Potlačování útěkové reakce

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.12.2017 09:55
lina225

XXX.XXX.131.91

Pěkný den, měl by někdo tip na autora, knihy, videa, webový zdroj atd. kde by se dalo nastudovat cvičení na potlačení útěkové reakce?
Vím, že v některých stájích v rámci přípravy na obsedání trénují, aby kůň na strach reagoval zamrznutím místo útěku, dokázal se ve stresové situaci sám uklidnit a podobně a mě by zajímalo, jak to dělají. Viděla jsem nějaká videa s ukázkami, ale už si nevybavuju kde. V článku na equichannelu se o tomto taky zmiňují, ale neuvádí žádné zdroje, nic.

Kdyby někdo věděl, klidně i ze zahraničních zdrojů, prosím o radu. Děkuji.

11.12.2017 10:26
jesie

XXX.XXX.145.142

lina225 napsal(a):
Pěkný den, měl by někdo tip na autora, knihy, videa, webový zdroj atd. kde by se dalo nastudovat cvičení na potlačení útěkové reakce?
Vím, že v některých stájích v rámci přípravy na obsedání trénují, aby kůň na strach reagoval zamrznutím místo útěku, dokázal se ve stresové situaci sám uklidnit a podobně a mě by zajímalo, jak to dělají. Viděla jsem nějaká videa s ukázkami, ale už si nevybavuju kde. V článku na equichannelu se o tomto taky zmiňují, ale neuvádí žádné zdroje, nic.

Kdyby někdo věděl, klidně i ze zahraničních zdrojů, prosím o radu. Děkuji.

Zkuste zkontaktovat paní, co provozuje server www.konecesky.cz Ta má přístup k zahraničním zdrojům...

Přidejte reakci

Přidat smajlík