Uživatel s deaktivovaným účtem

Různá plemena mají různá pravidla. Je po licentovaném hřebci, že?

Tak když nejsou žádná pravidla, tak bych si počkala, jak bude malý/malá vypadat ;).

Blueberry
Blackberry
Mr. Papper
Sun Spring.
mgtka
napsal(a):
Pokud je to origoš, odpíchla bych se od jmen rodičů.
jinak my vybrali jméno po cestě k rodící kobyle. Prcek byl produktem černé plemenitby bývalých majitelů kobyly, takže no name.
Rádi jsme hráli pokra a tak nás napadlo, že to bude All-in(neboli Olin) :).
PS: původní otec měl být All my dreams, takže proto od All.
Že prcek není jeho jsme zjistili, až se jmenoval:).

Marlei - márly (omlouvám se angličtinářům ) může se psát i počeštěle, Mařenka- bude mít pěknou hřívu-mařenu, Mína, Murat, ...
Lupin, Laco, Lada...
Vždycky se zamyslím, jak pak budu na dotyčné zvíře volat, musí to být krátké, výstižné, zvučné...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Většina koní má "dynamické" jméno.Mění se dle situace.V boxu je to miláček, když se vyválí je to prase, když pod sedlem zlobí je to svině, když...Ale to už znáte. Opravdovým jménem mu říká málokdo.

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Většina koní má "dynamické" jméno.Mění se dle situace.V boxu je to miláček, když se vyválí je to prase, když pod sedlem zlobí je to svině, když...Ale to už znáte. Opravdovým jménem mu říká málokdo.
Hm, jaký si to kdo udělá, takový to má...když na koně ze sedla houknu "ty svině", nic mu to asi podle mne neřekne, pokud ho výhrůžně zpražím jménem-při nějaké nekázni, kterým na něj běžně volám, aspoň po mě stříhne ušima, já mám pocit, že mám v ten moment větší pozornost než za tu svini...Já na svého koně volám jeho jménem, asi budu patřit do kategorie "málokdo".
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
napsal(a):
Hm, jaký si to kdo udělá, takový to má...když na koně ze sedla houknu "ty svině", nic mu to asi podle mne neřekne, pokud ho výhrůžně zpražím jménem-při nějaké nekázni, kterým na něj běžně volám, aspoň po mě stříhne ušima, já mám pocit, že mám v ten moment větší pozornost než za tu svini...Já na svého koně volám jeho jménem, asi budu patřit do kategorie "málokdo".
V hřebčíně když připravoval dostiháky na sezónu majitel a trenér v jedné osobě,.to byl někdy slovník že to ani po desáté večer nemám odvahu napsat.Ono se takhle občas nadává, ale nemyslí se to tak. Není to vždy taková idiylka jak se zdá.Jak koním říkám já ani raději nebudu psát.Za to by se nemusela totiž stydět ani dvanáctiletá holčička.