Jahodové listy ze zahrádky, tedy pravděpodobně ze šlechtěného velkoplodého nebo měsíčního jahodníku, asi nebudou dobré na nic. Léčivé účinky má jahodník obecní (lesní jahoda), prozradí Vám je třeba wikipedie.
Uniká mi, proč jej chcete koni dávat, když nevíte, jaké má účinky. To je, jako kdybych se ptala: Chci si uvařit čaj z pelyňku, na co je to dobré? A jaká je doporučená denní dávka?
Varaxi
napsal(a):
Jahodové listy ze zahrádky, tedy pravděpodobně ze šlechtěného velkoplodého nebo měsíčního jahodníku, asi nebudou dobré na nic. Léčivé účinky má jahodník obecní (lesní jahoda), prozradí Vám je třeba wikipedie.
Uniká mi, proč jej chcete koni dávat, když nevíte, jaké má účinky. To je, jako kdybych se ptala: Chci si uvařit čaj z pelyňku, na co je to dobré? A jaká je doporučená denní dávka?
možná stejně jako já. Vyhrála sem 5 kilo zeleného čaje, ale jelikož jsem čajofil a mám už tak doma hromadu čajů, řekla jsem si, že z části budu kobyle dělat záliv do krmení.
tak jsem si teda našla že koním se čaj podávat může. Takže jop, zelený čaj je prosěšný vím tedy i proč je prospěšný, ale důvod proč ho kobyla dostávala byl čistě jen ten, že sem ho měla moc na to abych jej zkonzumovala celej sama.