Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.2.2018 15:07
Roga

XXX.XXX.149.43

Ahoj, mám dotaz na ty co jsou z Ústeckého kraje (a další co by měli zájem), mají haflinga k zápisu a chtějí něco ušetřit za cestu. Co kdybychom se domluvili a navrhli stáj, kde by se mohl svod konat. Majitel by samozřejmně musel mít zájem se na tom podílet, také by prostor musel splňovat určité podmínky (jsou volně ke stažení na stránkách haflingove.cz)a muselo by nás být víc ( paní se svazu mi přesný počet neřekla). Pokud bychom nějaké takové místo navrhli a rada by jej schválila, třeba by se nám podařilo něco ušetřit :) Já navrhuji (čistě teoreticky, s nikým z té stáje jsem nemluvila) Hipodrom Most. Za další návrhy, rady a kohokoliv kdo se připojí budu moc ráda :).

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.2.2018 18:24

A nevymýšlíte náhodou, co už vymyšlené je? Svody haflingů se, pokud vím, dělají ve Vrchovanech (Máchovo jezero).

6.2.2018 08:12
Roga

XXX.XXX.149.43

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A nevymýšlíte náhodou, co už vymyšlené je? Svody haflingů se, pokud vím, dělají ve Vrchovanech (Máchovo jezero).

Ano dělají se na více místech, ve Vrchovanech každoročně :) letos ale ještě nejsou místa konání vypsaná(je možné, že by rada i schválila nové).

6.2.2018 19:53

Chtěla jste Severní Čechy, tak jsem napsala ty nejdůležitější, co se dělají v SČ

Přidejte reakci

Přidat smajlík