Jízda na lipicánech

Lipicán
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.7.2018 15:24
kapička

XXX.XXX.64.44

Zdravím,
zatím asi spíš pro zajímavost. Je v ČR někde možnost jízdy na lipicánech? Google jsem zavařila a nic, asi špatně hledám... ( zahraničí prosím neřešit, to vím, že tahle možnost je)
Zajímalo by mě, jaké mají chody, povahu, temperament v porovnání s dalšími tzv. barokními plemeny. Kladrubáky, P.R.E. i fríse jsem pod zadkem měla, jen ten lipicán mi " chybí do sbírky".
Tak kdyby náhodou měl někdo tip...

10.7.2018 17:36
Terezín

XXX.XXX.45.5

kapička napsal(a):
Zdravím,
zatím asi spíš pro zajímavost. Je v ČR někde možnost jízdy na lipicánech? Google jsem zavařila a nic, asi špatně hledám... ( zahraničí prosím neřešit, to vím, že tahle možnost je)
Zajímalo by mě, jaké mají chody, povahu, temperament v porovnání s dalšími tzv. barokními plemeny. Kladrubáky, P.R.E. i fríse jsem pod zadkem měla, jen ten lipicán mi " chybí do sbírky".
Tak kdyby náhodou měl někdo tip...

A hledáte stáj, která chová lipicány nebo soukromníka s lipicánem?

10.7.2018 17:54
kapička

XXX.XXX.64.44

To mi je tak nějak jedno, nehledám nic na pravidelné ježdění, jezdím pravidelně u Prahy...
Spíš jestli tu vůbec nějací lipicáni jsou, je možnost si na ně sednout, že bych si někdy udělala výlet a během něj si konečně splnila sen se na tomhle plemeni svézt.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.7.2018 18:00
10.7.2018 18:07
Dep

XXX.XXX.210.65

Zkuste Equidance, myslím si, ze pani ma lipickou kobylu. Ale jsou u Brna.

10.7.2018 18:30
Terezín

XXX.XXX.45.5

kapička napsal(a):
To mi je tak nějak jedno, nehledám nic na pravidelné ježdění, jezdím pravidelně u Prahy...
Spíš jestli tu vůbec nějací lipicáni jsou, je možnost si na ně sednout, že bych si někdy udělala výlet a během něj si konečně splnila sen se na tomhle plemeni svézt.

Já mám právě lipicána doma, ale taky u Brna. Jinak se mi líbí odkaz od Dess.

10.7.2018 18:36
kapička

XXX.XXX.64.44

Moc děkuji za reakce.
Na Siglavi jsem už párkrát narazila ale dost neaktuální webovky dokonce i tady na ifauně v jedné diskuzi se někdo zkoušel s nima spojit a bez úspěchu.
To u Brna vypadá zajímavě. S nějakým výletem na Moravu by se to spojit dalo.

10.7.2018 19:24

kapička napsal(a):
Moc děkuji za reakce.
Na Siglavi jsem už párkrát narazila ale dost neaktuální webovky dokonce i tady na ifauně v jedné diskuzi se někdo zkoušel s nima spojit a bez úspěchu.
To u Brna vypadá zajímavě. S nějakým výletem na Moravu by se to spojit dalo.

Máte pravdu, ptala jsem se, chov je rozprodaný, mají už také jen důchodce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík