Hledám na internetu a nějak nic moc nenacházím. Nemáte někdo tip na jezdecký pobyt pro dospělé? Nejde mi ani tak o nějakou turistiku v sedle, i když při nejhorším i to..., spíš výuku jízdy. Něco jako dětský tábor. Klidně může jít i o zahraničí, Slovensko, někde, kde se dorozumím anglicky... Ale zas mám normální český plat, takže nic za desetitisíce...
A taky aby to nebylo pro začátečníky. Koně vedu ve všech chodech, občas něco skočím, nějaké to ustupovaní zvládnu taky. Spíš potřebuju pilovat sed a ovládání koně.
Děkuji.
Zkuste kontaktovat zde, je vynikající:
https://www.facebook.com/pg/jazdecka.skola.karola.holleho/about/?ref=page_internal.
kapička
napsal(a):
Hledám na internetu a nějak nic moc nenacházím. Nemáte někdo tip na jezdecký pobyt pro dospělé? Nejde mi ani tak o nějakou turistiku v sedle, i když při nejhorším i to..., spíš výuku jízdy. Něco jako dětský tábor. Klidně může jít i o zahraničí, Slovensko, někde, kde se dorozumím anglicky... Ale zas mám normální český plat, takže nic za desetitisíce...
A taky aby to nebylo pro začátečníky. Koně vedu ve všech chodech, občas něco skočím, nějaké to ustupovaní zvládnu taky. Spíš potřebuju pilovat sed a ovládání koně.
Děkuji.
A co příámo nějaké víkendové jezdecké kurzy různých trenérů? Kamarádka takhle jezdí na Zajace vždycy od pátka do neděle, je ale pravda že s vlastním koněm.
saola
napsal(a):
Zkuste kontaktovat zde, je vynikající:
https://www.facebook.com/pg/jazdecka.skola.karola.holleho/about/?ref=page_internal.
Máte info, jestli kurzy aktuálně ještě fungují?
Absolvovala jsem v roce 2009 intenzívny kurz jazdenia, pár let poté se ještě kurzy konaly, dál už informace nemám.
Nicméně nevím, jestli tohle je to, co zadavatelka hledá.
Http://www.stajarka.info/pobyty.htm
Uvažuji, že se tam podívám letos... Asi jediné tohoto druhu, na co jsem kdy narazila. Mělo by být aktuální (aspoň soudě dle fb vykazujícího občas aktivitu i letos :) )
Pokud zná někdo něco podobného blíž pardubickému kraji, budu ráda.).
Ty kurzy Karola Hollého znám z diskuzí na EQCH a asi by to bylo přesně ono. Jenže mám obavu, že jestli, tak už se dělají jen pro děti. Na fb ani jinde jsem žádnou aktuální zmínku nenašla
Stáj Arka vypadá docela dobře, jenže tam jsem podle popisu přesně mezi kategorií B, kde bych se asi nikam moc neposunula a kategorií C, kde by záleželo v jakém bych byla rozpoložení a jaký by byl kůň, když by jsme si sedli, tak bych asi neměla úplně problém s tréninkem někde na úrovni ZZVJ, jenže, když si s koněm nesedím, tak je to katastrofa...
boikana
napsal(a):
Http://www.stajarka.info/pobyty.htm
Uvažuji, že se tam podívám letos... Asi jediné tohoto druhu, na co jsem kdy narazila. Mělo by být aktuální (aspoň soudě dle fb vykazujícího občas aktivitu i letos :) )
Pokud zná někdo něco podobného blíž pardubickému kraji, budu ráda.).
Ano, stáj Arka opravdu funguje, letos jsem tam byla na hubertovce se svým koněm. Je to takový ten statek z dob mého mládí. Nečekejte luxusní vybavení, halu nebo pískovou jízdárnu, ale majitelka opravdu naučí. Koně jsou hodní spolehliví provozáci.
Já jsem letos zaznamenala odkaz na tábor pro dospělé, ale asi to je jenom sezónní záležitost.
www.statekstrasirybka.unas.cz.
Všem moc děkuji za odpovědi
Asi trošku rozšířím hledání. Co nějaký zahraniční pobyt s možností ježdění?
Být dítě, tak si pomalu nemůžu vybrat, kam jet, ale jako dospělá to je docela bída... Já chápu, že takových lidí jako jsem já moc není, ale bavila jsem se s kamarádkou na tohle téma a taky by nějakým jezdeckým kurzem pro dospělé nepohrdla.
kapička
napsal(a):
Všem moc děkuji za odpovědi
Asi trošku rozšířím hledání. Co nějaký zahraniční pobyt s možností ježdění?
Být dítě, tak si pomalu nemůžu vybrat, kam jet, ale jako dospělá to je docela bída... Já chápu, že takových lidí jako jsem já moc není, ale bavila jsem se s kamarádkou na tohle téma a taky by nějakým jezdeckým kurzem pro dospělé nepohrdla.
lenacia
napsal(a):
Http://www.pferdesafari.cz/.
Tak to myslím, že asi zůstanu zalezlá u nás ve stáji. Za některé sumy bych tu mohla jezdit od rána do večera celý rok...
Takovouhle dovolenou si dovolím leda až nebudu mít žádné závazky nebo až si najdu toho milionáře
Ono je to asi fakt nereálný dopřát si v roce jeden jediný týden dovolené někde jinde než na chalupě u koní, mít tam nějakou možnost jízdy na koni a nedat za to víc jak 10 000
Leda ta stáj Arka, za ten tip moc děkuju
Terven
napsal(a):
Máte info, jestli kurzy aktuálně ještě fungují?
Absolvovala jsem v roce 2009 intenzívny kurz jazdenia, pár let poté se ještě kurzy konaly, dál už informace nemám.
Nicméně nevím, jestli tohle je to, co zadavatelka hledá.
Přehlédla jsem dotaz. Pokud vím, letos v létě kurzy proběhly, jak to bude příští rok, nevím. Zkuste tam zavolat.
kapička
napsal(a):
Tak to myslím, že asi zůstanu zalezlá u nás ve stáji. Za některé sumy bych tu mohla jezdit od rána do večera celý rok...
Takovouhle dovolenou si dovolím leda až nebudu mít žádné závazky nebo až si najdu toho milionáře
Ono je to asi fakt nereálný dopřát si v roce jeden jediný týden dovolené někde jinde než na chalupě u koní, mít tam nějakou možnost jízdy na koni a nedat za to víc jak 10 000
Leda ta stáj Arka, za ten tip moc děkuju
Tak ono tyhle akce už jsou trochu něco jiného, než jízda na jízdárně možná terén. Ale hlavně už v tom je všechno kromě dopravy zahrnuto, tedy ubytování, strava, vstupné na zámky apod...
když si vezmu kolik mě stály 4 hodiny se Zajacem, a to přijel přímo k nám na ranč a byl oto na mém vlastním koni, tak se těm cenám nakonec ani moc nedivím :)
třeba tohle se mi moc líbí a cenově to přecijenom vychází vcelku fajn.
http://www.pferdesafari.cz/akce/palac-galiny/.