Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.5.2018 13:53
Kolorka

XXX.XXX.49.99

Dobrý den,

chtěla bych si pořídit rajtky na závody a nevím, jestli zvolit grip nebo celokozeny sed. Začínám znovu jezdit a nemám zkušenost ani s jedním. Hlavně mě zajímá, kterou znacku zvolit, aby se grip neoloupal a zároveň nechci žádné moc drahé.
Napište mi prosím, s jakými rajtkami jste spokojeni.

Předem děkuji za odpovědi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.5.2018 14:27
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mám rajtky s gripem, nemůžu jim nic vytknout, pak další jen s koženými koleny, taky v pohodě. Celokožený sed jsem neměla nikdy, tak bohužel nemůžu srovnávat. Spíš si myslím, že je důležité, aby vám seděl střih a byly vám pohodlné - je to kus od kusu.

22.5.2018 17:22
alfi pav

XXX.XXX.30.253

Záleží na co to chcete...

Mě do drezurních sedel víc pasuje celokožený sed, líp přiléhá než grip a zároveň vás nepřicucne natvrdo, jak se to někdy u gripu povede. Tím, že drezurky většinou mívají výraznější kolenní opěrky, gripy na kolenou na ně někdy nemusí pasovat a nemusí vás podržet, jak byste si představovala

Gripy používám do vytrv.sedel (nebo skoček), kde potřebuji mít dobrý kontakt koleny a volnější sed a gripy mám jen na kolenou. Na gripy je dobrá značka Covalliero, mají i dobrý střih rajtek za celkem solidní ceny (zn. Covalliero Bali).

Přidejte reakci

Přidat smajlík