Uživatel s deaktivovaným účtem

A prečo chcete takéhoto kríženca, keď ani neviete, ako vyzerajú?
Já vím jak tyhle kříženci vypadají ale napsala jsem sem protože jsem na internetu skoro žádné fotky těchto kříženců nenašla, a ani na živo je neznám... Ale párkrát jsem narazila na tyhle křížence na bazoši a líbily se mi jen jsem chtěla vidět jaký různí koně z tohodle křížení vylezli...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.25.13
Když se vám líbí nějaký kříženec jedno jakého spojení tak ho kupte a nevyrábějte. Protože to že bude vypadat ten váš jako ten co se vám líbil - na to je šance minimální. Rozdíl by byl kdyby se jednalo o blízce příbuzná plemena. Třeba Frís a kladrubák, kladrubák a andalusan, fjord a hucul. Tam se ti kříženci potom celkem dost podobají ale zrovna u čt x hafl naprosto nelze říct co z toho vyleze. A pokud se to zrovna nepovede bude sakra problém to prodat nebo i ujezdit (pokud jste vysoká a vyleze něco mrňavého kulatého). Mraky důvodů proč to nevyrábět.

Aaam
napsal(a):
Já vím jak tyhle kříženci vypadají ale napsala jsem sem protože jsem na internetu skoro žádné fotky těchto kříženců nenašla, a ani na živo je neznám... Ale párkrát jsem narazila na tyhle křížence na bazoši a líbily se mi jen jsem chtěla vidět jaký různí koně z tohodle křížení vylezli...
No a prečo teda chcete vyrobiť hafloCT, keď žiadneho ani nepoznáte, čo vás k tomu motivuje, s akým zámerom?

No, tak jste se holt dozvěděla, co jste nechtěla slyšet. To se na diskusích stává.
Asi s Vámi nikdo svoje fotky sdílet nechce. To se taky stává
Booooze, lidi jsou fakt divní, ve starých diskuzích je fotek a nikdo neremcal.Prostě to chce křížit, tak co se staráte proč a jak a bla bla, chtěla jen fotku ne?Pokud takového koně máte a chcete, ukažte ho a hotovo ne?Hrozné tady...já mám křížence haflose a norika a pak to samé se shagyou...
ameed
napsal(a):
Booooze, lidi jsou fakt divní, ve starých diskuzích je fotek a nikdo neremcal.Prostě to chce křížit, tak co se staráte proč a jak a bla bla, chtěla jen fotku ne?Pokud takového koně máte a chcete, ukažte ho a hotovo ne?Hrozné tady...já mám křížence haflose a norika a pak to samé se shagyou...
Na trhu je milion a pět různých koní, krásných, zdravých, ihned k ježdění.
Tu se bude zadavatelka pokoušet křížit dvě různá nekompatibilní plemena. Může mít ve výsledku pěkného koně nebo koně, kterého nikdo nebude chtít.
Vzhledem k tomu, že cena sena neustále roste a ještě ho bude čím dál méně, je nezodpovědné, přivádět na svět další, nějaké koně.
Pokud vy chcete zadavatelce tak moc pomáhat, pohledejte jí ty fotky vy.

ameed
napsal(a):
Mne je to v celku jedno, nemám problém s úžitkovým krížením, ale bola som zvedavá na dôvod- prečo zrovna toto, keď pani/slečna žiadneho osobne nepozná, ani naživo nevidela.
Já osobně si myslím, že se senem (pokud to takto půjde dál (sucho)to bude moc špatné, ale pochybuji, že pokud někdo bude chtít hříbě, že ho bída sklizně zastaví... To máte jako se psi, také je nezodpovědné, že se množí dál, když jsou plné útulky ale člověka to nezastaví no.Pokud paní nebo slečna bude chtít fotku, rada poslu, moje holky jsou pěkné
ameed
napsal(a):
Já osobně si myslím, že se senem (pokud to takto půjde dál (sucho)to bude moc špatné, ale pochybuji, že pokud někdo bude chtít hříbě, že ho bída sklizně zastaví... To máte jako se psi, také je nezodpovědné, že se množí dál, když jsou plné útulky ale člověka to nezastaví no.Pokud paní nebo slečna bude chtít fotku, rada poslu, moje holky jsou pěkné
Klidně fotky poslat můžete , ráda se podívám na Vaše koníky. Když jsem byla malá tak si strejda koupil dva křížence haflinga s norikem...jeden byl víc podobný norikovi a druhý haflingovi.
Jinak jsem slečna