Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.1.2018 13:48
Gábi Petrůjová

XXX.XXX.50.1

Dobrý den
mám seedlo kentaur komora 2 a chtěla bych vyměnitza komora 3 slo by to?
děkuji.

27.1.2018 17:00
polárka.15

XXX.XXX.228.120

Šlo by to, ale silně se to neporučuje, jelikož to sedlo předěláním zkazíte. Je to šité na komoru 2, tak je to na 2. Raději prodejte a kupte stejné s větší komorou.

27.1.2018 18:11
liva

XXX.XXX.5.23

Kontaktujte přímo Kentaur.
Přesně Vám řeknou, co se s daným sedlem dá nebo nedá udělat a kolik to bude stát.
Sedlo jim odešlete poštou a oni ho zase poštou vrátí...

27.1.2018 19:20
kallisto

XXX.XXX.180.220

Je potreba precist zespodu bocnice vyrobni cislo a napsat do Kentauru. Novější modely lze o jedno cislo upravit. Povi ti to primo oni vcetne ceny.

27.1.2018 23:02
Gábi Petrůjová

XXX.XXX.50.1

A jeeště mám dotaz ted jsem koukla na jeden inzerát a poaní píše že seneca kentaur je skokový univerzál a v kentauru je to jenom univerzální.

28.1.2018 00:00
lenacia

XXX.XXX.205.245

Gábi Petrůjová napsal(a):
A jeeště mám dotaz ted jsem koukla na jeden inzerát a poaní píše že seneca kentaur je skokový univerzál a v kentauru je to jenom univerzální.

Seneca je skokový univerzál, cokoliv co je psané jako 'univerzál' ale to jsou právě sedla, která jsou pro běžnou základní práci a pro skoky do cca metru. Ale jak na vyšší skoky tak na složitější drezúru už jsou pak potřeba sedla jinak stavěná.

28.1.2018 09:05
dsj

XXX.XXX.207.141

Já u Kentauru Apolonu, původně kupovaného s komorou 3 měnila na komoru 4 a po pár letech zase na další kobče na 3, a sedlo je pořád stejně dobré. Je ale potřeba s výměnou komory sedlo celé přepasovat na konkrétnho koně a jezdce a přecpat polštáře, samotná výměna komory bez dopasování nic nevyřeší.

30.1.2018 11:52
sovicka

XXX.XXX.48.93

polárka.15 napsal(a):
Šlo by to, ale silně se to neporučuje, jelikož to sedlo předěláním zkazíte. Je to šité na komoru 2, tak je to na 2. Raději prodejte a kupte stejné s větší komorou.

Co to je za hloupost, ty sedla jsou dělalá, aby šla komora měnit, žádné znehodnocení se tím neděje. Komory u kentarů se běžně upravují, stejně jako se sedla běžně docpávají. To je jako napsat, když se někdo zeptá na docpání sedla, že si má koupit raděj sedlo nové.

31.1.2018 08:07
polárka.15

XXX.XXX.45.253

sovicka napsal(a):
Co to je za hloupost, ty sedla jsou dělalá, aby šla komora měnit, žádné znehodnocení se tím neděje. Komory u kentarů se běžně upravují, stejně jako se sedla běžně docpávají. To je jako napsat, když se někdo zeptá na docpání sedla, že si má koupit raděj sedlo nové.

Stačí trochu zagooglit a číst Vy nesmysle

31.1.2018 08:34
kallisto

XXX.XXX.157.94

U starších sedel to opravdu asi nepůjde. Někde jsem četla že to jde tuším u sedel od roku výroby 2012? Proto píšu že je důležité opsat si výrobní číslo a optat se přímo na Kentauru. Tam by taky podle toho čísla měli mít dohledatelné i záznamy pokud už byla komora někdy měněna.

Přidejte reakci

Přidat smajlík