zdravím.
Tak mám kobču od pátka u hřebce. Očividně sem tupá na matematiku, nebo se moje koby 'zašprajcla' ale neříjí.
Chci hned zítra volat veternáři a domluvit si zda by nemohl nějak rychle dorazit, aby mi ji přišel vyšetřit jak je na tom a případně jí píchl něco na vyvolání říje.
Tak bych se ráda zeptala kolik jste kdo z vás platil nebo kolik si u vás jaký veterinář cca za tyhle dvě věci bere... Svého veta se samozřejmě zeptám na jeho cenu, ale chtěla bych to tak nějak vědět přibližně.
Vloni jsem platila inseminačnímu technikovi 500 za sono druhý den říje + kolem 200 za píchnutí hormonu na podporu říje + cestovné, vešla jsem se do 1000Kč. Ale jak jsou letos ceny nevím, letos nezapouštím. Na vety pozor - někteří si sáhnou do kobyly jednou za uherský rok a moc nepomůžou, poptejte se jestli nemáte po okolí někoho, kdo dělá reprodukcí koní.
dsj
napsal(a):
Vloni jsem platila inseminačnímu technikovi 500 za sono druhý den říje + kolem 200 za píchnutí hormonu na podporu říje + cestovné, vešla jsem se do 1000Kč. Ale jak jsou letos ceny nevím, letos nezapouštím. Na vety pozor - někteří si sáhnou do kobyly jednou za uherský rok a moc nepomůžou, poptejte se jestli nemáte po okolí někoho, kdo dělá reprodukcí koní.
náš vet právě dělá... ale čas na nás bude mít až čtvrtek/pátek (přesně y dny kdy sem chtěla aby ta vobluda už byla doma... :D) tak teď čekám jak se bude mít k hřebci dneska.