bubel
Autor
XXX.XXX.60.165
Upozornění na podvodnici/ ce. Slečna zde s přezdívkou Lolca vychvaluje domácí repelent z bylin a ochotně Vám předá kontakt na paní která ho údajně vyrábí. Bylo nás víc co jsme o kontakt požádali Já jsem se s paní spojila, a paní napsala, že nemá problém repelent poslat, ale požaduje platbu předem že na dobírku je to drahé, a bude to stát 300+90 poštovné, moc nerada ale souhlasila jsem, ještě chtěla abych napsala kdy peníze odešlu. Do dvou dnů jsem peníze odeslala a zeptala jsem se kdy repelent pošle odpověděla čtvrtek nebo pátek tak jsem čekala po 14 ti dnech jsem opět danou paní kontaktovala odpověděla psala jsem Vám email ( lež) žádný jsem nedostala vymlouvala se že musela udělat nový, a pošle v pátek opět jsem čekala.Pak jsem kontaktovala zde už zmíněnou slečnu Lolcu že se mě to už nelíbí, slečna Lolca slíbila že paní zavolá a dá vědět.Tak mě napsala že paní je v nemocnici ( porodnici) a jestli budu chtít tak že mě pošle repelent její a paní jí pošle jiný. Tak jsem souhlasila, samozřejmě že repelent nemám. Nebudu už vypisovat že proběhlo ještě několik kontaktů jak s Lolcou tak s údajnou paní a dokonce mě připadalo co bych ještě po nich chtěla. Ale přeji Lolce ať jí repelent nadále pomáhá, a paní Stodolové ať se jí daří při výrobě repelentů a nemá problém ho poslat.
dnes v 13:20.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Podejte trestní oznámení, všichni si platíme stát, tak ať dělá svoji práci.
bubel
napsal(a):
bubel
Autor
XXX.XXX.60.165
Upozornění na podvodnici/ ce. Slečna zde s přezdívkou Lolca vychvaluje domácí repelent z bylin a ochotně Vám předá kontakt na paní která ho údajně vyrábí. Bylo nás víc co jsme o kontakt požádali Já jsem se s paní spojila, a paní napsala, že nemá problém repelent poslat, ale požaduje platbu předem že na dobírku je to drahé, a bude to stát 300+90 poštovné, moc nerada ale souhlasila jsem, ještě chtěla abych napsala kdy peníze odešlu. Do dvou dnů jsem peníze odeslala a zeptala jsem se kdy repelent pošle odpověděla čtvrtek nebo pátek tak jsem čekala po 14 ti dnech jsem opět danou paní kontaktovala odpověděla psala jsem Vám email ( lež) žádný jsem nedostala vymlouvala se že musela udělat nový, a pošle v pátek opět jsem čekala.Pak jsem kontaktovala zde už zmíněnou slečnu Lolcu že se mě to už nelíbí, slečna Lolca slíbila že paní zavolá a dá vědět.Tak mě napsala že paní je v nemocnici ( porodnici) a jestli budu chtít tak že mě pošle repelent její a paní jí pošle jiný. Tak jsem souhlasila, samozřejmě že repelent nemám. Nebudu už vypisovat že proběhlo ještě několik kontaktů jak s Lolcou tak s údajnou paní a dokonce mě připadalo co bych ještě po nich chtěla. Ale přeji Lolce ať jí repelent nadále pomáhá, a paní Stodolové ať se jí daří při výrobě repelentů a nemá problém ho poslat.
dnes v 13:20.
Takže se k dané situaci vyjádřím i já.
Za 1. Bubel si u mě zaplatila repelent
Za 2. Bohužel vzhelem k menu silenemu těhotenství jsem skončila v porodnici dříve než jsem měla.
Za 3. Slečna Lolča se aktivně chytla toho, že ( bubel) repelent pošle, mě tvrdila, že ji poslala 2 L., ale jak již vím, tak se tak nestalo. Presto si slecna Lolca odebrala 2 l repelnetu zdrama.Jelikoz ho udajne po komunikaci s Bubel mela poslat ona jako omluvu 2 l.No chybama se clovek uci. Ale ja kazdopadne nejsem člověk co by někoho podvedl. Takže jsem dnes (bubel) repelent nechala odeslat. Jen mě mrzí, že ( Bubel)nenapsala dříve, že ji Lolca repelent neposlala. Mé bohužel Lolca na sms, hovory, ani na emaily neodpovídá. Takže se asi ani nic nedivím, snad jen to, že bych měla být podvodnice.

Me to prijde cele postavene na hlavu... To jako delate repelent nekde v kotliku ve staji, ze si muze jen tak nekdo odebrat litr dva?
A ze se najednou objevi repelent, ktery je fakt jako ucinny a nekdo ho pouziva uz roky a zaroven o nem nikdo dalsi nevi?
napsal(a):
Me to prijde cele postavene na hlavu... To jako delate repelent nekde v kotliku ve staji, ze si muze jen tak nekdo odebrat litr dva?
A ze se najednou objevi repelent, ktery je fakt jako ucinny a nekdo ho pouziva uz roky a zaroven o nem nikdo dalsi nevi?
Jak Vy můžete vědět, že o repelentu nikdo neví? Já nikde neprodávám inzeráty typu ( prodám repelent ) slečna která ho odebírá, tak jako ostatní, tak napsala sem do diskuze. Já nikde lidi ke kšeftu nehledám. A je mě jedno, zda hovada a další havěť žerou koně ostatním. Já i moji známý jsme spokojeni. Takže nevím co víc bych měla dodat.

Kolik nových přezdívek k tomuto sdělení potřebujete? ;)
Jinak samozřejmě domlouvání se s lidmi přes mail, ať vám zaplatí předem za váš výrobek = hledání kšeftu.
Přesně Daisy77 teď taky na to koukám aspoň je vidět kdo tady podváděl a jak se uměl hezky obhájit, jako že jí mrzí že jsem nenapsala dříve.Psala jsem snad každý týden kde mám repelent vše mám v emailu dámy si mě přehazovali jak horkej brambor. Napsala jsem jedné pošle to ta druhá a co bych ještě nechtěla co to mám za povahu když už repelent je poslaný.Zvrat nastal až když jsem to sem zadala.

bubel
napsal(a):
Přesně Daisy77 teď taky na to koukám aspoň je vidět kdo tady podváděl a jak se uměl hezky obhájit, jako že jí mrzí že jsem nenapsala dříve.Psala jsem snad každý týden kde mám repelent vše mám v emailu dámy si mě přehazovali jak horkej brambor. Napsala jsem jedné pošle to ta druhá a co bych ještě nechtěla co to mám za povahu když už repelent je poslaný.Zvrat nastal až když jsem to sem zadala.
Jak moc zvrat? Máte repelent nebo "repelent" doma? A to si představte, jak asi bude probíhat jednání, pokud se vám kůň osype, chytne fotodermatitidu nebo to slíže a přiotráví se, pouhou neúčinnost asi nemá cenu řešit vůbec Doufám, že nejpozději na výrobku je přesné složení, náborářka odběru tady tyhle dotazy přešla, inu, směs bylina domácí a tak trochu ilegální a bio, žádný koncern, to je prima otvírák vždy.
Žofré, ten zvrat bylo myšleno že se na jednou zajímali jestli repelent mám repelent nemám ale je prý na cestě důvod proč jsem vlastně do toho všeho šla je na ohlas bohužel jedné slečny, která to zde vychvalovala, nemohu koníky stříkat repelenty chemické právě pro tu fotodermatitidu, ano vím že složení tam určitě nebude a zvažuji si nechat udělat rozbor nebo vůbec nepoužívat.

To je zase opravdu zábavná kauza
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Mě se ten výzkum repelentu poněkud vymkl z rukou. Hovada neodpuzoval, ale uživateli už to bylo jedno.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Jak to vlastně dopadlo, přišel repelent nebo ne?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
bubel
napsal(a):
Dopadlo to tak, že repelent nebo jakoby repelent přišel, ale zatím jsem ho nepoužila, protože mezi tím jsem si objednala jiné přírodní z netu, který přišly za dva dny, a už jsem taky nepočítala s tím že by mě ho poslaly.
Míchám si svůj repelent a zatím funguje ovšem není vhodný na bílé koně. A dostanu se do výdajů max 200, -
složení:
Listy z ořešáku + plody ( Šlupky )
Hřebíček
naložit do Alpy
možno přikapat Tea-Trea olej
funguje mi dobře i proti hovadům.