vidělo.

14.2.2018 14:38
Wave

XXX.XXX.142.32

etnies86 napsal(a):
No mě by taky přišli stránky podezřelé, ale přítel mi chtěl udělat radost, vyjelo mu to jako první a dělal to na mobilu, ano byla to chyba a samozřejmě nákup bychom udělali už jen z originálních stránek. Dost bysme ušetřili nebo měli za tu cenu vip :/

NAŠTĚSTÍ JSME SE TAM DOSTALI BEZ PROBLÉMU, nervy teda do poslední chvíle a ptala jsem se slečny u vstupu, jestli mají negativní zkušenost s lístky z viagogo a říkala že ne.

Musím říct, že jsem si to jen zkoušela na viagogo a nechápu že je to tu dovoleno. ten tlak tam, nekalý praktiky, myslela jsem že tohle tu povoleno není.

Zklamalo mě však i ticketportal, kdy mi prostě nebyli ochotni ověřit vstupenku, psala jsem i na přímého organizátora a taky smolík. Čekala bych trošku jiný zákaznický servis, i když to byla naše chyba.

Banka by nám pravděpobodně peníze vrátila, kdyby vstupenky byli falešné, nechali bysme si to potvrdit a pak by se vidělo.

Ono v česku to povoleno není, ale stejně jako není povolené šíření filmů a uloz.to je taky šíří. Jde o to, že ty firmy jsou MIMO ČR, kde jsou pravidla nastaveny jinak, proto to mohou dělat.

Ono pokud zaplatíte o dost více než je stojí officiální lístek, tak je povětšinou pravý (berme jen cenu lístku, kterou officiálně vidíte, ne jejich nečekanou "přirážku").

6.3.2019 16:19
Tomajko31

XXX.XXX.23.132

A když pominu cenu a jsem rád že mám lístky,je šance že se na koncert dostanu??

6.3.2019 16:26
Tomajko31

XXX.XXX.23.132

cestovat několik set km a pak prd ...chtěl bych vědět jestli je šance že jsou lístky pravé...

Jindřiška

12.4.2019 22:43
Jindřiška

XXX.XXX.223.219

Podle mého Viagogo dobrý. Sice s velkou přirážkou, ale skvělé vstupenky na zápas Slávie s Chelsea, které běžně nebyly vůbec v prodeji. Protože mi vstupenky poslali elektronicky, ihned vrátili již uhrazené poštovné na účet.

Ttabab

28.4.2019 16:04
Ttabab

XXX.XXX.168.96

Dobrý den, bohužel jsem další ta, co netěla u viagogo. Koupila jsem 3 vstupenky na polsky festival. O tom, že mi strhli více peněz, než měly, ani nechci mluvit. Ale co mě trápí, že bych se na koncert neměla ani dostat. Chtěla bych se proto zeptat, přiíjde mi dost divné, že mi lístky pošlou až týden před akcí. Takže si říkám jestli už teď není jsné, že jsem koupila falešné vstupenky. Nebo je někomu taky poslali takhle a na akci jste se dostali v pohodě? Předem děkuji za odpověď.

Kaača

14.10.2019 14:20
Kaača

XXX.XXX.241.242

Já teda osobní zkušenost nemám, ale co už to delší dobu sleduji, tak bych do toho rozhodně nešla. Sice tam mají často opravdu lákavé nabídky, a vstupenky asi většinou opravdu přijdou, ale ta komunikace se zákazníky a přirážky co k finální ceně naskočí jsou hrozné. Kdyby někdo váhal, tak se mrkněte na tuhle recenzi https://recenzezdarma.cz/viagogo-recenze/ je to tam docela dobře popsané.

Ttabab: Sice už je pozdě, ale asi to tak dělají naschvál ne? Lístky pošlou na poslední chvílí, tak aby bylo co nejsložitější s nimi komunikovat a bylo co nejméně času na případné vrácení peněz.

kachita33

23.12.2020 00:18
kachita33

XXX.XXX.42.63

Dobrý den, tak jsem se nechala nachytat, ovšem moje objednávka byla pouze potvrzena akce se ještě nekonala a mě píší, že prý pořadatel lísky ještě neuvolnil
Já bych se chtěla zeptat, někoho kdo si přes tyto stránky něco koupil, kdy vám přišli lístky od objednání?
Mám totiž veliký strach že mi nepřijdou
Předem děkuji za odpověď

Oracle

9.7.2021 09:41
Oracle

XXX.XXX.65.249

POZOR: Na webu viagogo je vir (nebo minimálně nějaká hrozba). Doporučuji NEKLIKAT.

Michaela7892

13.9.2021 21:24
Michaela7892

XXX.XXX.168.116

Dobrý den, bohužel koukám, že jsem také naletela, prosím Vás těm Vám co psali, že lístky budou cca týden před zápasem, skutečně přišly a byly pravé? Moc děkuji 🙏

14.9.2021 12:03
etnies86

XXX.XXX.245.26

Michaela7892 napsal(a):
Dobrý den, bohužel koukám, že jsem také naletela, prosím Vás těm Vám co psali, že lístky budou cca týden před zápasem, skutečně přišly a byly pravé? Moc děkuji 🙏

u nás to nakonec dopadlo dobře,lístky poslali a dostali jsme se bez problémů, ale nervy to byli

Strnadice

5.11.2021 09:40
Strnadice

XXX.XXX.114.96

Chci se zeptat ,mám od Viagogo vstupenky na Harryho Stylese,samozřejmě předražené,ale dcera je tak strašné chtěla,že jsme je obětovali,ale lístky jsou už na první koncert,jednou zrušen,jednou přeložen a neuskutečněn,na termín se čeká,mám velkou obavu ,aby to klaplo až termín skoro po roce a půl zveřejní,vstupenky přišly bez problémů,ale toť otázka,????aby nebyly přidány třeba dvakrát,máte někdo zkušenost s odloženyma koncertama z tohoto portálu???

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Mishaela

7.6.2022 15:03
Mishaela

XXX.XXX.250.246

Bohužel, řeším to také. Vstupenka byla uhrazená přes internetové bankovnictví.
V čas koncertu mi bylo řečeno, že na moji vstupenku už někdo prošel.
Nepustili mě zkrátka dovnitř.
Koupila jsem jiný lístek a akce stála dvakrát tolik.
Už nikdy! Reklamaci v bance asi nemá smysl zkusit? ČS

Kabát

8.11.2022 18:58
Kabát

XXX.XXX.168.221

Dobrý den, před dvěma lety jsem koupila omylem lístky na koncert na této aplikaci. Lístky mi měli přít na email týden před koncertem a koncert je teď 10.11.2022. Ale stále je na emailu nemám a v aplikaci jsou. A teď když čtu recenze tak se docela obávám, že jsem taky naletěl... Jelikož koncert je dost daleko tak si říkám jestli má cenu tam jezdit? Mohu se zeptat jaké máte zkušenosti?? Četla jsem že u někoho to dopadlo dobře a u někoho špatně. Bojím se, že jsem take naletela... Co myslíte? Jak to mám teď řešit? Opravdu jsme se na to těšili.

8.11.2022 19:10
Arbora

XXX.XXX.134.192

Určite to vyrieši diskusia na chovateľskom webe

Nika526

13.11.2022 18:21
Nika526

XXX.XXX.208.66

Kabát napsal(a):
Dobrý den, před dvěma lety jsem koupila omylem lístky na koncert na této aplikaci. Lístky mi měli přít na email týden před koncertem a koncert je teď 10.11.2022. Ale stále je na emailu nemám a v aplikaci jsou. A teď když čtu recenze tak se docela obávám, že jsem taky naletěl... Jelikož koncert je dost daleko tak si říkám jestli má cenu tam jezdit? Mohu se zeptat jaké máte zkušenosti?? Četla jsem že u někoho to dopadlo dobře a u někoho špatně. Bojím se, že jsem take naletela... Co myslíte? Jak to mám teď řešit? Opravdu jsme se na to těšili.

Jak Vam to dopadlo?

janago

14.11.2022 12:00
janago

XXX.XXX.240.130

V roce 2017 jsme takto zakoupili lístky na U2 do Berlína. Lístky nám přišly tištěné poštou. Takže vše OK. Lístky byly platné, na koncert jsme se dostali. Jediné co - tak lístky byly nehorázně předražené (oproti reálu asi 3x, původní cena lístu v eurech byla na samotném lístku vytištěna). Ale chtěli jsme hrozně jet, tak jsme na to nehleděli. Jsou to překupníci - asi nakoupí lístky ve velkém hned jak vyběhnou a pak za draho prodávají. Po přečetní příspěvků, že se někdo na koncert nedostal, protože lístky byly zfalšované... Raději nikdy víc.

21.11.2022 07:39

Už zase bylo Viagogo v Černých ovcích.

Je to burza, něco jako aukro - takže některé prodávané lístky můžou být pravé, některé nemusejí. Záleží na tom, zda je ten skutečný prodávající podvodník. Ostatně může prodávat jeden pravý lístek třiceti různým lidem a na akci se dostane jen ten člověk, co přijde první...

Viagogo není povinen to kontrolovat. Kupovat tam cokoli je tedy vysoce rizikové a riziko jde za kupujícím.

Hollys

3.1.2023 19:13
Hollys

XXX.XXX.188.70

Dobrý den. Dá se prosím někde zjistit zda jsou koupené vstupenky přes viagogo vůbec platné? Obávám se,že ty co mám doma platné nejsou . Zkoušela jsem přes aplikaci čtečka,ale nic to nevyhledalo 🤔

3.1.2023 19:44
kallisto

XXX.XXX.61.218

Hollys napsal(a):
Dobrý den. Dá se prosím někde zjistit zda jsou koupené vstupenky přes viagogo vůbec platné? Obávám se,že ty co mám doma platné nejsou . Zkoušela jsem přes aplikaci čtečka,ale nic to nevyhledalo 🤔

Asi u pořadatele?

Přidejte reakci

Přidat smajlík