Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.6.2018 17:27
Beanie

XXX.XXX.65.15

Zdravím, nevíte prosím někdo kde by byla možnost co nejblíž Zlína docházet na tréninky? Buď parkur, reining nebo rychlostky. Budu moc ráda za každý tip a přeji hezký den. :).

28.6.2018 08:51
Beanie

XXX.XXX.65.15

Nikdo nic?

2.7.2018 13:17
Beanie

XXX.XXX.65.15

Opravdu nikdo neví o možnosti tréninků ve Zlíně?

2.7.2018 14:12
alfi pav

XXX.XXX.30.253

Ptejte se mezi koňáky ve Zlíně, mezi lidmi, berte si reference, ne na internetu

Nikdo vám nedoporučí dobrého trenéra resp trenéra všeobecně po internetu. Takhle to prostě nefunguje resp. minimálně ne v mém okolí, můj trenér by mě hnal, kdybych ho doporučovala přes internetové diskuzní fóra a přijít o něho nechci...

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.7.2018 14:43
Uživatel s deaktivovaným účtem

Myslím, že slečna hledá spíš jezdeckou školu než trenéra (jestli jsem správně pochopila, zatím se ještě ani nerozhodla, zda jezdit western nebo anglii). "Trenér" je takové jezdecké PhD, tento titul má právoplatně málokdo. V jezdecké škole budou v lepším případě cvičitelé.

Jinak jak říká alfi pav, chce to se fyzicky porozhlédnout po okolí, navštívit více škol, vyzkoušet, kde vám to bude vyhovovat nejvíc, ptát se kolegů, kde jezdili.

Obecná rada ode mě - nepodporujte lidi, kteří honí koně více než dvakrát denně na jízdárně a kteří se o ně adekvátně nestarají (pohublí koně, matná srst, špatná kopyta, odlámané podkovy, zavření celý den v boxu).

3.7.2018 17:43
Beanie

XXX.XXX.65.15

Děkuji za rady, jezdím už několik let, dříve anglii, teď poslední čtyři roky jen couračky ve westernu, proto jsem psala, že je mi jedno jestli anglii nebo western, baví mě oboje. :) Našla jsem buď ranč Lucky Valley, nebo stáj Mevrin, nemáte někdo osobní zkušenost? Popřípadě další typy? Děkuji. :).

11.7.2018 08:01
Beanie

XXX.XXX.65.15

21.7.2018 08:22
Beanie

XXX.XXX.225.166

22.8.2019 12:49
SimaH

XXX.XXX.240.116

Beanie napsal(a):
Děkuji za rady, jezdím už několik let, dříve anglii, teď poslední čtyři roky jen couračky ve westernu, proto jsem psala, že je mi jedno jestli anglii nebo western, baví mě oboje. :) Našla jsem buď ranč Lucky Valley, nebo stáj Mevrin, nemáte někdo osobní zkušenost? Popřípadě další typy? Děkuji. :).

Za mě můžu doporučit Ranč pod Vartovňů

23.8.2019 08:09
lufus

XXX.XXX.157.99

Doporučuji napsat spíš na FB do skupiny koňáci zlínský kraj, chodí tam víc lidí než sem. Já bych doporučila Ranč Tlumačov - věnují se jak westernu tak anglii a specializují se právě na výuku

Přidejte reakci

Přidat smajlík