Uživatel s deaktivovaným účtem

Užít si může i veterinář - vaší peněženku. Pokud to myslíte vážně, tak plne postačí kilo mrkve a jedno jablíčko dvě hrstě ovsa + trocha soli...koníkovi jsou narozeniny šumák, je to jen pro váš pocit a přece nechcete aby koníka bolelo bříško...
Otázka, na co je hříbě zvyklé?
Krmíte li normálně oves, granule, nebo tak něco dozdobte obvyklou dávku mrkví, jablky, nebo suchým pečivem a máte mňamku hotovou.
Pokud vaše hříbě nedostává nic než seno, dala bych pár pokrájených mrkviček, nějaké jablko napůl a třeba housku či hrst ovsa, aby to pak nedopadlo, jak píše verun
Koně nějaké narozeniny nezajímaj Ale samozřejmě mu můžete dát něco dobrého. A myslím, že zrovna meloun, jahody nebo banán nejsou pro koně kdovíco. Já teda pořád poslouchám, jak koně milují banány, ale já jsem ještě neviděla žádného koně to sníst vždy se to pokusili nějak rozžvýkat či spolknout a vzápětí plivali kusy banánu I když znám koně, kteří žerou (vypeckované) švestky.
Já bych mu dala trochu ovsa, nějakých granulí, k tomu jablko, mrkev, tvrdé pečivo, nebo koňské pamlsky a hotovo, myslím že jen za tohle bude rád
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.231.71
Koně mají narozeniny každý den.