Uživatel s deaktivovaným účtem

Sice nevím, k čemu Vám ta informace bude, ale za ustájení dvou koní dávám 10% svého měsíčního příjmu.

Teoreticky čtvrtinu, prakticky polovinu ;)
(Když započítám všechny výdaje na koně od doplňkového krmení, přes vybavení, oblečení na ježdění, trenéra, kováře, veterináře, fyzio... částečně jsou to sice nárazové záležitosti, ale ve finále se to průměrně promítne do každého měsíce.).
Tak ptat se na platy a na to, kolik kdo utrati za kone se ptat nechci, to mi prijde nevhodny. Samozrejme zalezi na prijmu obou a vydajich. Zas tak malou ctvrtinu nemam, ale na ustajeni s vytapenym bazenem pro kone to neni ona existuje nejaka ta poucka, ze by se z platu melo dat tolik na bydleni, tolik na jidlo...nechci nic podcenit a dat tak tu ctvrtinu platu mi prijde jeste docela rozumny a udrzitelny.

Mam koně doma, takže výdaje mám měsíční pouze seno a hobliny. Nepočítám samozřejmě granule, kováře, veterináře a vybavení. Ale ono vše má svou daň. Vy sice platíte dost za ustajeni, ale máte casu kolik chcete. Ja už čas nebudu mít nikdy

No podle mě pokud tam nezapočítáte granule, veterináře a kováře, tak to nemá žádnou vypovídající hodnotu, ne, vždyť to jsou taky pravidelné náklady.

napsal(a):
No podle mě pokud tam nezapočítáte granule, veterináře a kováře, tak to nemá žádnou vypovídající hodnotu, ne, vždyť to jsou taky pravidelné náklady.
To ano, ale paní se ptá na ustajení a to nezahrnuje kováře, veterináře a granule, zatímco seno a piliny ano :).

napsal(a):
Takže me ustajeni me stoji baliky sena a podestylku.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Mě teď stojí dva miláčkové devět tisíc za ustájení.Výplatu jako takovou nemám, tak nevím kolik to je poměrově k mojí výplatě.Jenže já zase budu mít za chvíli nutkání to tady koníkům zvelebit, takže mě pak zase třeba majitelka sleví z ustájení.Podlahy by to tu potřebovalo jako sůl.

Zhruba osminu platu. Pokud se tedy bavíme pouze o ustájení - bez dokupovaného krmení, tréninků apod.