Westernové sedlo

Bavorský teplokrevník
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.5.2018 20:34
kralovnaAsh

XXX.XXX.11.214

Dobrý den, jaké byste mi doporučili kožené westernové sedlo na bezkohoutkatého jemnějšího ČT na couračky? Žádné sportovní ambice, pouze vyjížďky. Do 20 tis.
Předem díky. Ash.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.5.2018 14:01
Uživatel s deaktivovaným účtem

Westernová sedla se šijí na míru, ale určitě ne v této cenové relaci. Za tyto peníze zkuste shánět v inzerci a zkoušet a zkoušet, i když na výběr jich moc nebude ani tam za tyto peníze.

3.5.2018 07:25
sisi58

XXX.XXX.191.1

kralovnaAsh napsal(a):
Dobrý den, jaké byste mi doporučili kožené westernové sedlo na bezkohoutkatého jemnějšího ČT na couračky? Žádné sportovní ambice, pouze vyjížďky. Do 20 tis.
Předem díky. Ash.

Westernová sedla jsou dělaná na kulatější koně. Kapku problém je ta jemnost. Sedla bývají dlouhá a těžká. A další věc, rozměry westernů jsou uváděné jinak, než u anglických. Na to pozor. Spíš kupujte tak, že se budete ptát na jakého koně prodávajícímu sedlo pasovalo. A asi bych chtěla vidět fotku toho koně.
Ono to zase s tou cenou není tak žhavé. Jsou lidičky, kterým western nesedí, vrací se k anglii a ti prodají i levněji.
Westerny mají jednu výhodu, nekřiví se. Kostra je tak pevná, že přes ní můžete přjet autem. Tedy ty novější, plastové. U dřevěných koster bych to nedělala
Nakoukla jsem na bazoš:
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/89053259/Prodam-sedlo.php.

Přidejte reakci

Přidat smajlík