Olej pro koně

Shetlandský pony
Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.6.2018 07:51
Boreček

XXX.XXX.46.25

Mám dotaz, mám doma flašku dýňového oleje pro sebe nějaké super kvality až z Německa. Ale asi ho nezvládnu sníst do doby než to projde a tak může ho jíst i ona. Nevím jestli to může a kolik toho může? Nejsem zvědavá na jiné odpovědi než se ptám. Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.6.2018 07:56

Určitě. Pokud nedáváte jiný olej, tak polévkovou lžíci do žrádla denně.

28.6.2018 10:55
Boreček

XXX.XXX.32.251

Děkuji, nedávám ji žádný olej, ale vařím ji lněné semínko a chia semínka. Taky slunečnici atd.

28.6.2018 20:25

Tak možno prvých pár dní, keď pridáte olej, by som znížila dávku tých semiačok.
Ale celkom škoda, dávať ho koňom, taký šalát, alebo dyńova polievka s olejom, mňam :).

28.6.2018 20:58
Terven

XXX.XXX.110.147

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak možno prvých pár dní, keď pridáte olej, by som znížila dávku tých semiačok.
Ale celkom škoda, dávať ho koňom, taký šalát, alebo dyńova polievka s olejom, mňam :).

Přesně to mě napadlo Já bych sice koni snesla modrý z nebe, ale dýňovej olej bych nechala pro sebe. Je super do salátů, na těstoviny, použití jako oliváč, přitom ale výrazně dražší. Jednou jsem ho ochutnávala na trzích a ačkoliv na jídle nešetřím, ta cena mě odradila Pochybuju, že zadavatelka má kanystr, spíš nějakou decentní láhev půl až třičtvrtě litru, max. litr, tipuju. Čili koni to pravděpodobně bude dávkovat v množstvích, která pro něj budou bezvýznamná. Pro člověka by to význam mělo a do salátů se s ním šetřit nemusí, pokud jde o krátkou expiraci

28.6.2018 21:24

Jsem se bála odpovědět na něco jiného, než se zadavatelka ptala, abych nedostala po hubě. Viz její zadání...
O salátu v dotazu nebyla zmínka, tak jsem si nedovolila...

28.6.2018 21:30
Terven

XXX.XXX.110.147

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jsem se bála odpovědět na něco jiného, než se zadavatelka ptala, abych nedostala po hubě. Viz její zadání...
O salátu v dotazu nebyla zmínka, tak jsem si nedovolila...

Já jsem ráno sesmolila odpověď a pak jsem si znova přečetla zadání a pro jistotu jsem to smazala .
Ale když se odvážila baarbora, řekla jsem si, že je nás víc, nebudem se bát vlka nic a napsala jsem to znova

28.6.2018 23:41

Tak môžete skúsiť spraviť biznis so zadávateľkou, možno by vám ho prepustila, keď ste sa tak snažili nepokaziť jej vlákno :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík