Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.6.2018 16:34
Ferdaasek

XXX.XXX.11.31

Koukala jsem že tohle téma je tu několikrát ale nenašla jsem pro sebe odpověď. Mám klisnu haflinga s kterou hubnu protože je poměrně tlousťoučká a nemůžu sehnat sedlo. Už jsme jich pár zkoušeli a nejširší komora měla 20cm a také nesedlo. Tuším že měla na zádech i wintec wide a taky nic moc ale ze všech sedel sedělo nejlépe.
Ještě nějaké návrhy na sedlo? Možná že když ještě zhubneme wintec wide bude sedět ale zatím nesedí.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.6.2018 19:23

Nevím, co plánujete jezdit, každopádně já měla na tinkeru se stolovitými zády Wintec Isabell Werth. Bylo to jediné anglické sedlo, které víceméně sedělo... říkala jsem si v čirém zoufalství, že snad budu muset přesedlat na western (nesnáším, takže to byl jen černý humor). Nakonec koby putovala o dům dál. Útrapy se sedly ale znám moc dobře..

12.6.2018 20:43

Na křížence fjorda mám bezkostru Barefoot. Jsem spokojená, kobylka, zdá se, taky. Kobylku nechávám pravidelně kontrolovat veterinářkou a zároveň fyzioterapeutkou v jedné osobě - jediné potíže, které Linda má, nesouvisí se sedlem. Záda jsou naprosto v pořádku. Přiznávám ale, že nejezdím mnoho (tak dvakrát týdně), teprve letos (ve věku šesti let kobylky) hodlám čas strávený ježděním přidávat.

12.6.2018 22:48
keira

XXX.XXX.113.173

Wintec wide měla s jakou komorou? To jí byla malá i ta nejširší?

13.6.2018 14:49
bassrock

XXX.XXX.251.2

Na kulatou bezkohoutkatou huculici jsem si nechala ušít sedlo od p.Hauzra a mám klid. Sedlo sedí i přes krkolomné srázy nahoru dolu, pohodlné kobyle i mě.
Zkoušely jsme kde co, Wintec wide neseděl ani s nejširší komorou a ze zkoušených sedel vyšel skoro nejhůř ;-( Navíc mám osobně problém s nekoženými sedly, takže o tom jsem ani neuvažovala.

13.6.2018 19:01
Dany Lip

XXX.XXX.64.140

Myslím že nejlepší je asi Daslo. Je textilní levné a sedím většině koní. Ale je anglické - teda nevím jestli hledáte anglické či westernové sedlo.

13.6.2018 19:01

Keira: jo, tu nejširší

Přidejte reakci

Přidat smajlík